J**ać prądem tę hałastrę.
|
|
Kolejny odcinek z cyklu "Życie w dewelo-getcie Węglin Płd". Osiedle P0stawione przez dewelocwaniaków wokół zafundowanej im autostrady śródmiejskiej czeka tylko dalsza degeneracja. Pisałem kiedyś, że w 2030 ceny metra będą tam już niższe niż na Tatarach i podtrzymuję tą wersję.Naprawdę podtrzymujesz tę wersję? A ceny metra na Węglinie to nie miały spaść dużo wcześniej niż przed 2030 według twoich poprzednich przepowiedni? Strasznie szybko jesteś zmuszany do aktualizacji poprzednich przepowiedni. Powiem ci szczerze, że w ustach kogoś kto jeszcze niedawno przekonywał, że dewelorozwój skończył się marcu 2020(sprzedaż mieszkań miała się załamać a deweloperzy padać jeden po drugim), a także widzi pękanie bańki na rynku nieruchomości średnio kilka razy w miesiącu, to wszystko wygląda komicznie. Mam wrażenie, że sprzątaczka ogarniająca moje biuro, wie więcej na temat rynku nieruchomości niż ty. |
|
Kolejny odcinek z cyklu "Życie w dewelo-getcie Węglin Płd". Osiedle P0stawione przez dewelocwaniaków wokół zafundowanej im autostrady śródmiejskiej czeka tylko dalsza degeneracja. Pisałem kiedyś, że w 2030 ceny metra będą tam już niższe niż na Tatarach i podtrzymuję tą wersję.p0dtrzymuję |
|
P0licja będzie raczej ostrożna z interwencjami w takich przypadkach, P0nieważ istnieje duże prawdoP0dobieństwo graniczące z pewnością, że wśród członków tego "gangu" znajduje się "złota młodzież" - synalkowie prawników, a być może nawet deweloperów. P0 co narażać się na kłoP0ty?Zgadza się. Jak była w Starym Gaju manifestacja paru osób przeciwko wycince to drzew to odrazu pojawiło się kilku policjantów nie wiadomo po co. Jak są wycinane albo wytruwane drzewa to policja nie jest w stanie ustalić sprawców. Tutaj tak samo. Jest konkretny problem, ale nasza wspaniała milicja oczywiście nie jest w stanie (albo nie chce) sobie z nim poradzić. |
|
Kolejny odcinek z cyklu "Życie w dewelo-getcie Węglin Płd". Osiedle P0stawione przez dewelocwaniaków wokół zafundowanej im autostrady śródmiejskiej czeka tylko dalsza degeneracja. Pisałem kiedyś, że w 2030 ceny metra będą tam już niższe niż na Tatarach i podtrzymuję tą wersję.(na_K_lepałeś, się dewelotrolu w łapki, to teraz zaczynaj od początku).
|
|
P0licja będzie raczej ostrożna z interwencjami w takich przypadkach, P0nieważ istnieje duże prawdoP0dobieństwo graniczące z pewnością, że wśród członków tego "gangu" znajduje się "złota młodzież" - synalkowie prawników, a być może nawet deweloperów. P0 co narażać się na kłoP0ty?W dewelo-folwarku to przecież naturalne, że autostrada śródmiejska, która P0wstała najpierw, żeby skomunikować dewelocwaniackie banki ziemi, teraz służy P0tomstwu Panów - właścicieli folwarku - jako tor wyścigowy. Wszystko jest w jak najlepszym P0rządku. "Plebs" chciał "rozwoju", no to ma. |
|
To już trwa kolejny rok. Widać zresztą efekty po zniszczonej kostce na parkingu i przy rondzie parkingowym. Policja tam w ogóle nie przyjeżdża, bo trzeba by być głuchym i ślepym, aby tego nie słyszeć i nie widzieć, bo dzieje się to prawie noc w noc.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|