Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Lepiej niech nie grzeszą datki z kolend to nie wszystko przecież teraz więcej ludzi umiera a pochówek to nie małe pieniądze chrzty też jedynie ślubów jest trochę mniej może podniosą ceny za swoje usługi ?
Odpowiedz
Mogą zawsze pójść do uczciwej pracy. A tak w ogóle wystarczy tylko nie kraść, a pieniądze się znajdą.
Odpowiedz
Dlaczego stary ubeku zabierasz głos w sprawach ,które cie nie  dotyczą. Czyżbyś jednak  faktycznie pracował w wydziale zabójstw duchownych w  komunistycznej słuzbie bezpiecześnstwa i PIS ciachnął ci emeryturkę do właściwej kwoty 2 tys. zł.
Odpowiedz
Dlaczego stary ubeku zabierasz głos w sprawach ,które cie nie  dotyczą. Czyżbyś jednak  faktycznie pracował w wydziale zabójstw duchownych w  komunistycznej słuzbie bezpiecześnstwa i PIS ciachnął ci emeryturkę do właściwej kwoty 2 tys. zł.
 Do mnie to pissiorku ?? Jest to sprawa każdego Polaka dopóki kościół pobiera wszelakie pieniądze z budżetu państwa oraz dostaje za bezcen cenne ziemie stanowiące majątek narodowy. A tak pozatym to pudło, ale szczekaj sobie dalej.
Odpowiedz
Co za bzdury wypisujesz.  dobrze wiesz,że kolęda to nie podatek z twojej kieszeni tylko datek dobrowlny. Więc nie obawiaj się o swoje finanse,zresztą ksiądz do ciebie nie napewno nie zajdzie. Zauważ tylko subtelną róznicę; ksiadz na twój temat sie nie wypowiada a ty razem  z dziennikiem  na kosciól cały czas - rano juz też wyrażałeś swoje osądy. 
Odpowiedz
Co za bzdury wypisujesz.  dobrze wiesz,że kolęda to nie podatek z twojej kieszeni tylko datek dobrowlny. Więc nie obawiaj się o swoje finanse,zresztą ksiądz do ciebie nie napewno nie zajdzie. Zauważ tylko subtelną róznicę; ksiadz na twój temat sie nie wypowiada a ty razem  z dziennikiem  na kosciól cały czas - rano juz też wyrażałeś swoje osądy.
  Jak to nie ?? Wraz z ordo uris mówi mi i innym jak mają żyć...
Odpowiedz
Nie przesadzaj z tym mówieniem. Z drugiej strony nie wiedziałem ,ze jesteś taki ważny że aż ci mówią. A jakieś sankcje za niezgodne  wg ciebie życie to są,bo ja ich się nie doszukałem,
Odpowiedz
Nie przesadzaj z tym mówieniem. Z drugiej strony nie wiedziałem ,ze jesteś taki ważny że aż ci mówią. A jakieś sankcje za niezgodne  wg ciebie życie to są,bo ja ich się nie doszukałem,
 Kiedyś palili żywcem na stosach i zapewne im dalej się to marzy.
Odpowiedz
Ja tam już gościa z opłatkiem odprawiłem, także lepiej niech uczciwie jak niemcy podejdą do sprawy. Dodatkowy podatek zbierany przez Państwo przy deklaracji wiary. To się okaże jak należy traktować wiernych.
Odpowiedz
Coż.ŻYCIE.
Odpowiedz
tragedia wprost... a jak ludzie tracą pracę to jest ok. restauracje zamknięte ale kościoły tak - hipokryzja w naszym kraju pokonała już wszystkie granice.
Odpowiedz
Ci przebierańcy niech nie narzekają tylko niech się wezmą do uczciwej pracy. Uważa że jak się przebierze w czarną sukmankę to ludzie będą na niego płacić. Jak ma mało pieniędzy to niech zacznie marchewkę uprawiać, wokół kościołów jest dużo wolnych przestrzeni.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...