Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Mieszkają na klatce w bloku, prosili o pomoc. Dlaczego z niej nie skorzystali?

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 6 października 2017 r. o 12:44 Powrót do artykułu
Kopa w dupę i pogonić dziadostwo z klatki na ulicę.
Odpowiedz
W takiej sytuacji powinni zostać za przeproszeniem wykopani na bruk z tej klatki schodowej. Dla mieszkańców na pewno nie jest to komfortowa sytuacja, że im ktoś na schodach mieszka a oni co sobie myślą? Mają niezłe renty i kręcą nosem, bo tylko w penthousie raczą zamieszkać? To won na chodnik jak takie z Was chojraki.
Odpowiedz
"Ciągle czekamy na jakąś interesującą ofertę mieszkania. " Jak się nie podoba to co dają ludzie i Państwo to siedźcie dalej na klatce schodowej, nikt nie będzie szacownym niezadowolonym fundował dokadnie tego co chcą. Rodziny z dziećmi są nieraz w gorszych warunkach i łapią co tylko mogą, a tu łaskę zrobią że skorzystają....Wstyd!
Odpowiedz
W głowie się po przewracało.. Państwo "bezdomni" mają za wysoki dochód na przyznanie mieszkania - 2500zł na rodzinę. Dlaczego SAMI nie wynajmą sobie mieszkania? Jest mnóstwo ofert kawalerek za 900zł z opłatami.. nic tylko chcieć. Odmawiając każdemu pomocy, wybrzydzając sami sugerują, że tej pomocy nie potrzebują. A.
Odpowiedz
proponuje kazać im opuścić klatkę schodową bo to nie jest miejsce do mieszkania, uprzykrzają życie sąsiadom! wstydziliby się mieć tyle kasy i wybrzydzać.
Odpowiedz
Z tego co wiem to nie można spać na klatce schodowej, parę mandatów może by sprawiło że Ci Państwo skorzystaliby z pomocy którą dostają z wielu stron.
Odpowiedz
A czy Ci państwo mają również jakies preferencje co do pietra na którym ma znajdowac się mieszkanie i do ilości pokoi, bo nie wiem czy zdołam zaspokoić ich potrzeby, wynajmując im opłacone juz mieszkanie na Żywnego ?? Dodam, że mieszkanie jest na 6 pietrze, co prawda z działająca windą, ale może temu Państwu nie pasuje winda i chcieliby max 2 piętro ?? I niestety balkon jest niewielki :(
Odpowiedz
No nieźle
Odpowiedz
Skoro nie chca pomocy to nikt im nie powinien pomagac w zaden sposob ani jedzenia, ani mieszkania. Kurwww lokalizacja im nie pasuje? To czego oni do cholery chca? Mieszkanie w okolicach zelazowej woli za darmo bo on tam dorabia? Nosz kurwwwww to niech se mieszkaja na klatce barany
Odpowiedz
"– Ciągle czekamy na jakąś interesującą ofertę mieszkania." - nowa metoda wyłudzania ?
Odpowiedz
nom, chyba Pani redaktor za szybko przyjęła ten temat do interwencji, ta rodzina nie chce i nie potrzebuje pomocy i nigdy jej nie potrzebowała Pani redaktor apel proszę pomagać naprawdę potrzebującym takich rodzin jest wile w Lublinie
Odpowiedz
Jaja.. - tu powinien psychiatra wjechać.. to są żarty a nie ludzie, którym trzeba pomóc.
Odpowiedz
To jest śmieszne. Mają dochód za który inni utrzymują kilkuosobowe rodziny. Łeb wyfarbowany, henna zrobiona, makijaż jest, ale biedni ludzie... Moja mamuśka z kiepskiej emerytury żyje sama, na kosmetyczkę nie ma i nie robi z siebie ofiary...
Odpowiedz
Komedia pie... darmozjadów ,najlepiej własnościowe w nowym budownictwie koło Lida na Czechowie
Odpowiedz
SKANDAL-co za bezczelnosc, oni jeszcze warunki stawiaja jakie i gdzie mieszkanie, moze hotel 5* bedzie im odpowiadal postaswiony specjalnie dla nich... to rozdawnictwo ludzi psuje, brawo PIS uczcie bidote i przyzwyczajajcie do coraz wyzszych rzadan przeciec im sie wszystko nalezy!!! Sa naprawde ludzi potrzebujacy, ktorzy byli by w 7 niebie jakby ktos im zaoferowal taka pomoc...szkoda czasu na takich, niech spia w pudelkach bo z klatki tez bym ich wykopala dlaczego maja spac mi pod drzwiami, sa do tego miejsca a ja sobie nie zycze trzymac cwaniakow!!!
Odpowiedz
Myślę że ta kobieta woli żyć na koszt sąsiadów i trzyma chorego męża na klatce... Normalnie wynajęliby sobie kawalerkę z tych 2500 i żyli skromnie, zwłaszcza, że mają zapewnione obiady. Ale oni czekają na lepszą ofertę mieszkaniową...
Odpowiedz
Skoro im tak dobrze?
Odpowiedz
Kopa w dupę i na plażę niech do piachu się wezwyczajają
Odpowiedz
widać w tym kraju najlepiej żyje się tym, którzy udają dziadów. Mają wysokie dochody, mąż dorabia na targowisku a i pewnie ona jest handlarą więc oczekują od sponsorów willi w okolicach ul.Żelazowej Woli.
Odpowiedz
Najbardziej męża żal, bo wygląda na takiego, który całe życie musiał się wstydzić za chytrą małżonkę. Pewnie wygania go z rana żeby "dorobił" a sama całe dnie lata po sąsiadkach i przegryzając ciasteczka psioczy na swój marny los.
Odpowiedz
Strona 1 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...