Wow, świr od wpisów o dewelorozwoju jeszcze nie zdążył wrzucić komentarza? Mocno podejrzana sprawa.
|
|
FW to organizacja szlachetna, ale i naiwna. Teraz, kiedy od dwóch miesięcy biur sprzedaży wyrobów mieszkaniopodobnych nie odwiedził żaden jelonek, należałoby się raczej sPOdziewać operacji p/t "rewaloryzacja" czynszów. Choć tym dewelocwaniakom, którzy co bardziej zakredytowali się na banki ziemi i mają dużo rozgrzebanych budów, nawet to niewiele by POmogło. PS. Czekam na niezawodny hejcik i minusiki od pracownika agencji PR pana artura z wypchanym portfelem :-DDD
|
|
Wow, świr od wpisów o dewelorozwoju jeszcze nie zdążył wrzucić komentarza? Mocno podejrzana sprawa.Nie zdążył wrzucić komentarza, bo jest na przesłuchaniu w związku z wyrażeniem na forum opinii ws. jednej z osób publicznych związanych z prezydentem naszego miasta? Jesteście strasznie schematyczni, bo psychuszka, przesłuchania i akty oskarżenia, to zgrana i zdewaluowana metoda próby uciszania tych, któzy poruszają patologię w życiu społecznym, gospodarczym i politycznym. |
|
Jest i wujek dobra rada z fundacji, szkoda tylko że świat nie jest taki czarno biały jak się niektórym tu wydaje. Wielu przedsiębiorcom nie udało się w rzeczywistości obniżyć czynszu za lokal jak sugeruje to pan z FW a tym, którym faktycznie się to udało to szczęśliwa zdecydowana mniejszość. Druga strona medalu jest taka, że nie tylko budżet miasta będzie mieć mniejsze wpływy ale głównie przedsiębiorcy, więc mamy efekt domina...
|
|
Andrzej narcystyczny mitomanie, patologią to wieje od ciebie. Szczególnie wtedy gdy porównujesz się do romistrza Pileckiego.Wow, świr od wpisów o dewelorozwoju jeszcze nie zdążył wrzucić komentarza? Mocno podejrzana sprawa.Nie zdążył wrzucić komentarza, bo jest na przesłuchaniu w związku z wyrażeniem na forum opinii ws. jednej z osób publicznych związanych z prezydentem naszego miasta? Jesteście strasznie schematyczni, bo psychuszka, przesłuchania i akty oskarżenia, to zgrana i zdewaluowana metoda próby uciszania tych, któzy poruszają patologię w życiu społecznym, gospodarczym i politycznym. |
|
NIC SIĘ NIE STAŁO. Czegoś w tym postępowaniu miasta nie rozumiem. Wiedzą, że muszą mieć lokale. Wiedzą, że to trwała inwestycja i... wynajmują?! To jest marnotrastwo pieniędzy. To tak jakbym miał do pracy 50km i musiał codziennie dojeżdżać. To co byście wybrali: komunikację publiczną, taxi, czy kupilibyście auto lub wzieli je w leasing? Prezydent wiadomomco wybrał dla miasta TAXI. "NIC SIĘ NIE STAŁO"Ja za to nic nie rozumiem z twojego wpisu, zupełnie pomieszanie z poplątaniem. Budynek przy Leszczyńskiego idzie do rozbiórki i w jego miejsce powstanie zupełnie nowy, większy. To jak mogą nie wynajmować? Urzędników na czas robót mają schować do kurnika? |
|
Kronikidewelorozwoju, wiem, że to może tobą wstrząsnąć, ale twoi idole z PiS też wynajmują lokale od "dewelocwaniaków". Wiedziałeś o tym, że Urząd Marszałkowski wynajmuje lokale od Lalaka? Jeśli nie, to już wiesz.
|
|
Jeżeli już cokolwiek porównuję to wasze metody z tymi, których używali oprawcy Rotmistrza Witolda Pileckiego. Jestem przekonany, że gdybyście tylko mogli kneblować usta trocinami i gipsem, to używalibyście tego zamiast ataków ad personam i przypisywanie innym własnych słabości i fobii. Tak poza tym , to proszę się nie spoufalać, bo nie przypominam sobie, byśmy przechodzili na ty.Andrzej narcystyczny mitomanie, patologią to wieje od ciebie. Szczególnie wtedy gdy porównujesz się do romistrza Pileckiego.Wow, świr od wpisów o dewelorozwoju jeszcze nie zdążył wrzucić komentarza? Mocno podejrzana sprawa.Nie zdążył wrzucić komentarza, bo jest na przesłuchaniu w związku z wyrażeniem na forum opinii ws. jednej z osób publicznych związanych z prezydentem naszego miasta? Jesteście strasznie schematyczni, bo psychuszka, przesłuchania i akty oskarżenia, to zgrana i zdewaluowana metoda próby uciszania tych, któzy poruszają patologię w życiu społecznym, gospodarczym i politycznym. |
|
Sorki panie smak_wazeliny (i 50 innych nicków), ale wasze próby szufladkowania amatorskich użytkowników forum wokół osi "pisiory-pokemony" są czcze, i są mi obojętne, bo wasza agencja nie wywęszyła i nigdy nie wywęszy żadnej mojej wypowiedzi, która wskazywałaby na moje przywiązanie do jakiejkolwiek frakcji Polskiej Zjednoczonej Partii Deweloperskiej. Niemniej obiektywna obserwacja wskazuje jednoznacznie, czyja quasi-prywatna (POd wezwaniem figury-uosobienia kultu jednostki) frakcja na lokalnym gruncie służy (i płaci) oligarchom w sposób bardziej gorliwy i sPOlegliwy. Nie wnikając w ich motywy, część radnych pisiaków jak i obrzucany przez waszą agencję ze szczególną zaciekłością Czarnek faktycznie wykonali pewne gesty przeciwko dewelo-okupantom tego nieszczęsnego miasta i to się dla mnie liczy.
|
|
na forum znowu powiało pisowskim psychiatrykiem podłączonym do internetu hihi
|
|
Kronikidewelorozwoju, wiem, że to może tobą wstrząsnąć, ale twoi idole z PiS też wynajmują lokale od "dewelocwaniaków". Wiedziałeś o tym, że Urząd Marszałkowski wynajmuje lokale od Lalaka? Jeśli nie, to już wiesz.Ten gostek serio jest jakiś dziwny. Wygląda to tak jakby nie chodził do żadnej pracy a całe dnie spędzał jedynie na monitorowaniu forum Dziennika Wschodniego i czekaniu na nowy artykuł pod którym następnie w przeciągu 10-20 minut doda swój "błyskotliwy" komentarz. Powinien zmienić nick na "hejter" bo ciągle wszystko krytykuje, jak na zamówienie. |
|
A tym co wynajmują powierzchnię biurową Urzędowi Miasta to pewnie kasa z nieba kapie. Najlepiej jak nikt nikomu nie będzie za nic płacił.
|
|
Nudzi mi się, więc dam dewelo-trolowi szansę do wykazania się.
|
|
Zobaczymy, jak szybko ruszy z minusikami.
|
|
FW to organizacja szlachetna, ale i naiwna. Teraz, kiedy od dwóch miesięcy biur sprzedaży wyrobów mieszkaniopodobnych nie odwiedził żaden jelonek, należałoby się raczej sPOdziewać operacji p/t "rewaloryzacja" czynszów. Choć tym dewelocwaniakom, którzy co bardziej zakredytowali się na banki ziemi i mają dużo rozgrzebanych budów, nawet to niewiele by POmogło. PS. Czekam na niezawodny hejcik i minusiki od pracownika agencji PR pana artura z wypchanym portfelem :-DDD
|
|
Nie zdążył wrzucić komentarza, bo jest na przesłuchaniu w związku z wyrażeniem na forum opinii ws. jednej z osób publicznych związanych z prezydentem naszego miasta? Jesteście strasznie schematyczni, bo psychuszka, przesłuchania i akty oskarżenia, to zgrana i zdewaluowana metoda próby uciszania tych, któzy poruszają patologię w życiu społecznym, gospodarczym i politycznym.Masz na myśli POzwy młodego członka dewelo-fan klubu Bartosza, który wykazuje wyraźne ambicje PÓjścia w ślady słynnych dewelo-targowiczan, którzy uzyskali nominacje (i POwierzchnię bilbordową), POtrzebne żeby reprezentować deweloperów w Sejmie? |
|
Swoją drogą te 200+ k na m-c to dla oligarchy jak na waciki. W pierwotnych planach UM miał nająć bodajże całość biurwowca przy sPOkojnej w taki sPOsób, że miasto miało POkryć w czynszu całość kosztów budowyw ciągu 7 lat, ale jacyś ludzie-wilki włożyli kij w szprychy tego szczwanego planu. Nie rozumieją cebulaki, że miasto musi się dewelo-rozwijać?
|
|
Czas reakcji agencji d/s minusikowania zbadany: 10 minut. W normie.
|
|
Zagadka: POd jakim nickiem zaloguje się teraz siepacz ze stajni pana artura z wypchanym portfelem, żeby obŻucić mnie hejtem? uwaga_na_trole_z_pis, czy może kronikiekoszurii?
|
|
Witam, jestem tu w zastępstwie za naszego naczelnego trolla kronikidewelorozwoju. Coś dzisiaj jest zbyt nadpobudliwy. W najbliższych dniach będę musiał przejąć jego obowiązki. Pozdrawiam.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|