PiS-owskie obrzygiwaczki widzę robią co mogą, żeby obrzydzić kolejne przedsięwzięcie. Pluć, pluć opłacone gnidy bo dniówka nie wpadnie.Uważaj trollu, bo zaraz sam się porzygasz od pisania tych bzdur.
|
|
Szykują się drugie Arkady, tylko że tu po cichu zmieni się przeznaczenie terenu i powstanie coś komercyjnego. Ostatnią rzeczą w jaką uwierzę to że liberałowie z PO i biznesmeni będą inwestować w prowincjonalny III ligowy futbol.Chodzi zapewne o zagranie regionalnej dewelo-lidze. W meczu mamona kontra przyroda wiadomo komu kibicować będzie ratuszowy gubernator. |
|
Ależ wścieku dostały trolle wiadomej partii. Ale co się dziwić, skoro nowy i bardzo bogaty(i zapowiadający zaraz po przejęciu klubu dużą inwestycję) inwestor w Motorze zostanie odebrany jako kolejny sukces znienawidzonego przez ich środowisko Żuka. Reakcja trolli w sumie była do przewidzenia.
|
|
Realizując Akademię według prezentowanych obrazków brakuje miejsca na parkingi dla stadionu żużlowego!Za to może znajdzie się miejsce na parę akademików? PS. Dalej łykacie tą historyjkę o nowym stadionie żużlowym jak świeże hot-dogi? |
|
Kiedy słyszę słowa: "mam wypchany portfel i jestem tu, żeby pomóc" włos mi się jeży na plecach i sprawdzam, czy mam jeszcze mój skromny portfelik w torebce.
|
|
Kiedy słyszę słowa: "mam wypchany portfel i jestem tu, żeby pomóc" włos mi się jeży na plecach i sprawdzam, czy mam jeszcze mój skromny portfelik w torebce.Masz włosy na plecach? Ciekawa sprawa. PS: Jak cię tak męczy sprawdzanie portfela w torebce, to może poproś warszawską centralę, żeby ci trolleską pensję przelewem puszczała? Będzie łatwiej i szybciej. |
|
Sobie aplikuj rekomendowane środki, skoro masz tak dalece posuniętą demencję, że nie pamiętasz wielokrotnych próśb o zaniechanie spoufalania i ataków ad personam. Jeżeli już cokolwiek boli to prywata na majątku za przeproszeniem publicznym, który w tym konkretnym przypadku podlegał "prostowaniu wpisów" w Księgach Wieczystych. Tak poza tym, to Zgodnie z art. 172 par. 1 Kodeksu cywilnego posiadacz nieruchomości niebędący jej właścicielem nabywa własność, jeżeli posiada nieruchomość nieprzerwanie od lat dwudziestu jako posiadacz samoistny, chyba że uzyskał posiadanie w złej wierze (zasiedzenie). Stosownie zaś do treści par. 2 po upływie lat trzydziestu posiadacz nieruchomości nabywa jej własność, choćby uzyskał posiadanie w złej wierze.Wpływy z rent planistycznych i opłat adiacenckich za umożliwienie podgrzewania terenów mających w zapisach SUiKZP schładzać centrum — pozwoliłyby na wybudowanie dwóch takich akademii i nie w obszarze chronionym przed urbanizacją. Niech pokażą plany patodeweloperskiego konsorcjum dotyczące pozostałego obszaru, a nie jak w Górkach Czechowskich epatują sportem i rekreacją.Andrzej stetryczały zgredzie, widzę że strasznie cię boli dosłownie wszystko co powstaje w Lublinie. Dla spokojniejszego snu może zainwestuj jednak w taki oto specyfik? ***s://allegro.pl/oferta/masc-na-bol-dupy-cudowny-lek-na-problemy-ludzi-7078876933 |
|
Ależ wścieku dostały trolle wiadomej partii. Ale co się dziwić, skoro nowy i bardzo bogaty(i zapowiadający zaraz po przejęciu klubu dużą inwestycję) inwestor w Motorze zostanie odebrany jako kolejny sukces znienawidzonego przez ich środowisko Żuka. Reakcja trolli w sumie była do przewidzenia.Sprawdź lepiej, kiedy i na jakiej podstawie dokonano w tym obszarze podziału gruntów. Później ewentualnie sprawdź jeszcze poziom zadłużenia i strat w tym klubie " sportowym " , bo zapowiadane dokapitalizowanie + 600 tysięcy udzielonej wcześniej pożyczki, to tylko 1/5 długów wobec skarbu państwa, ZUS, innych wierzycieli i dominującego właściciela, czyli Gminy Lublin. Nie myl ubolewania z nienawiścią, bo pierwsze jest wyrazem troski, a drugie wrogości. Dopuszczenie do ponad 15 milionów zadłużenia w spółce z dominującym akcjonariatem JST musi budzić głęboki żal — szczególnie jak stoi za tym doktor nauk ekonomicznych, a zarazem obecny jeszcze prezydent naszego miasta. |
|
LAS to doprawdy zdumiewające, że im lepiej dzieje się w Lublinie, tym głośniesz wyjesz w internetach. Jako pasjonat sprawdzania zadłużeń spółek i firm, powinieneś się cieszyć, że Motor ma nowego właściciela a mimo to jak zwykle coś cię boli. Uczucia zawiści i zazdrości są jak widać silniejsze od ciebie ale mimo to spróbuj choć trochę poluzować gumkę w portkach malkontencie. Zobaczysz, że będzie przyjemniej.
|
|
Niech pokażą plany patodeweloperskiego konsorcjum dotyczące pozostałego obszaru, a nie jak w Górkach Czechowskich epatują sportem i rekreacją.Dla "plebsu" wystarczy POkazać tandetne wizki zrobione za paręset złotych, jakością przypominające te dot. "parku" na GC. |
|
"Bozia mi dała dużo szczęścia, osiągnąłem to, co osiągnąłem i mogę się w pewnym momencie życia podzielić i zrobić coś dla społeczności – przekonywał" .. "Biznesmen sam ma się zatroszczyć o wszelkie formalności, w tym niezbędne decyzje i pozwolenia, a po wybudowaniu ośrodka ma go utrzymywać przez cały okres trwania dzierżawy" - chyba się rozpłaczę ze wzruszenia , podobno biznesmen ma też rozdać wszystkim mieszkańcom po 100 mln zł. A nie , czekaj , to już było kiedyś obiecane przez innego biznesmena.Strzeż się Ludzi z Wypchanymi Portfelami niosącymi "dary". |
|
A potem zorganizuje się referendum, zmieni się plan zagospodarowania i postawi się akademiki.No jakże to - akademia bez akademików!? :-DDD |
|
konto kronikidewelorozwoju jest już lekko spalone dlatego trollisko skupiło się na wrzucaniu większej ilości postów z innych lewych kont z naciskiem na login "Monisia" hihi choć muszę uczciwie przyznać, że bełkotliwe, tępe i prymitywne monologi tego trolla nie przestają mnie bawić hihiStandard, etatowe pisowskie szczekaczki już na posterunku. Wyciu i tworzeniu teorii spiskowych nie ma końca. A wszystko to za 1 zł od wpisu.Pisowski troll bardzo dzielnie walczy od bladego świtu. Kronikidewelorozwoju musiał najpierw dodać wpis o 7:04, o 7:36 zarejestrować kolejne fake-konto a dwie minuty później dodać jeszcze z niego komentarz. Obecne wypaca kolejne wpisy ale już na koncie Monisia i pewnie kwestią czasu jest jak do Monisii dołączy zosia_lsm. 4h bardzo ciężkiej i wyczerpującej pracy polegającej na przelogowywaniu się i dodawaniu hejterskich kometarzy z różnych kont i cytowaniu samego siebie. Jak widać troll w pocie czoła wyrabia dniówkę, starając się jednocześnie o jak największą premię świąteczną od Nowogrodzkiej. |
|
LAS to doprawdy zdumiewające, że im lepiej dzieje się w Lublinie, tym głośniesz wyjesz w internetach. Jako pasjonat sprawdzania zadłużeń spółek i firm, powinieneś się cieszyć, że Motor ma nowego właściciela a mimo to jak zwykle coś cię boli. Uczucia zawiści i zazdrości są jak widać silniejsze od ciebie ale mimo to spróbuj choć trochę poluzować gumkę w portkach malkontencie. Zobaczysz, że będzie przyjemniej.Wyje pewnie twoje środowisko podczepione pod dokapitalizowania finansowane z kredytów na pokrycie deficytu budżetu miasta zarządzanego przez doktora ekonomii. Co osobiście robię ze swoim czasem i uczuciami szczególnie ciebie nie powinno interesować. Tak na marginesie, to za niezdrowe należy uznać zainteresowanie cudzymi majtkami, a nie stanem finansów spółki z dominującym akcjonariatem miasta, którego jestem mieszkańcem. |
|
Wpływy z rent planistycznych i opłat adiacenckich za umożliwienie podgrzewania terenów mających w zapisach SUiKZP schładzać centrum — pozwoliłyby na wybudowanie dwóch takich akademii i nie w obszarze chronionym przed urbanizacją.Renty to będą płacić mieszkańcy jak cwaniaki w końcu przejmą MPWiK i LPEC. Przez 7 kolejnych pokoleń, dopóki to smutne, rozgrabione przez sępy miasteczko nie padnie całkiem na pysk. |
|
Nie tak szybko to nastąpi, bo jeszcze sporo terenów trzeba uzbroić, które planuje zabudować patodeweloperka , a taka głupia ona jeszcze nie jest, by to brać na kark własny. Jednym z najlepszych przykładów jest planowane wydzierżawienie gruntów, które były zbrojone w trybie ustalenie lokalizacji inwestycji celu publicznego, czy podział nieruchomości z przebiegającymi tam sieciami wymienionych spółek komunalnych. Za te informacje jesteśmy zresztą atakowani, bo zły boi się prawdy, która z nas czyni ludzi wolnych.Wpływy z rent planistycznych i opłat adiacenckich za umożliwienie podgrzewania terenów mających w zapisach SUiKZP schładzać centrum — pozwoliłyby na wybudowanie dwóch takich akademii i nie w obszarze chronionym przed urbanizacją.Renty to będą płacić mieszkańcy jak cwaniaki w końcu przejmą MPWiK i LPEC. Przez 7 kolejnych pokoleń, dopóki to smutne, rozgrabione przez sępy miasteczko nie padnie całkiem na pysk. |
|
Widzisz, a mnie dla przykładu o wiele bardziej ciekawi ile mieszkańcy muszą dokładać pieniędzy poprzez wyższe rachunki za prąd i gaz, do spółek skarbu państwa, na działalność takich propagandowych trolli jak ty? Trolli, które przez 7 dni w tygodniu wrzucają na, z góry ustalone portale, komentarze odpowiedniej, z góry ustalonej, treści. A teraz do roboty, po raz 34 usuń swoje stare komentarze i dodaj je na nowo, w końcu za to ci płacą. A właściwie płacimy.Wpływy z rent planistycznych i opłat adiacenckich za umożliwienie podgrzewania terenów mających w zapisach SUiKZP schładzać centrum — pozwoliłyby na wybudowanie dwóch takich akademii i nie w obszarze chronionym przed urbanizacją.Renty to będą płacić mieszkańcy jak cwaniaki w końcu przejmą MPWiK i LPEC. Przez 7 kolejnych pokoleń, dopóki to smutne, rozgrabione przez sępy miasteczko nie padnie całkiem na pysk. |
|
Dlaczego więc nie czynisz tego, co ja na forum jakiegoś dziennika rządowego? To jest oczywiście pytanie, a nie próba wydawania poleceń, czy też rozkazów, jak ma to miejsce w twoim przypadku.Widzisz, a mnie dla przykładu o wiele bardziej ciekawi ile mieszkańcy muszą dokładać pieniędzy poprzez wyższe rachunki za prąd i gaz, do spółek skarbu państwa, na działalność takich propagandowych trolli jak ty? Trolli, które przez 7 dni w tygodniu wrzucają na, z góry ustalone portale, komentarze odpowiedniej, z góry ustalonej, treści. A teraz do roboty, po raz 34 usuń swoje stare komentarze i dodaj je na nowo, w końcu za to ci płacą. A właściwie płacimy.Wpływy z rent planistycznych i opłat adiacenckich za umożliwienie podgrzewania terenów mających w zapisach SUiKZP schładzać centrum — pozwoliłyby na wybudowanie dwóch takich akademii i nie w obszarze chronionym przed urbanizacją.Renty to będą płacić mieszkańcy jak cwaniaki w końcu przejmą MPWiK i LPEC. Przez 7 kolejnych pokoleń, dopóki to smutne, rozgrabione przez sępy miasteczko nie padnie całkiem na pysk. |
|
Dobra, dobra, Panie z Mega-Wypchanym Portfelem, nie strugajcie tu filantropa, tylko powiedzcie, co wam obiecał ratuszowy dewelo-kamerdyner i jakie geszefty macie zamiar odwalić w ramach tych obietnic, żeby w zamian za te "zainwestowane" 50 mln zgarnąć do kieszeni 250 a może i więcej.Gruba ryba nie zadowoli się byle czym. Zgoda na zabudowę skweru i budowa kanalizacji burzowej na potrzeby apartamĘtowca to dopiero POczątek napychania kieszeni oligarchy.(Nie wywiniesz się dewelo-trolu od roboty - minusikuj od POczątku, choć koniec zmiany się zbliża) |
|
UNIA DOBIJA POLSKE ?! Największy producent stali w Polsce zamyka zakład produkcji surówki w Krakowie. Tak właśnie UE i polskie rządy zgadzające się na podwyżki cen energii i odejście od węgla niszczą okruchy istniejącego przemysłu ciężkiego. Przecież można wszystko sprowadzić, prawda?
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|