Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Ideologia kościoła już dawno atakuje i prześladuje nasze dzieci. I jest na to sposób. Pedofilów skazać na bezwzględne więzienie, a pozostałą część tej zorganizowanej grupy zagrabiającej majątek i ziemie Polski - obywateli watykanu wygnać do ich państewka, a zrabowany majątek zrepolonizować !!
Odpowiedz
No właśnie. Bierzcie przykład z takiego Kurskiego, prezesa TVP. On założył już drugą rodzinę, nawet wziął drugi ślub kościelny. Odprawił pierwszą rodzinę i zrobił sobie drugą. Można? Można.
Odpowiedz
Szanowni, prześmiewcy P. Harpagan, P. Antypiss, P. Kroll, P. Janusz_Paliwas niezgodzę się z Wami. Co do P. Kurskiego, "Kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamieniem. Kościół Katolicki to nie jest ideologia. "Ty jesteś Piotr skała i na tej skale wybuduję Kościół MÓJ a bramy piekielne go nie przemogą" . Wiara jest łaską, o która trzeba się modlić, o którą trzeba zabiegać. Ideologia Kościoła. A co to za twór? Przypominam szanownym powyższym prześmiewcom, że gdyby nie Kościół Katolicki, to nie byłoby wolnej Polski. Ale do kogo ja to mówię, najprawdopodobniej do góra trzydziestoletniej gówniażerni, która nie pamięta czasów lat osiemdziesiątych zeszłego wieku. Pozdrawiam. J.
Odpowiedz
Szanowni, prześmiewcy P. Harpagan, P. Antypiss, P. Kroll, P. Janusz_Paliwas niezgodzę się z Wami. Co do P. Kurskiego, "Kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamieniem. Kościół Katolicki to nie jest ideologia. "Ty jesteś Piotr skała i na tej skale wybuduję Kościół MÓJ a bramy piekielne go nie przemogą" . Wiara jest łaską, o która trzeba się modlić, o którą trzeba zabiegać. Ideologia Kościoła. A co to za twór? Przypominam szanownym powyższym prześmiewcom, że gdyby nie Kościół Katolicki, to nie byłoby wolnej Polski. Ale do kogo ja to mówię, najprawdopodobniej do góra trzydziestoletniej gówniażerni, która nie pamięta czasów lat osiemdziesiątych zeszłego wieku. Pozdrawiam. J.
 To kilka faktów. Rok 1791 - Uchwalenie Konstytucji 3 Maja uważane przez kościół jest za zamach stanu. Rok 1832 - papież grzegorz XVI potępia Powstanie Listopadowe.  Rok 1863 - papież pius IX potępia Powstanie Styczniowe. Rok 1894 - papież leon XII nakazuje Polakom posłuszeństwo zaborcom. Rok 1919 - dopiero pod naciskiem państw zachodnich watykan uznaje niepodlełość Polski, po ponad 6 miesiącach od jej odzyskania. O komunistach w służbie bezpieki czy o złodziejskiej komisji majątkowej jak róneiż o współczesnej pedofilii nawet nie ma sensu już pisać. Tak kościół kocha Polskę.
Odpowiedz
Po Zalewskiej wszystkim się wydawało, że nie może już być bardziej beznadziejnego ministra oświaty. A Jaro na to - potrzymajcie mi piwo
Odpowiedz
To polscy katolicy doprowadzili do obalenia sowieckiej dyktatury realizownej w ostatnich latach PRL przez PZPR zdominowaną przez żydokomunę. A ta, dzisiaj realizuje projekt przekształcenia nowego człowieka, tęczowego, zaprzeczającego prawom natury, zaprzeczającego boskości człowieka.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...