Taki efekt mrozów :/
|
|
Armagedon, miliony Lublinian, nie mający pojęcia o znakach blokują skrzyżowania
|
|
Jak jest kilkanaście stopni na minusie mrozuA może być mróz kilkanaście stopni na plusie?Brednie. Znów wodolej przylazł - i się bardzo stara - żeby dalej brodzić - w absurdu oparach. Znów wodolej przylazł - brednie w kółko płodzi - chociaż w tym absurdzie - po kolana brodzi. I myśli że kogoś - na te brednie "kupi" - więc odpowiem krótko - jak był, tak jest głupi. Niech mi nic nie życzy - nie spina na próżno - i leczy na nogi - na głowę za późno. Znów wodolej przylazł - z gnoju kupa wieprza -jak nie ma co robić - do mnie się przy.... Ciągle chce mnie ugryźć - to z prawa, to z lewa - a ja małe psiny - zwyczajnie olewam. Nie, nie będziesz pisał - co Ci się podoba - w środku kupa śmiecia - choć z wierzchu ozdoba. Nie będziesz bazgrolił - nikogo wyzywał - nie znasz się, nic nie wiesz - to się nie odzywaj |
|
takim osobistościom jak jaŁomatko jedynasta, buhahahahahahahaha. Znów wodolej przylazł - i się bardzo stara - żeby dalej brodzić - w absurdu oparach. Znów wodolej przylazł - brednie w kółko płodzi - chociaż w tym absurdzie - po kolana brodzi. I myśli że kogoś - na te brednie "kupi" - więc odpowiem krótko - jak był, tak jest głupi. Niech mi nic nie życzy - nie spina na próżno - i leczy na nogi - na głowę za późno. Znów wodolej przylazł - z gnoju kupa wieprza -jak nie ma co robić - do mnie się przy.... Ciągle chce mnie ugryźć - to z prawa, to z lewa - a ja małe psiny - zwyczajnie olewam. Nie, nie będziesz pisał - co Ci się podoba - w środku kupa śmiecia - choć z wierzchu ozdoba. Nie będziesz bazgrolił - nikogo wyzywał - nie znasz się, nic nie wiesz - to się nie odzywaj |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|