Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Nie będzie dzisiaj wyroku ws. usunięcia Krzysztofa Żuka ze stanowiska

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 25 kwietnia 2018 r. o 12:43 Powrót do artykułu
Tego typu wnioski są ośmieszaniem sądownictwa. Ich argumentacja jest tragikomiczna.
Odpowiedz
Czarnek uwielbia obrażać swoich oponentów politycznych. Pokazał to już wielokrotnie. Tym razem obraził Prezydenta, za to tylko ,że ten tylko domagał się wyroku, który nie będzie skażony przypuszczeniem o nieobiektywną ocenę pani sędzi. Ale cze czemu się dziwić , jest to typowe dla większości polityków PiS. Wczoraj pan Pięta proponował siłowe usunięcie z sejmu matek i ich niepełnoprawnych dzieci, a przecież w kampanii prezydenckiej Andrzej Duda nazwał dokładnie te same matki - bohaterkami! Pani Krystyna Pawłowicz, wyraziła swoją dezaprobatę dla projektu o związkach partnerskich, że: " w odbyt to nie miłość "! Taki poziom debaty publicznej prezentują politycy PiS!
Odpowiedz
To świadczy tylko o jednym - CBA jak zwykle ma 100% RACJĘ! Platforma won!
Odpowiedz
łysy tylko stołkiem się interesuje, długów narobi jeszcze wiekszych
Odpowiedz
Dziś imieniny Jarosława Z tej okazji najlepsze życzenia dla Prezesa Jarosława Kaczyńskiego Życzymy błogosławieństwa Bożego i wszelkich łask Ducha Świętego i opieki Matki Bożej!
Odpowiedz
Czarnek ma rację. Lublin dziękuję za pokazanie treści wniosku Zuka i twarde stanowisko w tej sprawie
Odpowiedz
Po tym zabiegu PiS skreślił się całkowicie w tym Mieście, z którego 1 raz od 30 lat jestem dumny. Nie macie tu czego szukać robaki.
Odpowiedz
Czarnek dzwoń do prezesa z raportem, znów daliście ciała.
Odpowiedz
Czarnek paszoł won aparatczyku
Odpowiedz
gdy ktoś jest stronniczy to od razu czujesz, Żuk pewnie od samego początku czuł niechęć i stronniczość pani sędzi
Odpowiedz
Dla mnie jako mieszkańca Lublina jest to kolejna wypowiedź Przemysława Czarnka, która świadczy o tym że jest idealnym kandydatem na Prezydenta Miasta Lublin. Takiej Osoby nam potrzeba. Mam nadzieję że PIS postawi na Czarnka bo to miasto potrzebuje mocnego Człowieka do wyprowadzenia go na prostą
Odpowiedz
Sędziowie to nie pionki Że się zdejmuje każdego kogo się chce To nie gra w warcaby .
Odpowiedz
undefined napisał:
Dla mnie jako mieszkańca Lublina jest to kolejna wypowiedź Przemysława Czarnka, która świadczy o tym że jest idealnym kandydatem na Prezydenta Miasta Lublin. Takiej Osoby nam potrzeba. Mam nadzieję że PIS postawi na Czarnka bo to miasto potrzebuje mocnego Człowieka do wyprowadzenia go na prostą
 To napisałam ja, Bożenka. Pracuję w Urzędzie Wojewódzkim a pracę dostałam dzięki najwspanialszemu człowiekowi na świecie czyli Przemysławowi Czarnkowi. Dobra zmiana musi trwać.
Odpowiedz
znajoma Zbycha orzeka czy może jakaś daleka rodzina?
Odpowiedz
tchórzem jest czarnek bo wykorzystuje policje polityczna cba do walki politycznej , tyle w temacie
Odpowiedz
fawag, kto jest właścicielem tej spółki? ***s://umswidnik.bip.lubelskie.pl/upload/pliki/3sobon_artur.pdf
Odpowiedz
Garnuszku, oddałeś już nagrodę do Caritasu? Pana Żuka to ty możesz pocałować ....Bądź facetem, stań do wyborów na Prezydenta i wtedy okaże się kto jest tchórzem a kto bohaterem. Ale przecież tego nie zrobisz bo z góry znany jest wynik. Pozdrów Naczelnika od wszystkich lublinian.
Odpowiedz
pani sędzia dostała fuchę w WSA dopiero po tym jak pis doszedł do władzy i zaczął te swoje komiczne reformy które tak naprawdę były jedynie pretekstem do wsadzenia do sądów "swoich" ludzi? jeśli tak nie wcale mnie nie dziwi wniosek prezydenta o wyłączenie jej z postępowania
Odpowiedz
Czarnek wciąż liczy że mógłby startować na fotel prezydenta? Niech się nie przeliczy... Żukowi może co najwyżej swoim celebryctwem zamiast pracą w urzędzie polerować buty. Znowu Lublin cofnąłby się do epoki Pruszkowskiego gdzie wszystko znikało i nic nie robili w Lublinie. Niech już ten celebryta zostanie przy swoim Twitterze a nie udaje że coś dobrego robi dla ludzi.
Odpowiedz
No skoro byłby niewinny to nie obawiałby się Żuk.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...