To prawdopodobnie "bawią" się synalkowie lubelskich deweloperów i innych oligarchów. Policja ich nie ruszy. Po co narażać się układowi trzymającemu władzę w mieście?
|
|
Sypią się minusy, więc to oznacza, że komentarz jest zgodny z prawdą.
|
|
POdejrzewam że to jednak zalewa dorabia sobie grzebiąc po śmietnikach...
|
|
To prawdopodobnie "bawią" się synalkowie lubelskich deweloperów i innych oligarchów. Policja ich nie ruszy. Po co narażać się układowi trzymającemu władzę w mieście?buahahaha co za debil, a sol zniknela ze sklepow pewnie dlatego ze wykupili ja lubelscy deweloperzy? hahahaha |
|
co tam w lublinie u nas w krasniku w czasie gdy jest czynne targowisko zjezdzaja mlodzi adepci motoryzacji i urzadzaja popisy Policja i straz miejska nie reaguje Mysle ze jak dojdzie do smiertelnego wypadku wtedy bedzie szum MY HANDLUJACY NA TARFGOWISKU DOMAGAMY SIE UMIESZCZENIA ZNAKU ZKAZU WJAZDU NA PLAC I PILNOWANIA TEGO PRZEZ TE SLUZBY a moze pan burmistrz tyle nam obiecywal
|
|
Wspólnota mieszkaniowa pisała listy w tej sprawie do Komendanta policji i do Prezydenta miasta. Bez rezultatu!! Mają nas gdzieś! Takim tłumaczeniem policja tylko zezwala na takie zachowanie!
|
|
Policja ma dostarczać forsę do kasy ,żeby partia mogła finansować piwko dla suwerena a nie ścigać synków notabli, których będzie musiała przepraszać chwilę po zayrzymaniu
|
|
Policja ma mało zgłoszeń, bo prawda jest taka, że gdy mieszkańcy zgłaszali to policjanci albo w ogóle nie przyjeżdżali, albo przyjeżdżali za późno, czasami przyjeżdżali, robili kółko i spadali, nawet się nie zatrzymując... Taka jest prawda. Tu nie ma żadnych patroli, nie wiem co oni wymyślają W weekendy powinien stać patrol i byłby spokój. A właściciel srebrnego audi o numerach LU779ME może sobie z tego wydechu w d*pę strzelić, bo na mózg i tak już mu nic nie jest w stanie zaszkodzić...
|
|
To prawdopodobnie "bawią" się synalkowie lubelskich deweloperów i innych oligarchów. Policja ich nie ruszy. Po co narażać się układowi trzymającemu władzę w mieście?
|
|
POdejrzewam że to jednak zalewa dorabia sobie grzebiąc po śmietnikach...I ten Zalewa pewnie organizuje nielegalne wyścigi samochodowe. Komentarz na poziomie putinowskiej propagandy. |
|
Wspólnota mieszkaniowa pisała listy w tej sprawie do Komendanta policji i do Prezydenta miasta. Bez rezultatu!! Mają nas gdzieś! Takim tłumaczeniem policja tylko zezwala na takie zachowanie!Widocznie prezydent miasta ma w tym jakiś interes, żeby przymykać oko na tę patologię. |
|
Dziennikarze DW zróbcie zdjęcia i sfilmujcie to wszystko. Następnie zadajcie pytanie miejskiemu komendantowi policji oraz prezydentowi Lublina dlaczego nie reagują na łamanie prawa.
|
|
Policja ma mało zgłoszeń, bo prawda jest taka, że gdy mieszkańcy zgłaszali to policjanci albo w ogóle nie przyjeżdżali, albo przyjeżdżali za późno, czasami przyjeżdżali, robili kółko i spadali, nawet się nie zatrzymując... Taka jest prawda. Tu nie ma żadnych patroli, nie wiem co oni wymyślają W weekendy powinien stać patrol i byłby spokój. A właściciel srebrnego audi o numerach LU779ME może sobie z tego wydechu w d*pę strzelić, bo na mózg i tak już mu nic nie jest w stanie zaszkodzić...Policja ma dużo zgłoszeń, bo jest to regularnie zgłaszane na Policyjnym Portalu Zagrożeń. Zaraz po zgłoszeniu policjanci to usuwają. Ktoś ma interes w tym, żeby zatuszować sprawę. |
|
Ale ja mówię o zgłoszeniach telefonicznych, a nie o jakimś portalu zagrożeń...
Nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje, ale jak weszłam na mapkę to na parku Kaczyńskiego jest bardzo dużo tych oznaczeń.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|