![]() |
Gdzie waszym zdaniem jest sklep z najlepszą wędliną w Lublinie?
|
![]() |
Najlepszy jest tam,gdzie... nie myją wędlin :-)
|
![]() |
moze masarnia marysin?
|
![]() |
NA UL GODEBSKIEGO SĄ DOBRE WĘDLINY I KIEŁBASKI SKLEP NAZYWA SIĘ WYROBY OD BABCI. POLECAM REWELKA |
![]() |
NA UL GODEBSKIEGO SĄ DOBRE WĘDLINY I KIEŁBASKI SKLEP NAZYWA SIĘ WYROBY OD BABCI. POLECAM REWELKA |
![]() |
Jest taki sklep Serdelek na 1-go Maja niedaleko dworca. Mają kilka fajnych wyrobów bez chemii. Bardzo smaczną kiełbasę wiejską z koniny tam kupiłem. Dobre wędliny też mają w takim sklepie na kalinowszczyźnie... ul. Tumidajskiego chyba. Na wprost Lidla, na rogu, kiedyś sklep razem, a teraz chyba pod szyldem groszka działają.
|
![]() |
Najlepsze to nie wiem, ale jedne z najgorszych: suche i nieapetyczne+syf w sklepie+leniwa obsługa na ul. Choiny 21, delikatesy Bratek? Lewiatan? Lepiej tam nie kupować. Raz tam tylko kupiłem parówki i potem żałowałem a konkretnie mój żołądek jeszcze bardziej:-(
|
![]() |
Pewnie nie najlepsze w Lublinie ale moim zdaniem smaczne wędliny można kupić w Groszku przy Kiepury 11
|
![]() |
Ulica Lotnicza w dawnym domu książki. Mają chyba wszystko i jak na razie wszystko co kupiłam było świeże.
|
![]() |
Chyba, że chcesz zamówić sobie wędliny w słoikach.. Kiełbsa z majerankiem, mielonka, pasztet.. Bardzo smaczne.. Wrzuć w google Wasz Sklep Zdrowa Tradycyjna i Ekologiczna Żywność i popatrz co mają...
|
![]() |
Ja na specjalne okazje zamawiam na befsztyk.pl - możecie nie martwić się kwestią tego, że zamawia się online i muszą dowieźć, absolutnie idzie szybko i mięso jest pierwsze jakości zawsze. A wędliny ... jejku czysta poezja, do tego kapitalne kabanosy i steki.
|
![]() |
griffeys wholesale shoes
griffeys High shoes
nike air griffey max Women's Shoes
griffeys Running shoes
air max 2009 Cheap shoes
air max 2011 Anta shoes
air max 2012 Basketball shoes
air max 90 High shoes
kobe shoes Low shoes
nike basketball shoes Designer shoes
|
![]() |
Bardzo nieświeże wędliny sprzedają na ul.Lotniczej 3 w Lublinie.W sklepach wystrzegajcie się wszystkiego co jest z metką "Wedlina z Lublina" bo kazdy z tych produktów to wedlina "z kolejnym życiem" Oni sami ic nie produkują lecz biorą od producentów z orginalnymi metkami,a jak im termin przydatnosci sie konczy poprostu zrywaja metkę i naklejają swoją! Oczywiscie uprzednio pięknie wędlinki umyją,za-vacują i jedzie na sklepy
MASAKRA!!!!
|
![]() |
Bardzo nieświeże wędliny sprzedają na ul.Lotniczej 3 w Lublinie.W sklepach wystrzegajcie się wszystkiego co jest z metką "Wedlina z Lublina" bo kazdy z tych produktów to wedlina "z kolejnym życiem" Oni sami ic nie produkują lecz biorą od producentów z orginalnymi metkami,a jak im termin przydatnosci sie konczy poprostu zrywaja metkę i naklejają swoją! Oczywiscie uprzednio pięknie wędlinki umyją,za-vacują i jedzie na sklepy MASAKRA!!!!Zgadzam się, też się nieraz przejechałam na tych wędlinach, po dniu od zakupu do wyrzucenia! To jest hurtownia, która nakleja swoje metki na cudze produkty z totalnie dowolną datą przydatności. Kroją starą wędlinę i nagle ma nowy termin przydatności, ciekawa polityka |
![]() |
Zgadzam się, też się nieraz przejechałam na tych wędlinach, po dniu od zakupu do wyrzucenia! To jest hurtownia, która nakleja swoje metki na cudze produkty z totalnie dowolną datą przydatności. Kroją starą wędlinę i nagle ma nowy termin przydatności, ciekawa politykaTeż się zgadzam, zmarnowałam sobie święta ich wędlinami, to "wędlina-padlina" - może właściciel raczy posłuchać konsumentów i zmieni nazwę firmy |
![]() |
Mnie teściowa poleciła ostatnio stronę wedlinylutobrok.pl. Tutaj sprzedają ekologiczne mięso w formie kiełbas, szynek, czy polędwiczek. Jedzenie jest tradycyjne, nie sięgają po jakieś cudne E-200 czy inne takie ekstra dodatki :P Można śmiało dawać dzieciom bez obaw, że się je chemią futruje.
|
![]() |
Najlepsze wędliny w Lublinie można kupić w tesco orkana przy punkcie informacji jestam stoisko Wędzarni Roztoczańskiej wszystko pięknie leży po tydzień w lodówce sprawdziłem już nie raz
|
![]() |
W wedlince wyraznie przeszli z jakosci w ilosc
|
![]() |
Super smaczne wędliny są w Mościbrodach na Kawaleryjskiej. Wszystko świeże i pachnące aż ślinka leci
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|