Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
,,Tenczowy ćwok'' pisze tu co innego... kogo słuchać ?
Odpowiedz
Nie szczepcie się na 'koronawirusowe przeziębienie' - takie szczepionki nie istnieją, bo wirusy stale mutują, już do tego się przyznano - kolejne dawki upamiętniające w toku, i unikniecie też powikłań poszczepiennych.
Odpowiedz
A ja poszedłem do lekarza rodzinnego i pytam się doktorze szczepić się czy nie bo różne są opinie a on do mnie jak chcesz drugie 40lat pożyć to radzę nie szczep się. A ja się pytam dlaczego a on na to że lekarze namawiają pacjentów do szczepień bo po jakimś czasie te osoby przyjdą do nich z objawami poszczepiennymi lub innymi objawami i tak się ten biznes kręci. ☹️
Odpowiedz
Czy ktoś jeszcze wierzy wypocinom kolejnego experta-idioty. Ilość literek przed nazwiskiem nie świadczy o mądrości i inteligencji chyba że bezobjawowej.
Odpowiedz
Wystarczy wzmianka o szczepionce, a szury płaskoziemcy wypełzają jak karaluchy spod poduchy. Oby jak najszybciej wam w gardzieli włożono rury do oddychania skoro nie słuchacie autorytetów medycznych i narażacie współobywateli na smierć !!!!
Odpowiedz
Jeśli niezaszczepieni nie zachorują, to dzięki zaszczepionym.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...