Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Mieszkanka Lublina stawia pytanie: czy musi być tak ślisko?

Utworzony przez Monisia, 27 grudnia 2021 r. o 19:11 Powrót do artykułu
Proszę Pani Góźdź, proszę się nie ośmieszać. To co mieszkańcy zastali po świętach to jedna wielka kpina. Ja rozumiem że nie ma pieniędzy na zimowe utrzymanie dróg, ale są pewne granice... to jest kpina. ps. druga kategoria oznacza że do wiosny się ma rozpuścić ?
Odpowiedz
Proszę Pani Góźdź, proszę się nie ośmieszać. To co mieszkańcy zastali po świętach to jedna wielka kpina. Ja rozumiem że nie ma pieniędzy na zimowe utrzymanie dróg, ale są pewne granice... to jest kpina. ps. druga kategoria oznacza że do wiosny się ma rozpuścić ?
 U mnie na osiedlu administracja w czasie Świąt wysypała tony soli i piachu a efekty opłakane. Przy takich mrozach to sobie możesz i wiadro soli co 30 minut sypać w jednym miejscu a i tak niewiele to da.
Odpowiedz
"Mieszkanko Lublina" ! Sorry, taki mamy klimat 
Odpowiedz
U mnie na osiedlu administracja w czasie Świąt wysypała tony soli i piachu a efekty opłakane. Przy takich mrozach to sobie możesz i wiadro soli co 30 minut sypać w jednym miejscu a i tak niewiele to da.
 Patrz, a jakoś niechlubna GDDKiA sobie radę dała  i drogi były i są dziś przejezdne. Nie mówiąc już o drogach głównych w mieście...
Odpowiedz
Pozwole sobie przypomni że psim obowiązkiem właścicieli kamienic ale też lokatorów domków 1-no roidzinnych jest m.in. odśnieżanie i sprzątanie chodnika i jezdni przyległych do ich posesji. Gdzie jest straż miejska z mandatami za nie wywiązywanie się z tego obowiązku?
Odpowiedz
Pozwole sobie przypomni że psim obowiązkiem właścicieli kamienic ale też lokatorów domków 1-no roidzinnych jest m.in. odśnieżanie i sprzątanie chodnika i jezdni przyległych do ich posesji. Gdzie jest straż miejska z mandatami za nie wywiązywanie się z tego obowiązku?
 Jednakże nigdzie nie jest zapisane że mają to robić za darmo i sami kupować sól i piach do zimowego utrzymania pasa drogowego... Nie mówiąc już o sprzęcie.
Odpowiedz
Jednakże nigdzie nie jest zapisane że mają to robić za darmo i sami kupować sól i piach do zimowego utrzymania pasa drogowego... Nie mówiąc już o sprzęcie.
 Noi co ztego? Obowiązek to obowiązek i gucio Nas obchodzi jak i czum to zrobio. Ma być odśnieżone, posprzątene i koniec.
Odpowiedz
Artykuł level master! "Było ślisko" - "wina żuka" szkoda że nie jechaliście państwo w tym czasie ekspresówka po której człowiek jechał jak po lodowisku.... Ciekawe kiedy przeczytam, że dziadek ma za długie wąsy, a babcia zbyt głęboka zmarszczkę i też to będzie wina ratusza i patodeweloperow...
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...