"Pojawiły się nowe okoliczności" - brzmi tajemniczo. Czyżby monolit i solidarność Kartelu zaczęły pękać i mamy do czynienia z początkiem wojen P0djazdowych wśród członków Loży? Niech tylko jeszcze temP0 wciskania jelonkom apartamĘtów dalej spadnie, a wtedy wataha rzuci się sobie do gardeł jak wściekłe psy.
|
|
Łączenie trzech przedszkoli w jeden duży kołchoz jest bardzo zła. Nie można oszczędzać na dzieciach.Lokale które wynajmowało miasto na potrzeby przedszkoli podobno nie były w zbyt dobrym stanie technicznym, więc nie jestem do końca pewna czy określenie oszczędzanie na dzieciach jest w tym przypadku właściwe. |
|
"Pojawiły się nowe okoliczności" - brzmi tajemniczo. Czyżby monolit i solidarność Kartelu zaczęły pękać i mamy do czynienia z początkiem wojen P0djazdowych wśród członków Loży? Niech tylko jeszcze temP0 wciskania jelonkom apartamĘtów dalej spadnie, a wtedy wataha rzuci się sobie do gardeł jak wściekłe psy.Co tam gamoniu? To jaka jest obecnie narracja opłaconych trolli pisowskich? Było wszystko dogadane z "dewelocwaniakiem" w sprawie wynajmu lokalu pod przedszkole czy nie było? Niech zgadnę, instrukcje z centrali jeszcze nie nadeszły i nie wiesz co pisać? |
|
Podobno Wielki Szu częściej grywał w bierki niż w pokera, bo łatwiej było ukryć te znaczone...Łączenie trzech przedszkoli w jeden duży kołchoz jest bardzo zła. Nie można oszczędzać na dzieciach.Lokale które wynajmowało miasto na potrzeby przedszkoli podobno nie były w zbyt dobrym stanie technicznym, więc nie jestem do końca pewna czy określenie oszczędzanie na dzieciach jest w tym przypadku właściwe. |
|
"Pojawiły się nowe okoliczności" - brzmi tajemniczo. Czyżby monolit i solidarność Kartelu zaczęły pękać i mamy do czynienia z początkiem wojen P0djazdowych wśród członków Loży? Niech tylko jeszcze temP0 wciskania jelonkom apartamĘtów dalej spadnie, a wtedy wataha rzuci się sobie do gardeł jak wściekłe psy.Raczej tak. Oto co można przeczytać w lubelskiej Gazecie Wyborczej: "Znany lubelski deweloper kupił większościowe udziały w Dzienniku Wschodnim, ale po sześciu latach chce tytuł zlikwidować. Bo gazeta publikuje krytyczne teksty na temat betonozy w Lublinie i psuje mu interesy". Miejmy nadzieję, że to początek końca lubleskiego układu dewelopersko-ratuszowo-urzędniczego. |
|
Doceniamy chęci ale jednak następnym razem zamieść dopisek: "To napisałem ja, pisowski troll Monisia aka kronikidewelorozwoju aka siwy 5u2 na jednym ze swoich fake'owych kont""Pojawiły się nowe okoliczności" - brzmi tajemniczo. Czyżby monolit i solidarność Kartelu zaczęły pękać i mamy do czynienia z początkiem wojen P0djazdowych wśród członków Loży? Niech tylko jeszcze temP0 wciskania jelonkom apartamĘtów dalej spadnie, a wtedy wataha rzuci się sobie do gardeł jak wściekłe psy.Raczej tak. Oto co można przeczytać w lubelskiej Gazecie Wyborczej: "Znany lubelski deweloper kupił większościowe udziały w Dzienniku Wschodnim, ale po sześciu latach chce tytuł zlikwidować. Bo gazeta publikuje krytyczne teksty na temat betonozy w Lublinie i psuje mu interesy". Miejmy nadzieję, że to początek końca lubleskiego układu dewelopersko-ratuszowo-urzędniczego. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|