Wpadłam na pomysł założenia tego tematu po moim ostatnim beznadziejnym Sylwestrze. Odradzam spędzanie Sylwestra w klubie Fashion . W opisie imprezy były "4 gorące dania, przekąski", strój wieczorowy i tak dalej. A w praktyce? Beznadziejny zespół weselny, który z rozpędu zagrał nawet "a teraz idziemy na jednego...". "Dania gorące" znajdowały się na szwedzkim stole (jeden na całą salę), szybko zrobiły się zimne i szybko się skończyły; do dań gorących należało 2 rodzaje zup, ryba i gulasz. A przekąski to 1 paczka słonych paluszków i 1 paczka orzeszków na stolik (4 osoby). Inni organizatorzy pisali uczciwie, że będzie np. stół szwedzki i ceny takich imprez były duuużo niższe, niż 350 zł za parę...! Więc zarobili, ale to był marketing na krótką metę. Odradzam.
|
|
Ja także skusiłam sie na Sylwester w tym klubie i było beznadziejnie. Zgadzam się z przedmówczynią w stu procentach! pieniadze zmarnowane! jedzenie nie dość, że w bardzo ograniczonej ilości, to zimne i niesmaczne ( stoły puste. Poza paluszkami i orzeszkami nie stalo na nich nic!!! cena wygorowana- 350 zł za parę!
w tej cenia mozna sie bawić na balu, gdzie faktycznie jest 5 ciepłych dan, a stoły uginaja się od przekąsek!
za rok nie popełnie tego samego blędu ((
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|