wsiury bez kultury
|
|
NO PIRO NO PARTY
|
|
Panie Kępa ta ochrona to chyba z Gdańska była. Nie prawda jest ze kontrolowali wszystkich
|
|
Ochrona nie przeszukiwała wszystkich. Mi jedynie sczytali kod QR biletu i tyle, aby spojrzeli się na mnie i proszę iść.
|
|
A jaka kara będzie dla organizatora za puszczenie muzyki podczas hymnu?
Przecież to profanacja.
A co do typa co rzucił butelką, akurat widziałem jak dostał wpi#$%ol przed pierwszą budą z piwem od 10 typów. Bardzo dobrze chłopaki!
|
|
Sport dla januszy, 3, 2, 1, ,buhhahahahaha
|
|
typowi kibice sukcesu
|
|
Czyli Motor żużel to jednak chamstwo, na Arenie takich cudów nie ma ....
|
|
Po co o tym pisać i nagłaśniać.Tyko dostał oklep i po temacie.Widać komuś zależy żeby się posypały kary.
|
|
Z tymi racami nie przesadzajcie.. nie odpalili w trakcie biegu, nie rzucali nimi..
Chwile sie podymilo, prawie jak palenie gumy na koniec ;)
|
|
ochrona nie przeszukuje tylko kontroluje to po pierwsze a po 2 jak tak dalej będzie to zamiast butelki wniosa cos grozniejszego.. ktos za to kiedyś beknie...
|
|
jeden idiota na tylu kibicow. nie ma co krecic afery..
|
|
a co ,macie do rac? wyglądalo to ok. poza tym nie zucali ich i nie zrobili obory!!!!
|
|
Zastanawiacie się jak kibice wnoszą race na stadion. Otóż juz wam mówię. Przyjechałem wczoraj na mecz, parkuje sobie na parkingu przy Zygmuntowskich, patrzę a tu grupka łysych sebixów wypina tyłki, a inny ładują tam ogromne ilości rac. Większość z nich była solidnie przecwelona w więzieniu więc poważne ilości pirotechniki zostały ukryte w odbytach wyklętych. Później dzieje się rzecz nieprawdopodobna, jeden z gniazdowych GKM-u wbija i wypina tyłek, a grupka ultrasów pakuje mu tam wielką oprawę. Myślałem że się nie zmieści, ale nic z tych rzeczy, zapakowali całość, a później do odbytu weszło 13 osób z zakazami stadionowymi krzycząc ciągle "chodźcie śmiało jest nas mało".
|
|
Po co to pisać? Aferę robić? Żeby klub karę dostał ?
Brak słów na brak wyobraźni
|
|
brawo Motorowcy, oby tak dalej!!!! a przebierańce ze Spartakusa dalej w 4 lidze hahahahahaa
|
|
Ty za to jesteś prawdziwym Motorem z jedynym słusznym logiem MotoruM na plastronie . Jak to się to nazywało te twoje
|
|
kto pracuje w tej ochronie,jak ktoś zechce to wniesie bombę i co wtedy,czy to jest ochrona z łapanki,studenci,emeryci i inni ambitni?!!1
|
|
żużel to sport dla nizin społecznych
|
|
A jaka kara będzie dla organizatora za puszczenie muzyki podczas hymnu? Przecież to profanacja. A co do typa co rzucił butelką, akurat widziałem jak dostał wpi#$%ol przed pierwszą budą z piwem od 10 typów. Bardzo dobrze chłopaki!Hymn obowiązuje na oficjalnych meczach międzypaństwowych. Na meczu ligowym to poprostu przesada. |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|