Zlikwidować trajtki, zostawić puste przystanki ozdobione moim prywatnym wizerunkiem, a oszczędności uzyskane w ten sP0sób przeznaczyć na tantiemy dla mnie, co P0zwoli mi nabyć mój pierwszy samochód. A wtedy P0każę rowerakom !!
|
|
Zacznij zarabiać dodatkowe pieniądze online z domu nawet ponad 22 000 USD, dzięki czemu praca jest bardzo łatwa tylko w wolnym czasie. W ostatnim miesiącu za tę łatwą pracę domową zapłaciłem 22745 dolarów. Dołącz do tej pracy już teraz i zarabiaj więcej pieniędzy co miesiąc online. Wystarczy kliknąć link internetowy tutaj, aby rozpocząć ...... Otwórz tę stronę ......>>>>>> Www.Slate74.Com
|
|
MPK będzie musiało się przerzucić na wodór zamiast prądu
|
|
putinflacja hahah, spokojnie to tylko putinflacja hahahaa
|
|
Widać tu - NIEUDOLNOŚĆ kierownictwa MPK. A co z wadium dostawcy ? Czyżby celowo zapomniano go określić ???
Moim zdaniem - KIEROWNICTWO z dnia na dzień poszłoby szukać NOWEJ PRACY !
|
|
Tramwaje rozwiązały by problem komunikacji w Kozim Grodzie!!! Taka dziura jak Olsztyn dzięki środkom UE pozyskanym w odpowiednim czasów, pobudowała jedne z najnowocześniejszych linii w Europie. A u nas rozwijano zawalidrogi trojlebusiane
|
|
Tramwaje rozwiązały by problem komunikacji w Kozim Grodzie!!! Taka dziura jak Olsztyn dzięki środkom UE pozyskanym w odpowiednim czasów, pobudowała jedne z najnowocześniejszych linii w Europie. A u nas rozwijano zawalidrogi trojlebusianeTylko tramwaje kone... |
|
Popieram głosy o liniach tramwajowych, Unia Europejska mogłaby sfinansować większą część projektu: Pierwsza Średnicowa Linia Tramwajowa w Lublinie wraz z dedykowaną Elektrownią. Jeżeli Miasto wybudowałoby taki projekt czyli Elektrownię wraz z linią tramwajową, to energii mogłoby wystarczyć na obsługę potrzeb również trolejbusów, które nie ukrywajmy zużywają jej bardzo dużo nawet gdy (co przeważnie się dzieje) stoją w tych samych korkach co autobusy i osobówki. Tramwaje nie marnują energii na stanie w korkach. Inna kwestia, obawiam się, że w nadchodzących wyborach samorządowych, kontrkandydat Krzysztofa Żuka, podniesie wizję budowy linii tramwajowej w Lublinie i będzie się wspierać nie tylko dofinansowaniem Unijnym, ale też koneksjami w Ministerstwach.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|