Moje pytanie dotyczy tego, czy to prawda, że montowano ukryte kamery i podsłuchy w miejscach do tego nieprzeznaczonych i nieoznakowanych, aby zbierać haki na pracowników? Jakie są ustalenia PIP i czy nie jest prawdą, że występowały naciski polityczne na PIP. Do tego chcę wiedzieć, skąd u ludzi PiS taka agresywna polityka zagarniania instytucji publicznych i przestrzeni?! Za czasów SLD, oraz PO i PSL, były jednak jakieś konkursy na stanowiska, nic nie ustawiano po widzi mi się. Myślę, ze Polskę toczy rak w postaci PiS.
|
|
PO pissie zostaną tylko zgliszcza tego kraju.
|
|
PO pissie zostaną tylko zgliszcza tego kraju.Ten kraj przetrwał rządy AWS, SLD, PSL, PO więc przetrwa i PiS. Potop szwedzki, rewolucję, sanację, okupację i sowietyzację pomijam, bo wszystko po tamtym było i jest emanacją wcześniejszego. |
|
Większość ludzi z PISu nigdy nie powinna zajmować stanowisk kierowniczych. To jeden z wielu podobnych przypadków gdzie ludzie skarżą się na mobbing. PIS toczy nasze państwo jak gangrena.
|
|
A moje pytanie ;-) czy to prawda ,że włodarze naszego województwa to tzw:"chamy i ciemniaki" z komuszego awansu społecznego ? to po co te nasze pytania. :-)
|
|
Zanosi się na wykopki w środku zimy. A potem nowe nasadzenia ;)
|
|
Pan Zbigniew Wojciechowski zasłynął ustawieniem pomnika Józefa Piłsudskiego na pl. Litewskim , a poza tym nie widzę nic więcej czym mógłby się pochwalić .
|
|
Dziwne, że dopiero teraz to szambo wylało. Podobno wokół dyrekcji już tylko same miernoty co donoszą na resztę i mają z tego profity. Pewnie lada moment zaczną w komentarzach bronić dyrektorkę i piać nad nią z zachwytu :)) A jak z covidem? Czy to prawda, że nie pozwolono na pracę zdalną nawet jak pojawiły się przypadki zachorowań i ludzie zarażali się jeden od drugiego, nawet zaszczepieni???
|
|
Przyrodnia siostra Pawłowicz ?
|
|
w języku polskim nie ma słowa "młócka", pewnie chodziło o "młocka"!
|
|
Nie prawda. Nie było żadnych podsłuchów bo i po co?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|