Nic tylko czekać na komentarz pisowskiego trollo-bota "kronikidewelorozwoju".
|
|
Plan zagosPOdarowania ustali się w swoim czasie, być może na nocnym POsiedzeniu. PS. Co będzie, kiedy miasto-wydmuszka wyprzeda już wszystkie zasoby nieruchomości? Z czego będzie finansowany dewelorozwój? Może ze sprzedaży 2 ostatnich funkcjonalnych spółek miejskich, z których jedna już teraz obecnie wydaje się służyć znanemu z ponadprzeciętnej chciwości patodeweloperowi.
|
|
Nic tylko czekać na komentarz pisowskiego trollo-bota "kronikidewelorozwoju".Nie tylko PiS-owcy wiedzą, że za 1 milion + VAT można w Lublinie załatwić wszystko — włącznie z możliwością zabudowy terenów zalewowych. |
|
Może jakieś konkrety? Kto, co, komu i za ile załatwił? Zauważyłem, że lubisz rzucać oskarżeniami na lewo i prawo, tylko z dowodami na poparcie swoich tez, jest jakby trochę gorzej.Nic tylko czekać na komentarz pisowskiego trollo-bota "kronikidewelorozwoju".Nie tylko PiS-owcy wiedzą, że za 1 milion + VAT można w Lublinie załatwić wszystko — włącznie z możliwością zabudowy terenów zalewowych. |
|
Ty z policji, czy jakiejś innej służby, że chciałbyś przesłuchiwać? Na dodatek przejawiasz strasznie wybiórczą analizę zdarzeń, co powoduje, że się nie nadajesz nawet na spowiednika, a z plotkarami obojga płci i obojnakami lepiej się nie zadawać.Może jakieś konkrety? Kto, co, komu i za ile załatwił? Zauważyłem, że lubisz rzucać oskarżeniami na lewo i prawo, tylko z dowodami na poparcie swoich tez, jest jakby trochę gorzej.Nic tylko czekać na komentarz pisowskiego trollo-bota "kronikidewelorozwoju".Nie tylko PiS-owcy wiedzą, że za 1 milion + VAT można w Lublinie załatwić wszystko — włącznie z możliwością zabudowy terenów zalewowych. |
|
Te znane wszystkim czytelnikom socjotechniczne sztuczki zostaw dla siebie, zadałem proste pytanie. Jak się mówi A to należy powiedzieć B. Masz jakieś konkrety czy znowu bajdurzysz?Ty z policji, czy jakiejś innej służby, że chciałbyś przesłuchiwać? Na dodatek przejawiasz strasznie wybiórczą analizę zdarzeń, co powoduje, że się nie nadajesz nawet na spowiednika, a z plotkarami obojga płci i obojnakami lepiej się nie zadawać.Może jakieś konkrety? Kto, co, komu i za ile załatwił? Zauważyłem, że lubisz rzucać oskarżeniami na lewo i prawo, tylko z dowodami na poparcie swoich tez, jest jakby trochę gorzej.Nic tylko czekać na komentarz pisowskiego trollo-bota "kronikidewelorozwoju".Nie tylko PiS-owcy wiedzą, że za 1 milion + VAT można w Lublinie załatwić wszystko — włącznie z możliwością zabudowy terenów zalewowych. |
|
Jak to co powstanie. Co zdecyduje azdoradca prezydenta Piotr K. Czołowy urbanista miasta. Ma swoich radnych (wspólny Lublin) i będzie jak chce. Teraz przejmuje spółki w zakresie doradztwa PR . Postać na miarę miasta ...
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|