Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Mieszkańcy proszą o ciszę na placu Kaczyńskiego w Lublinie

Utworzony przez stop_propagandzie, 16 marca 2022 r. o 15:17 Powrót do artykułu
To prawdopodobnie "bawią" się synalkowie lubelskich deweloperów i innych oligarchów. Policja ich nie ruszy. Po co narażać się układowi trzymającemu władzę w mieście?
Odpowiedz
Sypią się minusy, więc to oznacza, że komentarz jest zgodny z prawdą.
Odpowiedz
POdejrzewam że to jednak zalewa dorabia sobie grzebiąc po śmietnikach...
Odpowiedz
To prawdopodobnie "bawią" się synalkowie lubelskich deweloperów i innych oligarchów. Policja ich nie ruszy. Po co narażać się układowi trzymającemu władzę w mieście?
 buahahaha co za debil, a sol zniknela ze sklepow pewnie dlatego ze wykupili ja lubelscy deweloperzy? hahahaha
Odpowiedz
co tam w lublinie u nas w krasniku w czasie gdy jest czynne targowisko zjezdzaja mlodzi adepci motoryzacji i urzadzaja popisy Policja i straz miejska nie reaguje Mysle ze jak dojdzie do smiertelnego wypadku wtedy bedzie szum MY HANDLUJACY NA TARFGOWISKU DOMAGAMY SIE UMIESZCZENIA ZNAKU ZKAZU WJAZDU NA PLAC I PILNOWANIA TEGO PRZEZ TE SLUZBY a moze pan burmistrz tyle nam obiecywal
Odpowiedz
Wspólnota mieszkaniowa pisała listy w tej sprawie do Komendanta policji i do Prezydenta miasta. Bez rezultatu!! Mają nas gdzieś! Takim tłumaczeniem policja tylko zezwala na takie zachowanie!
Odpowiedz
Policja ma dostarczać forsę do kasy ,żeby partia mogła finansować piwko dla suwerena a nie ścigać synków notabli, których będzie musiała przepraszać chwilę po zayrzymaniu
Odpowiedz
Policja ma mało zgłoszeń, bo prawda jest taka, że gdy mieszkańcy zgłaszali to policjanci albo w ogóle nie przyjeżdżali, albo przyjeżdżali za późno, czasami przyjeżdżali, robili kółko i spadali, nawet się nie zatrzymując... Taka jest prawda. Tu nie ma żadnych patroli, nie wiem co oni wymyślają W weekendy powinien stać patrol i byłby spokój. A właściciel srebrnego audi o numerach LU779ME może sobie z tego wydechu w d*pę strzelić, bo na mózg i tak już mu nic nie jest w stanie zaszkodzić...
Odpowiedz
Odpowiedz
POdejrzewam że to jednak zalewa dorabia sobie grzebiąc po śmietnikach...
 I ten Zalewa pewnie organizuje nielegalne wyścigi samochodowe. Komentarz na poziomie putinowskiej propagandy.
Odpowiedz
Wspólnota mieszkaniowa pisała listy w tej sprawie do Komendanta policji i do Prezydenta miasta. Bez rezultatu!! Mają nas gdzieś! Takim tłumaczeniem policja tylko zezwala na takie zachowanie!
 Widocznie prezydent miasta ma w tym jakiś interes, żeby przymykać oko na tę patologię.
Odpowiedz
Dziennikarze DW zróbcie zdjęcia i sfilmujcie to wszystko. Następnie zadajcie pytanie miejskiemu komendantowi policji oraz prezydentowi Lublina dlaczego nie reagują na łamanie prawa.
Odpowiedz
Policja ma mało zgłoszeń, bo prawda jest taka, że gdy mieszkańcy zgłaszali to policjanci albo w ogóle nie przyjeżdżali, albo przyjeżdżali za późno, czasami przyjeżdżali, robili kółko i spadali, nawet się nie zatrzymując... Taka jest prawda. Tu nie ma żadnych patroli, nie wiem co oni wymyślają W weekendy powinien stać patrol i byłby spokój. A właściciel srebrnego audi o numerach LU779ME może sobie z tego wydechu w d*pę strzelić, bo na mózg i tak już mu nic nie jest w stanie zaszkodzić...
 Policja ma dużo zgłoszeń, bo jest to regularnie zgłaszane na Policyjnym Portalu Zagrożeń. Zaraz po zgłoszeniu policjanci to usuwają. Ktoś ma interes w tym, żeby zatuszować sprawę.
Odpowiedz
Ale ja mówię o zgłoszeniach telefonicznych, a nie o jakimś portalu zagrożeń... Nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje, ale jak weszłam na mapkę to na parku Kaczyńskiego jest bardzo dużo tych oznaczeń. 
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...