O Boże to straszne..ten lekarz powinien żyć..wspaniały,potrzebny i brak słów.Słowa współczucia Rodzinie i bliskim.Niech spoczywa w pokoju.
|
|
Panie Doktorze widzieliśmy się w sierpniu i byłyśmy umówione z córką za rok. Nie wierzę, że już nie usłyszę No i co tam dziewczyny. Nie wierzę... Taki wspaniały lekarz, Człowiek, nie wierzę, brak mi słów. Na zawsze w naszej pamięci
|
|
Witam, Potrzebujesz pomocy finansowej? Jestem Susan Benson. Jestem pożyczkodawcą, a także doradcą finansowym.
Potrzebujesz kredytu biznesowego, pożyczki osobistej, pożyczki hipotecznej lub pożyczki na realizację swojego projektu? jeśli Twoja odpowiedź brzmi tak, zalecam kontakt z moją firmą. Świadczymy wszelkiego rodzaju usługi pożyczkowe, w tym pożyczki długoterminowe i krótkoterminowe. Aby uzyskać więcej informacji, napisz do nas e-mailem: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) lub wyślij mi wiadomość bezpośrednio na WhatsApp przez: +447903159998 i otrzymaj natychmiastową odpowiedź.
Jesteśmy firmą świadczącą kompleksowe usługi finansowe i staramy się pomóc Ci spełnić wszystkie Twoje aspiracje. Specjalizujemy się w dostarczaniu strukturalnych rozwiązań finansowych dla osób fizycznych i firm w najbardziej efektywny i najszybszy sposób.
|
|
To dramatyczna wiadomość!!! Nie tak to życie powinno się zakończyć. Nie teraz. Wspaniały lekarz i człowiek. Uśmiechnięty, bardzo lubiany, nie mogę pojąć dlaczego tak musiało być. Najszczersze wyrazy współczucia dla Rodziny Pana Doktora. Serce rozrywa smutek i żal. Pozostanie na zawsze w pamięci tych, którzy mieli przyjemnosć się z nim spotkać. Muszę jednak odniesć się nagłówka artykułu. Pan Doktor zmarł z innych przyczyn, nie z powodu Covid19. Przepraszam najmocniej rodzinę, ale nie mogę przejśc obok tego obojętnie.Weź jeszcze raz przeczytaj tytuł ze zrozumieniem treści, wiejski filozofie. Sam sobie interpretujesz to co jest napisane, a potem się z tym nie zgadzasz. Typowy filozof spod GS-u, nie wiem co czytam, ale skomentuje. |
|
Do Sanitariuszek. Skoro jest napisane:"Nie żyje Krzysztof Sołowiej, ceniony lekarz z Centrum Onkologii Ziemi Lubelskiej. Przegrał z Covid-19.", to czytający otrzymuje informację, z ktorej wynika, że zmarł na covid-19. Są wśród komentujących osoby, które wiedzą, że stoczył heroiczną, acz nierówną walkę z podostępną chorobą, która go pokonała i to ona była przyczyną śmierci. Covid mógł być tylko kropką nad i.
Może masz zły dzień, ale nie zniżaj się do poziomu bezimiennej patologii, która ubliża innym. Z twojego komentu wynika, żeś człowiekiem tego pokroju.
|
|
Co za debil pisał artykuł. Facet zmarł na raka a jełop redaktor pisze że przegrał z covidem.
Gazeta to już dno i metr mułu.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|