Tego typu wnioski są ośmieszaniem sądownictwa. Ich argumentacja jest tragikomiczna.
|
|
Czarnek uwielbia obrażać swoich oponentów politycznych. Pokazał to już wielokrotnie. Tym razem obraził Prezydenta, za to tylko ,że ten tylko domagał się wyroku, który nie będzie skażony przypuszczeniem o nieobiektywną ocenę pani sędzi. Ale cze czemu się dziwić , jest to typowe dla większości polityków PiS. Wczoraj pan Pięta proponował siłowe usunięcie z sejmu matek i ich niepełnoprawnych dzieci, a przecież w kampanii prezydenckiej Andrzej Duda nazwał dokładnie te same matki - bohaterkami! Pani Krystyna Pawłowicz, wyraziła swoją dezaprobatę dla projektu o związkach partnerskich, że: " w odbyt to nie miłość "! Taki poziom debaty publicznej prezentują politycy PiS!
|
|
To świadczy tylko o jednym - CBA jak zwykle ma 100% RACJĘ! Platforma won!
|
|
łysy tylko stołkiem się interesuje, długów narobi jeszcze wiekszych
|
|
Dziś imieniny Jarosława Z tej okazji najlepsze życzenia dla Prezesa Jarosława Kaczyńskiego Życzymy błogosławieństwa Bożego i wszelkich łask Ducha Świętego i opieki Matki Bożej!
|
|
Czarnek ma rację. Lublin dziękuję za pokazanie treści wniosku Zuka i twarde stanowisko w tej sprawie
|
|
Po tym zabiegu PiS skreślił się całkowicie w tym Mieście, z którego 1 raz od 30 lat jestem dumny. Nie macie tu czego szukać robaki.
|
|
Czarnek dzwoń do prezesa z raportem, znów daliście ciała.
|
|
Czarnek paszoł won aparatczyku
|
|
gdy ktoś jest stronniczy to od razu czujesz, Żuk pewnie od samego początku czuł niechęć i stronniczość pani sędzi
|
|
Dla mnie jako mieszkańca Lublina jest to kolejna wypowiedź Przemysława Czarnka, która świadczy o tym że jest idealnym kandydatem na Prezydenta Miasta Lublin. Takiej Osoby nam potrzeba. Mam nadzieję że PIS postawi na Czarnka bo to miasto potrzebuje mocnego Człowieka do wyprowadzenia go na prostą
|
|
Sędziowie to nie pionki Że się zdejmuje każdego kogo się chce To nie gra w warcaby .
|
|
To napisałam ja, Bożenka. Pracuję w Urzędzie Wojewódzkim a pracę dostałam dzięki najwspanialszemu człowiekowi na świecie czyli Przemysławowi Czarnkowi. Dobra zmiana musi trwać. |
|
znajoma Zbycha orzeka czy może jakaś daleka rodzina?
|
|
tchórzem jest czarnek bo wykorzystuje policje polityczna cba do walki politycznej , tyle w temacie
|
|
fawag, kto jest właścicielem tej spółki? ***s://umswidnik.bip.lubelskie.pl/upload/pliki/3sobon_artur.pdf
|
|
Garnuszku, oddałeś już nagrodę do Caritasu? Pana Żuka to ty możesz pocałować ....Bądź facetem, stań do wyborów na Prezydenta i wtedy okaże się kto jest tchórzem a kto bohaterem. Ale przecież tego nie zrobisz bo z góry znany jest wynik.
Pozdrów Naczelnika od wszystkich lublinian.
|
|
pani sędzia dostała fuchę w WSA dopiero po tym jak pis doszedł do władzy i zaczął te swoje komiczne reformy które tak naprawdę były jedynie pretekstem do wsadzenia do sądów "swoich" ludzi? jeśli tak nie wcale mnie nie dziwi wniosek prezydenta o wyłączenie jej z postępowania
|
|
Czarnek wciąż liczy że mógłby startować na fotel prezydenta? Niech się nie przeliczy... Żukowi może co najwyżej swoim celebryctwem zamiast pracą w urzędzie polerować buty. Znowu Lublin cofnąłby się do epoki Pruszkowskiego gdzie wszystko znikało i nic nie robili w Lublinie. Niech już ten celebryta zostanie przy swoim Twitterze a nie udaje że coś dobrego robi dla ludzi.
|
|
No skoro byłby niewinny to nie obawiałby się Żuk.
|
Strona 3 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|