Paliwacuch, dość dekowania się w suterenie. Wolska Cię potrzebuje! Do plutonu rowerowo-rozpoznawczego odmaszerować! PS. Dewelopkom też przydałoby się trochę ruchu, skoro nie ma ruchu w interesie. Można też zreaktywować poligon na GCz, ponieważ z planów osiedla Akademikowy Park wyszły nici. Dewelo-pluton (insygnia: czerwony burak na sraczkowatym tle) mógłby następnie trenować sytuację obrony w okrążeniu przez siły wroga w postaci poborowych rekrutowanych z szeregów aktywistów i mieszkańców pobliskich "willi".
|
|
Ustawa w razie wojny zwalnia z kamaszy księży i polityków. Reszta frajerów jako mięso armatnie.
|
|
,,Aby ludzie chcieli bronić swojej Ojczyzny, najpierw trzeba stworzyć takie państwo aby ludzie wiedzieli o co walczą'' - także ja dziękuję, dworków do orleone i imperium bezyluba ojca prawdziwka z Torunia ja bronić nie będę. Przez ponad 40 lat płaciłem podatki na utrzymanie zawodowej armii, więc co się stało z tymi pieniędzmi? Czy nie to samo co u kacapów i monisi w jej ojczyźnie, a teraz szykowanie mięsa armatniego aby ,,lepszy sort'' zdążył uciec? Szkoda trochę że jestem za stary, bo jakbym dostał karabin to walczył bym z wrogami ojczyzny przesiadującymi w ...... Warszawie.
|
|
Wziąść w kamasze pierwszego przychlasta na tym Forum, czyli @Labydnika. POgonić dziada bez poligon 5 km w gazmasce i 35 kg plecakiem. A potem niech fafluśniak biega innym po fajki ze śpiewem na ustach: " Ja kot szaro-bury z kitą zawiniętą do góry na wysokości Pałacu Kultury. Proszę króla fali o wejście do mojej sali!"
|
|
Wziąść w kamasze pierwszego przychlasta na tym Forum, czyli @Labydnika. POgonić dziada bez poligon 5 km w gazmasce i 35 kg plecakiem. A potem niech fafluśniak biega innym po fajki ze śpiewem na ustach: " Ja kot szaro-bury z kitą zawiniętą do góry na wysokości Pałacu Kultury. Proszę króla fali o wejście do mojej sali!"A tak przy okazji, kacapskie trolle są zwolnione w matuszce rosiji od poświęcenia życia w imię chorych ambicji plutera? |
|
Zglaszam niniejszym do zaszczytnego obowiązku dekownika @Paliwacucha ! Ma męda zadatki od urodzenia na ofermę kompanijną. Ze śpiewem i radością na ustach wyczyści wychodki we jednostce szczoteczką do zębów
|
|
I Buś się nie boi ,że rozda broń ludowi ? :::---)))) toż to kretyniada od sprzątaczki do peresia.
|
|
I Buś się nie boi ,że rozda broń ludowi ? :::---)))) toż to kretyniada od sprzątaczki do peresia.Uważam że obecna władza ma zadatki do wywołania wojny aby tylko ukryć swoje przekręty i nie oddać władzy. Nawet ówczesny doradca Pana Tuska (ten co jego żona kupiła okazjonalnie ziemię od księdza pod Wrocławiem) na taśmach u Sowy tak mówił: ,,Oczekiwania ludzi zostały zbyt mocno rozbudzone, a najlepszym lekiem na zmniejszenie tych oczekiwań zawsze była... wojna.'' |
|
Uczciwie z PiSem wygrać się nie da. Tylko kłamstwem możemy zwyciężyć PiS.
|
|
Uczciwie z PiSem wygrać się nie da. Tylko kłamstwem możemy zwyciężyć PiS.,,Nie można pozwolić na to aby społeczeństwo miało wiedzieć, że my kłamiemy’’ – 3 października 2018 jarosław k. |
|
Dokończę za ciebie: faktycznie powiedział to Jarosław Kaczyński CYTUJĄC Tuska. Szkoda, że manipulujesz wyrywając fragmenty nie tylko z kontekstu, ale cutujesz kawałki zdań. Nienawiść do PiS uczyniła cię nierzetelną, propagandową maszynką w rękach sowietów.Uczciwie z PiSem wygrać się nie da. Tylko kłamstwem możemy zwyciężyć PiS.,,Nie można pozwolić na to aby społeczeństwo miało wiedzieć, że my kłamiemy’’ – 3 października 2018 jarosław k. |
|
Możesz wskazać materiał źródłowy do reszty ww. przeze mnie tekstu? Najlepiej wideo. ps. to pissie jest stado kacapskich agentów działających na niekorzyść Polek i Polaków.Dokończę za ciebie: faktycznie powiedział to Jarosław Kaczyński CYTUJĄC Tuska. Szkoda, że manipulujesz wyrywając fragmenty nie tylko z kontekstu, ale cutujesz kawałki zdań. Nienawiść do PiS uczyniła cię nierzetelną, propagandową maszynką w rękach sowietów.Uczciwie z PiSem wygrać się nie da. Tylko kłamstwem możemy zwyciężyć PiS.,,Nie można pozwolić na to aby społeczeństwo miało wiedzieć, że my kłamiemy’’ – 3 października 2018 jarosław k. |
|
Ja ci podam źródło z jakiego on to wziął . Jest to telewizja publiczna, ponieważ on innych źródeł nie ma , a tam jest przedstawiana prawda i wyłącznie prawda pisowska .Możesz wskazać materiał źródłowy do reszty ww. przeze mnie tekstu? Najlepiej wideo. ps. to pissie jest stado kacapskich agentów działających na niekorzyść Polek i Polaków.Dokończę za ciebie: faktycznie powiedział to Jarosław Kaczyński CYTUJĄC Tuska. Szkoda, że manipulujesz wyrywając fragmenty nie tylko z kontekstu, ale cutujesz kawałki zdań. Nienawiść do PiS uczyniła cię nierzetelną, propagandową maszynką w rękach sowietów.Uczciwie z PiSem wygrać się nie da. Tylko kłamstwem możemy zwyciężyć PiS.,,Nie można pozwolić na to aby społeczeństwo miało wiedzieć, że my kłamiemy’’ – 3 października 2018 jarosław k. |
|
Jarek był w wojsku
|
|
To bardzo dobrze, że oglądasz TVP. Zobaczysz świat takim, jakim jest naprawdę, dowiesz się jak zdrajcy ojczyzny rozgrywają młodych ludzi, którzy nie mogą pamiętać, jak wyglądała Polska 10 lat temu. I nie pamiętają biedy w swoich rodzinach.Ja ci podam źródło z jakiego on to wziął . Jest to telewizja publiczna, ponieważ on innych źródeł nie ma , a tam jest przedstawiana prawda i wyłącznie prawda pisowska .Możesz wskazać materiał źródłowy do reszty ww. przeze mnie tekstu? Najlepiej wideo. ps. to pissie jest stado kacapskich agentów działających na niekorzyść Polek i Polaków.Dokończę za ciebie: faktycznie powiedział to Jarosław Kaczyński CYTUJĄC Tuska. Szkoda, że manipulujesz wyrywając fragmenty nie tylko z kontekstu, ale cutujesz kawałki zdań. Nienawiść do PiS uczyniła cię nierzetelną, propagandową maszynką w rękach sowietów.Uczciwie z PiSem wygrać się nie da. Tylko kłamstwem możemy zwyciężyć PiS.,,Nie można pozwolić na to aby społeczeństwo miało wiedzieć, że my kłamiemy’’ – 3 października 2018 jarosław k. |
|
a ZAPYTAM za jakiego prezydenta zniesiono obowiazkowa sluzbe wojskowa OTOZ za kaczynskiego Teraz potrzebuja miesa armatniego Panie kaczynski pan i panscy wyznawcy obronia kraj Ja go bronil nie bede aby wam ochraniac koryto
|
|
1) Ten "katolik ludowy" wspierający PiS nie ustaje w swoich kłamstwach - "nie pamiętają biedy w swoich rodzinach" 10 lat temu. ))) Bezczelny oczerniacz jeszcze dzieli i jątrzy wmawiając "zdrajców ojczyzny". Wyjątkowo podła rydzykowszyzna. PO utraciła władzę z powodu obaw o "imigrantów" i starań by oszczędzać na "emeryturach" (miały być później niż poprzednio) - żadnego "ubóstwa" ogólnego nie było. Pisowski szerzyciel "propagandy" bezczelnie kłamie. I to starym zagraniem - skutki działań PiS widocznie obecnie - ubóstwo społeczeństwa, wmawia czasom minionym pod rządami PO. Odwracanie kota ogonem. 2) "Poker" wypisuje też swoje bajania bez związku z "artykułem" DW: " nie-byles-w-wojsku-mozesz-dostac-wezwanie-nawet-200-tysiecy-osob-w-kamasze". Na razie jeszcze nie napisał: "za czasów PO mordowano Murzynów".To bardzo dobrze, że oglądasz TVP. Zobaczysz świat takim, jakim jest naprawdę, dowiesz się jak zdrajcy ojczyzny rozgrywają młodych ludzi, którzy nie mogą pamiętać, jak wyglądała Polska 10 lat temu. I nie pamiętają biedy w swoich rodzinach.Ja ci podam źródło z jakiego on to wziął . Jest to telewizja publiczna, ponieważ on innych źródeł nie ma , a tam jest przedstawiana prawda i wyłącznie prawda pisowska .Możesz wskazać materiał źródłowy do reszty ww. przeze mnie tekstu? Najlepiej wideo. ps. to pissie jest stado kacapskich agentów działających na niekorzyść Polek i Polaków.Dokończę za ciebie: faktycznie powiedział to Jarosław Kaczyński CYTUJĄC Tuska. Szkoda, że manipulujesz wyrywając fragmenty nie tylko z kontekstu, ale cutujesz kawałki zdań. Nienawiść do PiS uczyniła cię nierzetelną, propagandową maszynką w rękach sowietów.Uczciwie z PiSem wygrać się nie da. Tylko kłamstwem możemy zwyciężyć PiS.,,Nie można pozwolić na to aby społeczeństwo miało wiedzieć, że my kłamiemy’’ – 3 października 2018 jarosław k. |
|
Szambo znowu wybiło! I jakaś padlina musi być gdzieś blisko, bo szczury z kanałów wylazły
|
|
Uczciwie z PiSem wygrać się nie da. Tylko kłamstwem możemy zwyciężyć PiS.O tak, "trzeba ogłosić reasumpcję, bo przegramy!"... |
|
I kto to pisze? poker, typek, któremu jednego tylko dnia wytknąłem kilka ordynarnych kłamstw.Dokończę za ciebie: faktycznie powiedział to Jarosław Kaczyński CYTUJĄC Tuska. Szkoda, że manipulujesz wyrywając fragmenty nie tylko z kontekstu, ale cutujesz kawałki zdań. Nienawiść do PiS uczyniła cię nierzetelną, propagandową maszynką w rękach sowietów.Uczciwie z PiSem wygrać się nie da. Tylko kłamstwem możemy zwyciężyć PiS.,,Nie można pozwolić na to aby społeczeństwo miało wiedzieć, że my kłamiemy’’ – 3 października 2018 jarosław k. |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|