cóż policjanci pokazali jak szanują swoje matki,żony, siostry. sprzedali się za parę groszy władzy,która niszczy kobiety
|
|
Mam nadzieję, że w Wolnej Polsce wszyscy policjanci którzy brali udział w działaniach represyjnych wobec obywateli zostaną z tego rozliczeni i poniosą zasłużone konsekwencje. A na razie niech wiedzą, że władza minie - wstyd zostanie !
|
|
Czy wszyscy będący ZA aborcja, zdążyli się JEDNAK URODZIĆ ?!
|
|
Najgorsze, że mogli wkurzyć Świętego M. i w tym roku prezentów nie będzie !
|
|
Co na temat orzeczenia TK miało zostać powiedziane - już zostało powiedziane. Apele i demonstracje już były. Teraz to już jest zwyczajne rozrabianie i nic więcej. Nie popieram rządu PiS ani tego orzeczenia TK ale to się powoli staje męczące jak te wszystkie marsze KODu. Dajcie se już siana bo tym łażeniem i pierd***eniem o demokracji, wolności itp. tylko zniechęcacie do siebie niezdecydowanych.
|
|
Mam nadzieję, że w Wolnej Polsce wszyscy policjanci którzy brali udział w działaniach represyjnych wobec obywateli zostaną z tego rozliczeni i poniosą zasłużone konsekwencje. A na razie niech wiedzą, że władza minie - wstyd zostanie !przecież to kodowcy chcą przywrócenia ubeckich emerytur - nie wstyd wam !!! |
|
Mam nadzieję, że w Wolnej Polsce wszyscy policjanci którzy brali udział w działaniach represyjnych wobec obywateli zostaną z tego rozliczeni i poniosą zasłużone konsekwencje. A na razie niech wiedzą, że władza minie - wstyd zostanie !Imbecylu ale my zyjemy w wlonej Polsce . Powiedz staremu frizowi zeby cie wkoncu wypuscil z tej piwnicy bo straciles poczucie rzeczywistosci. Wasza ukochana komuna juz nie wroci nie licz na to |
|
Przewodnia rola partii, wprowadzanie jedynej i słusznej ideologii przy jednoczesnym produkowaniu "wrogów ludu", represje, "mierni ale wierni" na stanowiskach, propaganda sukcesu... przykro mi to mówić, ale komuna już tu jest. Od jakichś 5 lat.Mam nadzieję, że w Wolnej Polsce wszyscy policjanci którzy brali udział w działaniach represyjnych wobec obywateli zostaną z tego rozliczeni i poniosą zasłużone konsekwencje. A na razie niech wiedzą, że władza minie - wstyd zostanie !Imbecylu ale my zyjemy w wlonej Polsce . Powiedz staremu frizowi zeby cie wkoncu wypuscil z tej piwnicy bo straciles poczucie rzeczywistosci. Wasza ukochana komuna juz nie wroci nie licz na to |
|
Ktoś Ci kolego głupot naopowiadał. Chyba nie jesteś na tyle głupi żeby wierzyć w propagdową papkę z TVP ?Mam nadzieję, że w Wolnej Polsce wszyscy policjanci którzy brali udział w działaniach represyjnych wobec obywateli zostaną z tego rozliczeni i poniosą zasłużone konsekwencje. A na razie niech wiedzą, że władza minie - wstyd zostanie !przecież to kodowcy chcą przywrócenia ubeckich emerytur - nie wstyd wam !!! |
|
Najbardziej znanym zwolennikiem utrzymania "ubeckich emerytur" był p. Mikke (obecnie w Konfederacji)! Ale mniejsza z tym... najbardziej bezczelne jest wciskanie rozmówcy, że należy do "kodowców" i że sprawa narzucenia "na chama" prawie zupełnego zakazu przerywania ciąży przez KRK i p. Kaczyńskiego z pomocnikami - wobec czego protestują głównie ludzie młodzi - jest sprawą szczególnie związaną z KOD-em.Mam nadzieję, że w Wolnej Polsce wszyscy policjanci którzy brali udział w działaniach represyjnych wobec obywateli zostaną z tego rozliczeni i poniosą zasłużone konsekwencje. A na razie niech wiedzą, że władza minie - wstyd zostanie !przecież to kodowcy chcą przywrócenia ubeckich emerytur - nie wstyd wam !!! |
|
Czy wszyscy będący ZA aborcja, zdążyli się JEDNAK URODZIĆ ?!Ta głupia wypowiedź zdaje się bardzo podobać, więc wypada co nieco wyjaśnić. 1) Ci, którzy są za prawem kobiety do wyboru, czy chce urodzić powstałe z wadliwego płodu kalekie/niepełnosprawne dziecko (a nie za żadnym przymusem aborcji czy "ZA aborcją") a przeciw przymusowi w tej sprawie - owszem, urodzili się, ale raczej nie byli wadliwymi płodami. 2) Osoby pełnosprawne umysłowo ale zrodzone z takich płodów wadliwych - raczej dostrzegają ile cierpień ich pojawienie się na świecie wywołało i wolałyby się nie urodzić. |
|
Policja zachowuje sie wobev tego lewackiego lajna zbyt lagodnie. Gdyby to byla np. manifestacja patriotyczna to uzyto by armatego wodnych, broni gladkolufowej i gazu. Spalowac toto, wlepic wysokie mandaty i rozgonic oraz powiedziec temu syfowi jego jakze poetyckim jezykiem: "wypier....lac".
|
|
Te zwolenniczki zabijania na życzenie powinny być ukarane karą 30 tys. Od sanepidu i spałowane przez policję raz a dobrze. Zero tolerancji dla profanacji krzyża na Giewoncie.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|