![]() |
Już dajcie spokój z tymi kolejnymi halami sportowymi, boiskami, stadionami. Pora zadbać o chodniki, ławki, skwery, drzewa, estetykę w ogóle i inne zwyczajne a znacząco poprawiające komfort życia inwestycje. Weźcie się np. za okolice zalewu, dziury w chodnikach jak po bombardowaniu, zęby można sobie wybić, nogi połamać. Wpakować te dzisiatki czy setki miliony w chodniki i zieleń a nie poznacie miasta.
|
![]() |
Oj, panie radny, panie radny, kolejne genialne pomysły... "mordercze" drzewo na Krężnickiej już wyrżnięte?
|
![]() |
Już dajcie spokój z tymi kolejnymi halami sportowymi, boiskami, stadionami. Pora zadbać o chodniki, ławki, skwery, drzewa, estetykę w ogóle i inne zwyczajne a znacząco poprawiające komfort życia inwestycje. Weźcie się np. za okolice zalewu, dziury w chodnikach jak po bombardowaniu, zęby można sobie wybić, nogi połamać. Wpakować te dzisiatki czy setki miliony w chodniki i zieleń a nie poznacie miasta.Ale pitolenie. Przecież gdyby porównać ile Żuk do tej pory mln wydał na hale, stadiony i boiska a ile na ulice i chodniki to by wyszło że miażdżąca większość pieniędzy z puli inwestycje, co roku idzie na to drugie. |
![]() |
Apeluję do naszego Gospodarza, żeby przychylił się do wniosku. Wszystkie obiekty wsamraśności należy bezwzględnie wyburzyć. Musimy pokazać Polsce i Światu oblicze tętniącej metropolii, a nie zachwaszczony skansen.
|
![]() |
No jesli doliczymy ulice to dużo. Ale ja pisałem o chodnikach i zieleni. Nie manipuluj. Przejdź się po mieście to poczujesz pod nogami stan chodników.Już dajcie spokój z tymi kolejnymi halami sportowymi, boiskami, stadionami. Pora zadbać o chodniki, ławki, skwery, drzewa, estetykę w ogóle i inne zwyczajne a znacząco poprawiające komfort życia inwestycje. Weźcie się np. za okolice zalewu, dziury w chodnikach jak po bombardowaniu, zęby można sobie wybić, nogi połamać. Wpakować te dzisiatki czy setki miliony w chodniki i zieleń a nie poznacie miasta.Ale pitolenie. Przecież gdyby porównać ile Żuk do tej pory mln wydał na hale, stadiony i boiska a ile na ulice i chodniki to by wyszło że miażdżąca większość pieniędzy z puli inwestycje, co roku idzie na to drugie. |
![]() |
A jakim prawem wypowiadasz się w imieniu Żuka pisowski szczurotrollu?Żuk nie poprawi chodników, bo to nie jest w jego interesie. Sam porusza się samochodem i nie mieszka w Lublinie, więc mu to wisi i powiewa.No jesli doliczymy ulice to dużo. Ale ja pisałem o chodnikach i zieleni. Nie manipuluj. Przejdź się po mieście to poczujesz pod nogami stan chodników.Już dajcie spokój z tymi kolejnymi halami sportowymi, boiskami, stadionami. Pora zadbać o chodniki, ławki, skwery, drzewa, estetykę w ogóle i inne zwyczajne a znacząco poprawiające komfort życia inwestycje. Weźcie się np. za okolice zalewu, dziury w chodnikach jak po bombardowaniu, zęby można sobie wybić, nogi połamać. Wpakować te dzisiatki czy setki miliony w chodniki i zieleń a nie poznacie miasta.Ale pitolenie. Przecież gdyby porównać ile Żuk do tej pory mln wydał na hale, stadiony i boiska a ile na ulice i chodniki to by wyszło że miażdżąca większość pieniędzy z puli inwestycje, co roku idzie na to drugie. |
![]() |
No no, ciekawe spostrzeżenie trzeba przyznać. Ulic dużo a chodników niewiele? Praktycznie każda budowa lub remont ulicy wiąże się z remontem chodnika, budową ścieżek rowerowych, etc.No jesli doliczymy ulice to dużo. Ale ja pisałem o chodnikach i zieleni. Nie manipuluj. Przejdź się po mieście to poczujesz pod nogami stan chodników.Już dajcie spokój z tymi kolejnymi halami sportowymi, boiskami, stadionami. Pora zadbać o chodniki, ławki, skwery, drzewa, estetykę w ogóle i inne zwyczajne a znacząco poprawiające komfort życia inwestycje. Weźcie się np. za okolice zalewu, dziury w chodnikach jak po bombardowaniu, zęby można sobie wybić, nogi połamać. Wpakować te dzisiatki czy setki miliony w chodniki i zieleń a nie poznacie miasta.Ale pitolenie. Przecież gdyby porównać ile Żuk do tej pory mln wydał na hale, stadiony i boiska a ile na ulice i chodniki to by wyszło że miażdżąca większość pieniędzy z puli inwestycje, co roku idzie na to drugie. |
![]() |
O! Już się przelogowałeś na 6yhn, ścier_K0 ze stajni dewelo-przydoopASa? Ile K0sztuje dewelocwaniaKÓw za litr takiej skisłej wazeliny?
|
![]() |
Nie jest potrzebna. Piłka ręczna kobiet gromadzi do 2000 tys ludzi. Siatkarze to może być 1 sezon. Koszykarze Startu też nie zapełniają hali. Żadna z tych drużyn nie ma sponsora hegemona gdzie jest pewny poziom finansowania. Poza tym koszt hali to kilkaset milionów złotych co zamyka dyskusję
|
![]() |
No właśnie stadion żużlowy ma mieć zadaszenie po to, by można byłoby go wykorzjako halę
|
![]() |
Kukiełce z dewelo-fanklubu marzy się jeszcze więcej bizancjum. Ale na odP0wiedź będzie musiał P0czekać do czasu, kiedy jego Duce sK0nsultuje sprawę z Lożą Deweloperską. PS. Paliwacku, śmieszny człensonie sP0rtretowany przez "Szymusia" na przystankach, czekamy, aż wrzucisz swoją mądrość "Budować !!"
|
![]() |
srome_K_, vel K0smiżulo, miszczur i 200 innych fejK0wych loginów z P0dłej agencji PR, znowu trzepiesz w łapki jak wytresowana wściekła małpa?
|
![]() |
Ale przecież ty też nie mieszkasz w Lublinie i poruszasz się po nim samochodem. Więc co cię obchodzą chodniki? XDŻuk nie poprawi chodników, bo to nie jest w jego interesie. Sam porusza się samochodem i nie mieszka w Lublinie, więc mu to wisi i powiewaNo jesli doliczymy ulice to dużo. Ale ja pisałem o chodnikach i zieleni. Nie manipuluj. Przejdź się po mieście to poczujesz pod nogami stan chodników.Już dajcie spokój z tymi kolejnymi halami sportowymi, boiskami, stadionami. Pora zadbać o chodniki, ławki, skwery, drzewa, estetykę w ogóle i inne zwyczajne a znacząco poprawiające komfort życia inwestycje. Weźcie się np. za okolice zalewu, dziury w chodnikach jak po bombardowaniu, zęby można sobie wybić, nogi połamać. Wpakować te dzisiatki czy setki miliony w chodniki i zieleń a nie poznacie miasta.Ale pitolenie. Przecież gdyby porównać ile Żuk do tej pory mln wydał na hale, stadiony i boiska a ile na ulice i chodniki to by wyszło że miażdżąca większość pieniędzy z puli inwestycje, co roku idzie na to drugie. |
![]() |
Żuk nie poprawi chodników, bo to nie jest w jego interesie. Sam porusza się samochodem i nie mieszka w Lublinie, więc mu to wisi i powiewaNo jesli doliczymy ulice to dużo. Ale ja pisałem o chodnikach i zieleni. Nie manipuluj. Przejdź się po mieście to poczujesz pod nogami stan chodników.Już dajcie spokój z tymi kolejnymi halami sportowymi, boiskami, stadionami. Pora zadbać o chodniki, ławki, skwery, drzewa, estetykę w ogóle i inne zwyczajne a znacząco poprawiające komfort życia inwestycje. Weźcie się np. za okolice zalewu, dziury w chodnikach jak po bombardowaniu, zęby można sobie wybić, nogi połamać. Wpakować te dzisiatki czy setki miliony w chodniki i zieleń a nie poznacie miasta.Ale pitolenie. Przecież gdyby porównać ile Żuk do tej pory mln wydał na hale, stadiony i boiska a ile na ulice i chodniki to by wyszło że miażdżąca większość pieniędzy z puli inwestycje, co roku idzie na to drugie. |
![]() |
To może od razu zrobić halę i stadion żużlowy w jednym?
|
![]() |
Ale przecież ty też nie mieszkasz w Lublinie i poruszasz się po nim samochodem. Więc co cię obchodzą chodniki? XDŻuk nie poprawi chodników, bo to nie jest w jego interesie. Sam porusza się samochodem i nie mieszka w Lublinie, więc mu to wisi i powiewaNo jesli doliczymy ulice to dużo. Ale ja pisałem o chodnikach i zieleni. Nie manipuluj. Przejdź się po mieście to poczujesz pod nogami stan chodników.Już dajcie spokój z tymi kolejnymi halami sportowymi, boiskami, stadionami. Pora zadbać o chodniki, ławki, skwery, drzewa, estetykę w ogóle i inne zwyczajne a znacząco poprawiające komfort życia inwestycje. Weźcie się np. za okolice zalewu, dziury w chodnikach jak po bombardowaniu, zęby można sobie wybić, nogi połamać. Wpakować te dzisiatki czy setki miliony w chodniki i zieleń a nie poznacie miasta.Ale pitolenie. Przecież gdyby porównać ile Żuk do tej pory mln wydał na hale, stadiony i boiska a ile na ulice i chodniki to by wyszło że miażdżąca większość pieniędzy z puli inwestycje, co roku idzie na to drugie. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|