Bez liberalnego programu gospodarczego nawet nie nazywajcie się prawicą!
|
|
Wychowalnia Misiewiczów ? Zobaczcie jak oni ładnie wyglądają, jakie mają ładne, przylizane fryzury. Nie wiem czy tylko mi, ale kojarzy mi się z modą lat 30 w Niemczech, szczególnie 2 zdjęcie. .... Przypadek ? Nie sądzę :)....
|
|
Boże już można się bać co będzie dalej... :(
|
|
New Hitlerjugend
|
|
Głownie ci, co się nawet do obrony terytorialnej nie dostali bo mieli różne deficyty
|
|
Żałosne! Zamiast umyć włosy i zadbać o przetłuszczoną skórę pcha się toto do polityki?
|
|
PiS szanowni młodzi jest akurat lewicą, więc trochę Wam nie po drodze...
|
|
Ach te twarze! Tak pięknie wyglądają czekając na najbliższą okazję aby dostać się do korytka i pokazać palec wszystkim innym i wyborcom.Cudo.
|
|
NARESZCIE !!!! Gdzie byliscie do tej pory? KOMUCHY po-zsl Musza DOSTAC WPIER W NADCHODZACYCH WYBORACH !!
|
|
SCHETYNA ZAORAL ZUKA !! - PUS na lyzie rozwalcuje postkomuszy beton. Strazaki wsiowe tez jyz maga emigrowac do bauerow
|
|
TRUMP - MY CHCEMY BOGA - nie gender, nie malzenstw homosiow, nie lokajow po-psl w brukselce, nie sorosowych uchodzcow !!!!
|
|
Świetne wystąpienie Trumpa wczoraj, szacun. Nikt się tego nie spodziewał.
|
|
NSDAP taka przyjmą nazwę?
|
|
Byli ministranci? Za starzy do mszy służyć, to do polityki idą
|
|
frankowicze, czyli frankensztajny! winniście się leczyć, bo macie coś z glacą! nabraliście kredytów, wprowadziliście się do apartamentów i chcecie,
aby podatnicy za was owe kredyty spłacali? To się w pale nie mieści! Zgłoscie się do psychiatry i to zaraz. Im szybciej komornicy wywalą was ,z owych apartamentów,
które nigdy waszymi nie były, tym ,dla was, lepiej.
|
|
NSDAP to raczej pasuje do PO. Przy tej współpracy z Niemcami nikt w Polsce już nie ma wątpliwości.
|
|
W końcu fajna ekipa działająca w kraju. Powodzenia, podzialajcie coś w tym miescie
|
|
No i dobrze ze młodzież sie angażuje. Przynajmniej po właściwej stronie ;)
|
|
Przedszkole dla misiewiczów ?
|
|
A co ten siwy karierowicz robi wśród młodej prawicy? koń by się uśmiał, on ma tyle wspólnego z Młodą Prawicą co z heksagonalnymi dendrytami
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|