To co się zaczyna dziać przeraża. Polska służba zdrowia już przestaje funkcjonować, ludzie mogliby żyć gdyby została im udzielona pomoc. Przecież miało być tak dobrze, jeszcze niedawno premier przekonywał że jesteśmy dobrze przygotowani. Kto za to wszystko odpowie?
|
|
Najgorsze jest to że nikt za to nie odpowie... Brak koordynacji działań służby zdrowia przeraza. Wirus wirusem, ale takie decyzje albo raczej ich brak są równie groźne. Tak trudno dojść kto rozmawiał i odmówił?
|
|
Czemu się dziwicie? lekarz czy w szpitalu czy na tapczanie przed telewizorem w domu 100% wynagrodzenia bierze - darmozjady mają super wymówkę w postaci Covida (sam go przechodziłem i co roku grypę gorzej znosiłem, ale ch...). Lekarze największa patologia w tym kraju, politycy przy nich to aniołki
|
|
Gdyby szpitale ich przyjęły. to pisalibyście dlaczego od razu nie zawieziono ich do Lublina. Juz kiedyś się spotkałem z takim przypadkiem. Lublin ma większe możliwości leczenia.
|
|
PIS zrobił to co obiecał. Polska w Ruinie.
|
|
"Nikt się nie przyznał, więc nie ma tematu....i co mi zrobicie?" ~ powiedziała Dyrektor szpitala we Włodawie. Tłumaczenie z polskiego na nasze
|
|
PiS ma krew tych ofiar na rękach. Nieudacznicy u władzy i efekty ich działania.
|
|
Czemu się dziwicie? lekarz czy w szpitalu czy na tapczanie przed telewizorem w domu 100% wynagrodzenia bierze - darmozjady mają super wymówkę w postaci Covida (sam go przechodziłem i co roku grypę gorzej znosiłem, ale ch...). Lekarze największa patologia w tym kraju, politycy przy nich to aniołkiTo, że przeszedłeś Covid nie oznacza jeszcze, że tak samo przechodzą go inni. Niegeneralizuj po jednym przypadku. Wirus jest, bywa zjadliwy, a gdyby wybuchło kolejne ognisko, to byłby lamemt nie z tej ziemi. Co więcej - generalizujesz także w kwestii lekarzy. Owszem, są tacy, którzy się pozamykali, ale nie sądzę, by do tej grupy można było zaliczyć tych, którzy pracują na oddziałach covidowych. Jestem krytyczny wobec wielu lekarzy siedzących w zamkniętych przychodniach, ale jest cała masa medyków (bo nie tylko lekarzy), którzy z narażeniem zdrowia i życia pomagają chorym. Tak więc sugerowałbym ci więcej powściągliwości w ocenach, bo nie wiesz, kiedy ten lekarz będzie ci naprawdę potrzebny... |
|
Trwa zaplanowana z premedytacją globalna operacja ludobójstwa pandemioterrorystyczna...
|
|
Szpital nfz będzie mieć kontrolę z nfz... Szkoda czasu. Może prokuratura?
|
|
Po co tam jechali?
Mondrzy motocykliści schowali motocykle bo zimno i blisko i mgły są!!!
|
|
Więcej ludzi umrze wskutek nie udzielenia niezbędnej należnej pomocy, ofiary wypadkow czy na raka, niż innych na tego całego ich covida. Dyrektor szpitala jednego i drugiego do aresztu!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|