![]() |
niech sie domaga odszkodowania za 5 miesiecy odsiadki, tak jak dostał jakis pieprzony pijaczyna co napierdala pojebana żone dzieki ktorej sie dorobili 35 tys zł za damski chuj.... z dupy wziete oskarzenia kto za pobicie i kradziez mial by 12 lat dostac smiech na sali
|
![]() |
niech sie domaga odszkodowania za 5 miesiecy odsiadki, tak jak dostał jakis pieprzony pijaczyna co napier***a poje***a żone dzieki ktorej sie dorobili 35 tys zł za damski ch***.... z dupy wziete oskarzenia kto za pobicie i kradziez mial by 12 lat dostac smiech na salinie za kradziez tylko rozbój, dokształć się z kk |
![]() |
Panie Szydłowski - podziwiam że podpisuje się Pan imieniem i nazwiskiem, ale nie bardzo wiem co to jest ,,lubelskiej dzielnicy LSM'' - jak już to w dzielnicy Lublina, na LSMie. Jednak pragnę zaznaczyć że LSM to nazwa potoczona od spółdzielni mieszkaniowej i nie jest to dzielnica. Dzielnica to Rury i Rury Jezuickie. Jednocześnie chcę zwrócić uwagę Panu iż ul. Radości i Fantastyczna to już teren SM Czuby, osiedle Skarpa.
|
![]() |
A ja myślałem że to głód wiedzy popchną tą Karolinę do napadu i kradzieży książek.
|
![]() |
a nożyczki były z gumy
|
![]() |
Skoro nożyczki nie są narzędziem niebezpiecznym to dlaczego nie wolno ich wnosić na pokład samolotu?? Sedzina winna następnych bandyckich zachowań tego społeczeństwa!!
|
![]() |
A dlaczego tak niski wyrok???? Przecież ta dziewucha teraz będzie jeszcze bardziej się "zachowywała" to czysty przypadek socjopatologii!!!! Nie rozumiem, jak można było dać niesprawiedliwy wyrok, śmieszne! Wyrok w zawiasach, ale jej to zaszkodzi... A areszt to za malo dla takiej chuliganki!
|
![]() |
Dwa lata powinna gowniara posiedzieć to by się następnym razem kilka razy zastanowiła zanim by zrobiła głupotę. Patologiczna familia!
|
![]() |
A dlaczego tak niski wyrok???? Przecież ta dziewucha teraz będzie jeszcze bardziej się "zachowywała" to czysty przypadek socjopatologii!!!! Nie rozumiem, jak można było dać niesprawiedliwy wyrok, śmieszne! Wyrok w zawiasach, ale jej to zaszkodzi... A areszt to za malo dla takiej chuliganki!Córka komendanta, |
![]() |
zajebać sukę młotkiem, niech zdycha... całą rodzinę bym wybił, ktoś jest odpowiedzialny że takie coś przyszło na świat... ktoś to gówno przecież musiał wysrać!
|
![]() |
Ulica Radości i Fantastyczna to nie dzielnica LSM, a Czuby, trochę chęci pisarczyku, otwieraj mapy i pooglądaj Lublin. Takich słoiczanych redaktorów Lublin się doczekał.
|
![]() |
Najgori sa ci co nie byli, nie widzilei a najwięcej komentuj, podejrzewam, że gorszymi chuliganiami są twoje dzieci niz ta dziewczyna. Powiem raczej, że sytuacja miała inne miejsce i wydarzenie, ale coż oskarzyc można każdego ow szytsko w tym zaklamanymi korupcyjnym Państwie, a statystki trzeba robic ...
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|