LSS wszystko jest w stanie zarżnąć. Jak planują inwentaryzacje w poniedziałek po nie handlowej niedzieli czy mieszają bułki czerstwe z świeżymi to co się dziwić że im interes nie szedł... A obsługa wygląda jakby siedziała w sklepie za karę.
|
|
I tak Żuk wspiera przedsiębiorców. Na dzień dobry dowala czynsz
|
|
Szefowi komuszego ZSL zabrakło argumentów. Został wypędzony przez rolników!
- Musimy was wygonić, jesteście złodziejami polskiej wsi! Zdrajcy!
- usłyszeli ZSL-owscy na odchodne.
w w w.facebook.com/MAGISMISERICORDIA/videos/2008291629431364/
|
|
50 zł/mkw to dużo? Może i tak, ale to ciągle mniej niż płaci miasto najmując HURTEM dziesiątki tys. mkw od zaprzyjaźnionych dewelocwaniaków.
|
|
Po remoncie kapitalnym otworzyli "Jubilata". Dwa tygodnie później na drzwiach wisiała kartka o inwentaryzacji. Według napisu miała ona trwać 10 dni!!!!!! W świeżo otwartym sklepie. Chyba nie ma gorszego dziadostwa niż LSS.
|
|
Ja se to wynajme i bede se dziewuchy tam sprowadzal
|
|
Stawka musi być tak wysoka aby nikt nie zagroził zachodnim baron w ich biznesie.Przeciez wszyscy wiedzą że obecny prezydent ma w nosie rodzimych przedsiębiorców.
|
|
Jak czytam te komentarze to mam nieodparte wrażenie, że nie zapinają wam się synapsy.
|
|
Stawka będzie niska to będzie zarzut że wynajmuje się swoim za grosze a my za to musimy płacić wysokie podatki
|
|
Zarabiam od 8357 do 10642 dolarów tygodniowo i wiesz, że to najprostsza praca, o której słyszałem. Muszę po prostu natknąć się na niektóre strony internetowe i moja praca jest kompletna. Mogę pracować z dowolnego miejsca w dowolnym momencie, ciesząc się m0im życiem i uwielbiam to robić. Możesz też zrobić to samo, ...
odwiedzając tę stronę .......... ➥➥ ➥ ➥➥ CashPay40.Com
|
|
Zmiana obsługi w sklepie na pana Balcera była ostatnią z najlepszych decyzji. W końcu mogę się poczuć w tym LSSie jak w filmie Bareji. Tylko Zmieńcie jeszcze koszyki na te z minionej epoki - druciaki to będzie komplet !!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|