Te 100zł mandatu musiało bardzo zaboleć. To pewnie ogódek "obywatelski i praworządny"
|
|
Emerytkę za sprzedaż pęczka rzodkiewek potrafią gonić przez pół Krakowskiego, mechanika za zamontowanie żarówki bez paragony (wartej 5 zł) prawie, że ukamieniowali, a tutaj: nielegalne zajecie placu miejskiego, sprzedaż alkoholu bez koncesji, sprzedaż bez kasy fiskalnej i co? I nic. Ciekawe do kogo należy ten wyszynk, że mu wszystko wolno???
|
|
Bezwzględni, to oni są w stosunku do staruszek handlujących pietruszką. 100 PLN mandatu....
|
|
PO co mi koncesja? PO co mi zezwolenie? PO co mi kasa fiskalna? Prawo jest dla frajerów!
|
|
Bez sensu. Komu ten ogródek przeszkadza ? Przecież można kilkadziesiąt metrów skręcić do pierwszego lepszego sklepu, kupić flachę i wrucić na Deptak sącząc wódeczkę zza pazuchy
|
|
Bez sensu. Komu ten ogródek przeszkadza ? Przecież można kilkadziesiąt metrów skręcić do pierwszego lepszego sklepu, kupić flachę i wrucić na Deptak sącząc wódeczkę zza pazuchyTłumoku "obywatelski" tłumaczę: ogródek nie przeszkadza. Przeszkadza bezkarne łamanie prawa przez kogoś kto ma fory w mieście. Jak nie rozumiesz to do szkoły wieczorowej. |
|
Bez sensu. Pismaki wrzucają hot news o ogródku, podczas gdy gdzie indziej piszą o egipskich ciemnościach na ulicach.
|
|
Zgłosić dziką karczmarkę do Złotej Setki - w CfaniaK0grodzie taka inicjatywa zasługuje na medal wręczony przez samego głównego promotora cfaniactwa i bezhołowia.
|
|
Zgłosić dziką karczmarkę do Złotej Setki - w CfaniaK0grodzie taka inicjatywa zasługuje na medal wręczony przez samego głównego promotora cfaniactwa i bezhołowia.POmijając fakt robienia w wała, uważam że taki medal może dać osobiście szam szymuś co malował sisusiaki na przystankach, ale dał się złapać albo iwona z samozwańczego komitetu obrony górek... |
|
PO co mi koncesja? PO co mi zezwolenie? PO co mi kasa fiskalna? Prawo jest dla frajerów!Prawdziwa deklaracja PiSowców. |
|
Mam nadzieję, że DW pociągnie temat do końca. Ciekawe, co napiszesz, jeśli się okaże, że z tym ogródkiem związny jest ktoś z PiSu, albo na przykład jakiś kapłan KRK...Bez sensu. Komu ten ogródek przeszkadza ? Przecież można kilkadziesiąt metrów skręcić do pierwszego lepszego sklepu, kupić flachę i wrucić na Deptak sącząc wódeczkę zza pazuchyTłumoku "obywatelski" tłumaczę: ogródek nie przeszkadza. Przeszkadza bezkarne łamanie prawa przez kogoś kto ma fory w mieście. Jak nie rozumiesz to do szkoły wieczorowej. |
|
jakie fory kretynie? prawo jest jakie jest, sila urzednik nikogo nie usunie bo nie ma takiego prawa, zrozumiales czy dalej tlumaczyc?Bez sensu. Komu ten ogródek przeszkadza ? Przecież można kilkadziesiąt metrów skręcić do pierwszego lepszego sklepu, kupić flachę i wrucić na Deptak sącząc wódeczkę zza pazuchyTłumoku "obywatelski" tłumaczę: ogródek nie przeszkadza. Przeszkadza bezkarne łamanie prawa przez kogoś kto ma fory w mieście. Jak nie rozumiesz to do szkoły wieczorowej. |
|
Masz fobię PiS. To choroba którą można leczyć.Mam nadzieję, że DW pociągnie temat do końca. Ciekawe, co napiszesz, jeśli się okaże, że z tym ogródkiem związny jest ktoś z PiSu, albo na przykład jakiś kapłan KRK...Bez sensu. Komu ten ogródek przeszkadza ? Przecież można kilkadziesiąt metrów skręcić do pierwszego lepszego sklepu, kupić flachę i wrucić na Deptak sącząc wódeczkę zza pazuchyTłumoku "obywatelski" tłumaczę: ogródek nie przeszkadza. Przeszkadza bezkarne łamanie prawa przez kogoś kto ma fory w mieście. Jak nie rozumiesz to do szkoły wieczorowej. |
|
Wszyscy mają fobię PiS. Kolejne arcyciekawe maile ze skrzynki Dworczyka, które dość dobitnie pokazują jak działa pisowska ośmiornica, to też oczywiście fobia.Masz fobię PiS. To choroba którą można leczyć.Mam nadzieję, że DW pociągnie temat do końca. Ciekawe, co napiszesz, jeśli się okaże, że z tym ogródkiem związny jest ktoś z PiSu, albo na przykład jakiś kapłan KRK...Bez sensu. Komu ten ogródek przeszkadza ? Przecież można kilkadziesiąt metrów skręcić do pierwszego lepszego sklepu, kupić flachę i wrucić na Deptak sącząc wódeczkę zza pazuchyTłumoku "obywatelski" tłumaczę: ogródek nie przeszkadza. Przeszkadza bezkarne łamanie prawa przez kogoś kto ma fory w mieście. Jak nie rozumiesz to do szkoły wieczorowej. |
|
Tak, bo przez siedem ostatnich lat Polki i Polacy są dopraowdzani do ubóstwa i nędzy przez tą zorganizowaną bandę. Wylecyzć ta chorpobę zwaną piss, można ołowiem.Masz fobię PiS. To choroba którą można leczyć.Mam nadzieję, że DW pociągnie temat do końca. Ciekawe, co napiszesz, jeśli się okaże, że z tym ogródkiem związny jest ktoś z PiSu, albo na przykład jakiś kapłan KRK...Bez sensu. Komu ten ogródek przeszkadza ? Przecież można kilkadziesiąt metrów skręcić do pierwszego lepszego sklepu, kupić flachę i wrucić na Deptak sącząc wódeczkę zza pazuchyTłumoku "obywatelski" tłumaczę: ogródek nie przeszkadza. Przeszkadza bezkarne łamanie prawa przez kogoś kto ma fory w mieście. Jak nie rozumiesz to do szkoły wieczorowej. |
|
Ty masz fobię platformianą ("Te 100zł mandatu musiało bardzo zaboleć. To pewnie ogódek "obywatelski i praworządny""), ale tego już się wyleczyć nie da.Masz fobię PiS. To choroba którą można leczyć.Mam nadzieję, że DW pociągnie temat do końca. Ciekawe, co napiszesz, jeśli się okaże, że z tym ogródkiem związny jest ktoś z PiSu, albo na przykład jakiś kapłan KRK...Bez sensu. Komu ten ogródek przeszkadza ? Przecież można kilkadziesiąt metrów skręcić do pierwszego lepszego sklepu, kupić flachę i wrucić na Deptak sącząc wódeczkę zza pazuchyTłumoku "obywatelski" tłumaczę: ogródek nie przeszkadza. Przeszkadza bezkarne łamanie prawa przez kogoś kto ma fory w mieście. Jak nie rozumiesz to do szkoły wieczorowej. |
|
Bo przy wyborach może być trudno - jakieś dziwne te wyniki bywają ostatnimi czasy w niektórych komisjach. Ale spokojnie - już wielu, którzy głosowali na PiS, zaczyna się tego wstydzić i zapowiada, że nigdy więcej takiej głupoty już nie popełni.Tak, bo przez siedem ostatnich lat Polki i Polacy są dopraowdzani do ubóstwa i nędzy przez tą zorganizowaną bandę. Wylecyzć ta chorpobę zwaną piss, można ołowiem.Masz fobię PiS. To choroba którą można leczyć.Mam nadzieję, że DW pociągnie temat do końca. Ciekawe, co napiszesz, jeśli się okaże, że z tym ogródkiem związny jest ktoś z PiSu, albo na przykład jakiś kapłan KRK...Bez sensu. Komu ten ogródek przeszkadza ? Przecież można kilkadziesiąt metrów skręcić do pierwszego lepszego sklepu, kupić flachę i wrucić na Deptak sącząc wódeczkę zza pazuchyTłumoku "obywatelski" tłumaczę: ogródek nie przeszkadza. Przeszkadza bezkarne łamanie prawa przez kogoś kto ma fory w mieście. Jak nie rozumiesz to do szkoły wieczorowej. |
|
Platforma OBywatelska = Działania Pozorne.
|
|
Platforma OBywatelska = Działania Pozorne.piss = zuchwały skok na kasę |
|
Zgłosić dziką karczmarkę do Złotej Setki - w CfaniaK0grodzie taka inicjatywa zasługuje na medal wręczony przez samego głównego promotora cfaniactwa i bezhołowia.sK0ro można stawiać "akademiki" gdzie się cfaniaK0m P0doba, to dlaczegoż by nie ogródki piwne? Może wystarczy zmienić klasyfikację tej karczmy np. na "tymczasowa instalacja artystyczna z funkcją pojenia spragnionych studentów"? |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|