Kopa w dupę i pogonić dziadostwo z klatki na ulicę.
|
|
W takiej sytuacji powinni zostać za przeproszeniem wykopani na bruk z tej klatki schodowej. Dla mieszkańców na pewno nie jest to komfortowa sytuacja, że im ktoś na schodach mieszka a oni co sobie myślą? Mają niezłe renty i kręcą nosem, bo tylko w penthousie raczą zamieszkać? To won na chodnik jak takie z Was chojraki.
|
|
"Ciągle czekamy na jakąś interesującą ofertę mieszkania. " Jak się nie podoba to co dają ludzie i Państwo to siedźcie dalej na klatce schodowej, nikt nie będzie szacownym niezadowolonym fundował dokadnie tego co chcą. Rodziny z dziećmi są nieraz w gorszych warunkach i łapią co tylko mogą, a tu łaskę zrobią że skorzystają....Wstyd!
|
|
W głowie się po przewracało.. Państwo "bezdomni" mają za wysoki dochód na przyznanie mieszkania - 2500zł na rodzinę. Dlaczego SAMI nie wynajmą sobie mieszkania? Jest mnóstwo ofert kawalerek za 900zł z opłatami.. nic tylko chcieć.
Odmawiając każdemu pomocy, wybrzydzając sami sugerują, że tej pomocy nie potrzebują.
A.
|
|
proponuje kazać im opuścić klatkę schodową bo to nie jest miejsce do mieszkania, uprzykrzają życie sąsiadom! wstydziliby się mieć tyle kasy i wybrzydzać.
|
|
Z tego co wiem to nie można spać na klatce schodowej, parę mandatów może by sprawiło że Ci Państwo skorzystaliby z pomocy którą dostają z wielu stron.
|
|
A czy Ci państwo mają również jakies preferencje co do pietra na którym ma znajdowac się mieszkanie i do ilości pokoi, bo nie wiem czy zdołam zaspokoić ich potrzeby, wynajmując im opłacone juz mieszkanie na Żywnego ?? Dodam, że mieszkanie jest na 6 pietrze, co prawda z działająca windą, ale może temu Państwu nie pasuje winda i chcieliby max 2 piętro ?? I niestety balkon jest niewielki :(
|
|
No nieźle
|
|
Skoro nie chca pomocy to nikt im nie powinien pomagac w zaden sposob ani jedzenia, ani mieszkania. Kurwww lokalizacja im nie pasuje? To czego oni do cholery chca? Mieszkanie w okolicach zelazowej woli za darmo bo on tam dorabia? Nosz kurwwwww to niech se mieszkaja na klatce barany
|
|
"– Ciągle czekamy na jakąś interesującą ofertę mieszkania." - nowa metoda wyłudzania ?
|
|
nom, chyba Pani redaktor za szybko przyjęła ten temat do interwencji, ta rodzina nie chce i nie potrzebuje pomocy i nigdy jej nie potrzebowała
Pani redaktor apel proszę pomagać naprawdę potrzebującym takich rodzin jest wile w Lublinie
|
|
Jaja.. - tu powinien psychiatra wjechać.. to są żarty a nie ludzie, którym trzeba pomóc.
|
|
To jest śmieszne. Mają dochód za który inni utrzymują kilkuosobowe rodziny. Łeb wyfarbowany, henna zrobiona, makijaż jest, ale biedni ludzie... Moja mamuśka z kiepskiej emerytury żyje sama, na kosmetyczkę nie ma i nie robi z siebie ofiary...
|
|
Komedia pie... darmozjadów ,najlepiej własnościowe w nowym budownictwie koło Lida na Czechowie
|
|
SKANDAL-co za bezczelnosc, oni jeszcze warunki stawiaja jakie i gdzie mieszkanie, moze hotel 5* bedzie im odpowiadal postaswiony specjalnie dla nich... to rozdawnictwo ludzi psuje, brawo PIS uczcie bidote i przyzwyczajajcie do coraz wyzszych rzadan przeciec im sie wszystko nalezy!!! Sa naprawde ludzi potrzebujacy, ktorzy byli by w 7 niebie jakby ktos im zaoferowal taka pomoc...szkoda czasu na takich, niech spia w pudelkach bo z klatki tez bym ich wykopala dlaczego maja spac mi pod drzwiami, sa do tego miejsca a ja sobie nie zycze trzymac cwaniakow!!!
|
|
Myślę że ta kobieta woli żyć na koszt sąsiadów i trzyma chorego męża na klatce... Normalnie wynajęliby sobie kawalerkę z tych 2500 i żyli skromnie, zwłaszcza, że mają zapewnione obiady. Ale oni czekają na lepszą ofertę mieszkaniową...
|
|
Skoro im tak dobrze?
|
|
Kopa w dupę i na plażę niech do piachu się wezwyczajają
|
|
widać w tym kraju najlepiej żyje się tym, którzy udają dziadów. Mają wysokie dochody, mąż dorabia na targowisku a i pewnie ona jest handlarą więc oczekują od sponsorów willi w okolicach ul.Żelazowej Woli.
|
|
Najbardziej męża żal, bo wygląda na takiego, który całe życie musiał się wstydzić za chytrą małżonkę. Pewnie wygania go z rana żeby "dorobił" a sama całe dnie lata po sąsiadkach i przegryzając ciasteczka psioczy na swój marny los.
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|