Lepiej niech nie grzeszą datki z kolend to nie wszystko przecież teraz więcej ludzi umiera a pochówek to nie małe pieniądze chrzty też jedynie ślubów jest trochę mniej może podniosą ceny za swoje usługi ?
|
|
Mogą zawsze pójść do uczciwej pracy. A tak w ogóle wystarczy tylko nie kraść, a pieniądze się znajdą.
|
|
Dlaczego stary ubeku zabierasz głos w sprawach ,które cie nie dotyczą. Czyżbyś jednak faktycznie pracował w wydziale zabójstw duchownych w komunistycznej słuzbie bezpiecześnstwa i PIS ciachnął ci emeryturkę do właściwej kwoty 2 tys. zł.
|
|
Dlaczego stary ubeku zabierasz głos w sprawach ,które cie nie dotyczą. Czyżbyś jednak faktycznie pracował w wydziale zabójstw duchownych w komunistycznej słuzbie bezpiecześnstwa i PIS ciachnął ci emeryturkę do właściwej kwoty 2 tys. zł.Do mnie to pissiorku ?? Jest to sprawa każdego Polaka dopóki kościół pobiera wszelakie pieniądze z budżetu państwa oraz dostaje za bezcen cenne ziemie stanowiące majątek narodowy. A tak pozatym to pudło, ale szczekaj sobie dalej. |
|
Co za bzdury wypisujesz. dobrze wiesz,że kolęda to nie podatek z twojej kieszeni tylko datek dobrowlny. Więc nie obawiaj się o swoje finanse,zresztą ksiądz do ciebie nie napewno nie zajdzie. Zauważ tylko subtelną róznicę; ksiadz na twój temat sie nie wypowiada a ty razem z dziennikiem na kosciól cały czas - rano juz też wyrażałeś swoje osądy.
|
|
Co za bzdury wypisujesz. dobrze wiesz,że kolęda to nie podatek z twojej kieszeni tylko datek dobrowlny. Więc nie obawiaj się o swoje finanse,zresztą ksiądz do ciebie nie napewno nie zajdzie. Zauważ tylko subtelną róznicę; ksiadz na twój temat sie nie wypowiada a ty razem z dziennikiem na kosciól cały czas - rano juz też wyrażałeś swoje osądy.Jak to nie ?? Wraz z ordo uris mówi mi i innym jak mają żyć... |
|
Nie przesadzaj z tym mówieniem. Z drugiej strony nie wiedziałem ,ze jesteś taki ważny że aż ci mówią. A jakieś sankcje za niezgodne wg ciebie życie to są,bo ja ich się nie doszukałem,
|
|
Nie przesadzaj z tym mówieniem. Z drugiej strony nie wiedziałem ,ze jesteś taki ważny że aż ci mówią. A jakieś sankcje za niezgodne wg ciebie życie to są,bo ja ich się nie doszukałem,Kiedyś palili żywcem na stosach i zapewne im dalej się to marzy. |
|
Ja tam już gościa z opłatkiem odprawiłem, także lepiej niech uczciwie jak niemcy podejdą do sprawy. Dodatkowy podatek zbierany przez Państwo przy deklaracji wiary. To się okaże jak należy traktować wiernych.
|
|
Coż.ŻYCIE.
|
|
tragedia wprost... a jak ludzie tracą pracę to jest ok. restauracje zamknięte ale kościoły tak - hipokryzja w naszym kraju pokonała już wszystkie granice.
|
|
Ci przebierańcy niech nie narzekają tylko niech się wezmą do uczciwej pracy. Uważa że jak się przebierze w czarną sukmankę to ludzie będą na niego płacić. Jak ma mało pieniędzy to niech zacznie marchewkę uprawiać, wokół kościołów jest dużo wolnych przestrzeni.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|