Już w listopadzie w Lublinie obiecywał, że obwodnica nie jest zagrożona. I teraz są takie same obietnice.
|
|
Już raz obiecał. I dalej ma nas w d....
|
|
Problem ten sam, artykuł trochę się zmienił,a wpisy wcześniejsze.................?
|
|
pieniądze ida wszędzie tylko nie na Lubelszczyzne, a co tu inne podatki placimy czy co ze zawsze sie zwleka z budowa wszystkiego a przede wszystkim dróg, a tylko bezsesowne wypowiedzi i badania ,, madrych '' gdzie sa najgorsze grogi ........ moan powiedziec ze lubelszczyzna na 1 miejscu to kurw*** cos z tym niech robia a nie tylko pisza i pier**** jakeis glupoty
|
|
Mnie też wku***ają te pseudo redaktory.. Treść ta sama tylko tytuł inny, który to sugerować ma newsa a jak się okazuje artykuł grubo ch ujem podszyty. A więc powiem tak: Primo - Jebać pseudo redaktorów DW, szukających sensacji na siłe (w du*** sobie pogrzeb, może znajdziesz temat godny uwagi ) Two - Jebać ministra Garbarczyka, jego słowo jest sprzedajne i tanie jak dziwka z Bułgarii (A może to u niego rodzinne?) Tri - Jebać Solidurnościowców - więcej po 89 roku w tym kraju nasrali niż posprzątali. CZitiri - ide spać bo jak patrze na newsy w stylu 'im gorzej tym lepiej' to ch uj mnie strzela A TO POLSKA WŁAŚNIE |
|
Bez szukania widzę kupę szmalu. 3mld PLN to Afganistan. 17 mld PLN to dopłaty do KRUS. Za 17mld PLN można wybudować w Niemczech 800 km autostrad. W POlen tylko 500km bo w POlen jest sPOro drożej. Trzeba tylko chcieć. Ale rząd PO-ZSL to rząd już od trzech lat nic niechcący.
|
|
Kolejna manipulacja Żuka i całej PO.Pisanie na kolanie SPEC USTAW żeby kogoś wykopać z jego ziemi i budować tam bezmyślnie,żeby tylko pokazać,że się coś buduje,a głupi naród to kupił i bezmyślnie POpiera każde idiotyczne rozwiązanie. Już cicho o lotniskach i TIRach na wagonach??? To też jest transport jak każdy inny. Ludzie zacznijcie samodzielnie i krytycznie myśleć. |
|
Jak to jest ???
Do jakiegoś durnego carefura wiadukt itd powstały w 1 rok!!!
Jak to jest ???
Do Centrum handlowego Felicity, które i tak da ciała zrobiono kadkady itd!!
[b]W Ostrawie CZ przedsiębiorcy postanowili pożyczyć rządowi kasę na budowę połączenia z autostradą! Moze i my się opodatkujmy ETC! Bez obwodnicy - szybkiego połączenia z Wawą i tak zginiemy!? [b]
Skoro jeździ tędy 40 000 tIR/dobe to wprowadzimy opłaty, miasto zablokujemy dla TIR i kasa szybko wróci!
Ruszcie dupska w tym lubelskim magistracie albo nas zamienia w SKANSEN!!!!
|
|
U nas są wielkie góry i rzeki i dlatego autostrady tak trudno i drogo sie robi....
|
|
dla mnie jedynym i jak najbardziej dotkliwym protestem byłoby zamknięcie Lublina dla ruchu tranzytowego, nie wpuszczać TIR-ów do Lublina i już, nie sobie omijają Lublin szerokim łukiem, wtedy kasa znalazła by się podejrzewam ekspresowo szybko...
|
|
Min. Grabarczyk to samo obiecał wszystkim pozostałym starającym się o drogi. Sranie w bramie.
|
|
Podobno Krzysio Hetman woli zajmować sie sprawami wewnętrznymi urzędu jak departament organizacyjny niż s17, teatrem, czy euro-funduszami? Pamiętamy, zapytany i czekamy na sukcesy
|
|
za taki szum to się nam należy jak pieskowi ciepła buda
|
|
Panie ministrze Jacku Rostowski pieniadze sa sprzedac uzytkownikom Dzialek jest ich 2 miliony dzialek sprzedajcie po 5 tys nawet w ratach za 400 metrowa dzialke 80 procent ludzi działkowiczow będa wdzięczni ze zginie relikt POD - PZPR będą się cieszyły .Dla panstwa to duzy zysk .W/Wymieniony wniosek powinien poprzec PIS ktory chciał uwłaszczyc działkowiczow .P.anie Rostowski są pieniązki za Działki
|
|
ale nasi kochani włodarze na całej lubelszczyźnie nie tylko w lublinie zaczeli od podnoszenia swoich uposażeń. więc po co warszawka ma dawać na niby polepszenie infrastruktury - a szum jest im potszebny po to by dziennikarzyki o nich nie zapominali i coś tam napisali nieważne co byle by istnieć
|
|
Panie Janek przeczytaj:strona 215 pod hasłem Lublin w Popularna Encyklopedia Powszechna z 1995r.Oficyna Wydawnicza FOGRA Kraków. |
|
SZUKACIE OSZCZĘDNOŚCI PROSZĘ BARDZO!!!!
Od 1 stycznia 2011 roku w Polsce jest 908 miast CZYLI 908 BURMISTRZÓW KTÓRZY ZARABIAJĄ ŚREDNIO PO 11 000ZŁ
Liczba Powiatów w Polsce 379 CZYLI 379 STAROSTÓW Z PENSJĄ 11 000ZŁ
908+379=1287 X 11 000= 14 157 0OO TYLE KOSZTUJĄ NAS PODATNIKÓW MIESIĘCZNIE PROPONUJĘ OBNIŻYĆ O POŁOWĘ CO NAM DA 7 078 500ZŁ MIESIĘCZNIE W REZULTACIE ROCZNIE 84 942 000 ROCZNIE
MAM NADZIEJĘ ŻE WÓJTOWIE NIE OBRAŻĄ SIĘ NA MNIE ŻE ICH NIE UJĄŁEM W STATYSTYKACH!!!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|