Only Rogatka Warszawska , tanio nie jest ale warto!
|
|
Ceny z kosmosu. Rynek uległ moim zdaniem sztucznej pompie. Towar, meiszkania nie są warte tych pieniędzy. 6 tyś za metr... Za co?!
Z miesiącas na miesiąc ceny za metr rosną... czy te mieszkania pięknieją? Tuczą się? Jak w bloku ktoś zazyczy sobie za mieszkanie 50 metrów 400 tyś, to ten na tole będzie chcial 410, a ten wyzej (czemu nie?!) 420. I tak dalej już poleci. A moze to rynek krztałtuje ceny...ale ten rynek tez jest sztuczny. Opiera sie o mowę, zdanie wypowiedziane, spekulacje. Daje nam jeszcze 2 lata. A potem krach, ceny w dół, bo się banki zaczną domagać swojego. Dobrze że mieszam w domu. MOIM WŁASNYM,spłaconym i z ogrodem. Współczuje ludziom w klatkach. Chciałbym aby każdy mieszkał w domku, wtedy mozna swobodnie rozwijac umysł, człowiek jest wolny. Lubleszczyzna to takie wielkie pole dookoła, nie sieje już prawie niczego. Niech miasto zbuduje mowe osiedle, wielkie, tak jak w ameryce... Aby ludziom żyło się poprostu lepiej.
|
|
Unikajcie inwestycji realizowanych przez Wikanę - dobrze radzę. Miło i przyjemnie jest na początku przy podpisaniu umowy i przed odbiorem mieszkań, a później - dramat. Usterki, zmiany w projekcie na niekorzyść klienta, ociąganie się z wyegzekwowaniem napraw. Osobiście znam kilku klientów, których ta firma nabiła w butelkę - nie dajcie się oszukać, nim podpiszecie z nimi umowę poczytajcie o nich w necie, jest tam mnóstwo niepochlebnych i PRAWDZIWYCH opinii. Ostrzegam.
|
|
materiał sponsorowany przez deweloperów /// totalna bzdura - rynek nieruchomosci stanoł w miejscu a mieszkania tanieją jak ktos chce znaleźśc mieszkanie może szukac nawet od 3800m2 np na czubach czy czechowie TOTALNE BZDURY !!!
|
|
"stanoł" hmmm
|
|
Taniej można kupić mieszkanie w pięknych miastach niemieckich,czeskich,słowackich.
|
|
bzdury, aż się nie chce czytać, a bardziej nie chce się wierzyć.
|
|
Dlaczego nie napiszecie ,że piękne nowe mieszkania na Sławinku sprzedaje INTERBUD Lublin i to za mniej niż 5tys.zł /metr. Jest jeszcze wiele mieszkań do kupienia, a blok już stoi.
|
|
Bzdury totalne z tymi cenami.
Skąd wy to bierzecie????????
To wlasnie kupilam na nowej ulicy Jantarowej (okolice Jana Pawla II) najtansze mieszkanie w Lublinie
4270 za m2 - nowe.
|
|
Kłamiesz jak z nut. Nie pompuj tej Spółdzielni, która buduje na tej wichurze. Ul. JANTAROWA (jakieś tam dalekie okolice ul. JANA PAWŁA) jest w budowie, nie ma jej na maps.google.pl nawet. Nic nie kupiłaś, bo 3 bloki z ul. Jantarowej budowane przez Spółdzielnię RUDNIK będą gotowe za rok minimum. "Terminy realizacji: Budynek nr 1 - rozpoczęcie VIII/2010, zakończenie XI/2011 Budynek nr 2 i 3 - rozpoczęcie IX/2010, zakończenie XII/2011 Planowany, wstępny koszt budowy 1 m2 powierzchni użytkowych lokali mieszkalnych wynosi 4.237,00 zł brutto" Ceny metra będą znane po całkowitym rozliczeniu kosztów budowy, a jego cena dojdzie na pewno do około 5500 zł (jak wszystko co się teraz buduje w Lublinie). Normalny człowiek wtedy kupuje jak ma w ręku akt notarialny mieszkania i gruntu, napinacze robią propagandę rok wcześniej. |
|
Pozdrawiam Szaleńców kupujących teraz mieszkania.
Przejedżcie się na ul.Grabskiego to zobaczycie kilkaset pustych nowiutkich mieszkań.
Stoją i jakoś nie ma chetnych. A podobno według developerów jest niesamowicie tanio i taniej nie będzie
|
|
Witam
Jesli poszukujecie mieszkań, zapraszam na ul.Sebastiana Klonowica 17, Osiedle Szarotka Lublin. deweloperskie
6 rodzinny budynek- juz zamieszkany przez 1 osobę. Staw, spokuj, cisza, piekne miejsce.
cena 4700 brutto za mkw-cena podlega negocjacji
2 rodzaje mieszkań: 51,2 i 63,3 mkw, duze balkony
cena obowiązuje kazde- niezależnie od lokalzacji mieszkanie.
2 na klatce, dodatakowo piwnica gratis, piękny układ mieszkań
budynek dobudowany do istniejacego już budynku,
pomoc w uzyskaniu kredytu w bankach- możliwośc rozmowy, doradztwa w tym zakresie.
81-744-50-11
dalsze szczegoły
7.00 do 15.00
poniedziałek- piątek
|
|
Głupio gadasz,że szok! Tak się składa,że ponad 30 lat mieszkałem w "swoim własnym domku" i te wszystkie "luksusy" które tu opisujesz dobrze znam... Powiedz może:ile kosztuje Cię ogrzewanie tego domku w zimie?-a idąc dalej tym tropem: ile masz stopni ciepła w mieszkaniu? A może powiesz,że np.śnieg Ci rynny na dachu nie urwał albo płotu malować nie trzeba?śniegu ze ścieżek i ulicy nie musisz odrzucać?Mógłbym tak wyliczać w nieskończoność... Widzisz: ja te "luksusy" już mam za sobą! Teraz siedzę w cieplutkim mieszkaniu w bloku i olewam całą resztę! -zapłacę czynsz "i Cześć!" i nic mnie nie obchodzi! Od odrzucania śniegu jest dozorczyni i służby porządkowe,a od palenia w piecu jest palacz,itd. - a ja mam wreszcie święty spokój z przydomowymi obowiązkami! Powiem odwrotnie do Ciebie: współczuję ludziom na wsiach,że muszą o wiele rzeczy zadbać sobie sami a do miasta daleko-a żeby jakąś sprawę w mieście załatwić,to trzeba pół dnia zmarnować albo i więcej... |
|
Oj tak zgadzam się z wypowiedzią. Mieszkałem w domku. Ciągle jakieś robótki: koszenie, malowanie i naprawy. Kupilem nowe m2 we wspólnocie (czynsz 200 zł)i jak w hotelu:) |
|
Witam
Nie wiem czy to Ci to pomoże, ale zajrzyj na serwis www.samowycena.pl. Można tam przeprowadzić szacunkową wycenę dowolnej nieruchomości. Polega to na tym, że system oblicza cenę danej nieruchomości w oparciu o wartości nieruchomości sąsiadujących z nią, mających zbliżone parametry. Dzięki temu możesz zorientować się, jakie ceny osiągają nieruchomości w wybranej przez Ciebie okolicy. Projekt jest współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Regionalnego w ramach programu Innowacyjna Gospodarka.
|
|
Ja obecnie jestem w trakcie poszukiwania mieszkania Lublin i mogę bez wahania stwierdzić, że ceny rynkowe sa napompowane do realiów rodem z Warszawy czy też innych dużych miast, gdzie są o wiele lepsze warunki płacowe. O to gdzie lepiej mieszkać moznabyłoby się długo sprzeczać, zależy od indywiduum, ja szukam mieszkania w bloku; tylko cały czas nie mogę się nadziwić temu, iż niby z jakiej racji są takie holendarne ceny mieszkań na sprzedaż?
Ostatnio edytowany 26 lutego 2012 r. o 13:50
|
|
Szukaj na Tatarach -wbrew głupim opiniom nie jest aż tak źle na Tatarach -i komunikacja bardzo dobra1(pociąg,autobus,trolejbus -we wszystkie strony miasta).Ale raczej unikaj mieszkań na ulicach: Montażowa i Odlewnicza. |
|
Ok wielkie dzięki, od niedawna mieszkam w Lublinie w sumie nawet za bardzo nie wiem gdzie dobrze szukać. Znajomi odradzali mi Tatary, ale na każdej dzielnicy znajdą się rejony gdzie jest niebezpiecznie.
|
|
Chcecie zobaczyć jakie mieszkania buduje INTERBUD na Relaksowej (osiedle Botanik 2)? To weźcie dobre gumiaki bo Ci syfiarze nawożą na drogę do bloku tyle błota, że nie sposób iść! A telefonów komórkowych ze sobą ni musicie brać, bo od dłuższego czasu jest tu kłopot z zasięgiem przez ich dźwigi. Sytuacja potrwa jeszcze długo, bo wciąż stawiają nowe bloki. Mieszkańcy tych bloków które zostały oddane do użytku mają udrękę - wszędzie syf, śmieci, brud jak w Indiach i błoto,błoto w koło! Masakra!!!
|
|
mam do zaoferowania mieszkania na nałkowskich w Lublinie. zapraszam do mailowego kontaktu, będę mógł podać szczegóły. pozdrawiam. maciekmc150@wp.pl
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|