![]() |
Ale jaja jechałem w 2015 r. jako opiekun tego Pana ze zniżką :) odwiedza grób żony na ul. Lipowej
|
![]() |
This is love
|
![]() |
To jest prawdziwa miłość.
|
![]() |
A czy nie będzie też potrzebował asystenta na drogę powrotna do Warszawy?
|
![]() |
Miło - koleke mogły by dać mu dożywotni bilet i tak nie zbiednieją po co ma szukać osób...
|
![]() |
Przecież to jest namawianie do oszustwa. Publiczne promowanie wyłudzania zniżki od PKP na fikcyjnego opiekuna.
Ten artykuł może bardziej zaszkodzić temu człowiekowi niż pomóc.
|
![]() |
Wdzisiejszych czasach ludzie juz tak nie kochaja....
|
![]() |
totalna głupawka w rodzaju "łańcuszek szczęścia"
|
![]() |
W Kurierze to samo...
|
![]() |
poczytaj kim jest opiekun... a jak już będziesz wiedział/a to wtedy komentuj
|
![]() |
Jakie namawianie do oszustwa?? Zwykła ludzka życzliwość i pomoc. Kaczyński i Maciarenko nie tyle nam podpie... codziennie i jakoś głosowaliście na nich
|
![]() |
Starasz pani zaczepiła mnie pod Novą i powiedziała, że jeżeli zaopiekuję się paczką fajek to uzyskam zniżkę nawet do 50% ceny sklepowej. Nie skorzystałem, ale może warto nagłośnić sprawę i zorganizować akcję pomocy tej pani?
|
![]() |
Była metoda na wnuczka, a teraz na towarzysza podróży ;) Nie marudzić, tylko pomóc panu.
|
![]() |
"Przysługuje mu asystent i duża zniżka w związku z tym na podróż" Duża zniżka przysługuje asystentowi - starszy pan ma tą zniżkę nawet gdyby jechał sam. Więc albo rzeczywiście potrzebuje pomocy w podróży albo jest to wyłudzanie zniżek od PKP.
|
![]() |
a do Włocławka ktoś nie jedzie....
|
![]() |
Mój tata również spotkał tego Pana, jakiś czas temu. Kilka razy się przejedzie i grosz zostaje w kieszeni.
|
![]() |
tylko jest jedno ale.On za usługię bierze kasę
|
![]() |
|
![]() |
Widzę ludzie z pkp zaczynają się irytować bo ktoś może na tym skorzystać :D
|
![]() |
Na Kurierze ktoś napisał, że to syn Zawiszy, tutaj, ze bierze za to kase. Nie wiem czy to prawda. Załóżmy, że robi to bezinteresownie. Podchodzi do kogoś i pyta czy chcesz sobie pojechać do Lublina z 95% zniżką? Onże ma stałą zniżkę niezależnie od tego pojedzie sam czy z kimś. Gdzie tu jest pomoc starszemu Panu? To poprostu naciąganie PKP. Zachowanie podobne do kupowania i zwracania rzeczy w Lidlu. Promowanie tego to ŻENADA. |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|