z twarzy lepsza niż wodzianki galpińskiego.
|
|
Magda ma takie pojęcie o rolnictwie, jak ***** o gwiazdach, ciekawe za jakie zasługi obejmuje takie stanowiska dyrektorskie, czy tylko za to ze jest w PiS, czy jeszcze jest coś na rzeczy? Fajnym samochodem jeździ, muzyczka na Full, lasuje się po urzędzie żyć nie umierać, tyko do PiS się młodzi zapisywać , stołki czekają! Tylko dobrze byłby jesZcze mieć odrobine pojęcia o tym co się robi.
|
|
Zna się na wszystkim jak Gil od Beksy 2050
|
|
Oj, Madzia, fajne mają chłopaki ze starego LAWPu wspomnienia ze szkoleń wyjazdowych.
|
|
skandal-powinni dać to stanowisko komuś z po lub od gumoflców
|
|
Taka nominacja to wielka pomyłka PiS, zresztą jedna z wielu jakie ta partia popełniła w obszarze nominacji poszczególnych osób. Dyrektorem w KRUS zostać powinna osoba, która przynajmniej w małym stopniu orientuje się jak funkcjonuje rolnictwo w Polsce, czyli praca w KRUS byłaby wskazana a nie kryterium legitymacji PiS w uprawa ogródka. Jak autor artykułu wskazuje skoki z jednej POSADY na drugą może wskazywać, iż dana osoba nie radzi sobie na stanowisku kierowniczym, a zatrudnienie tej Pani tylko po to aby mogła sie lansować za publiczne pieniądze w mojej opinii powinno być karane. PiS stracił instynkt samozachowawczy i postępuje jak PO i PSL - wstyd Panowie i Panie. Mam kolegę w PiS z tego co opowiadał to teraz PiS stawia na młodych, niekoniecznie popierających wcześniej PiS - mogą być z PO i PSL swoją duszą, aby ciałem byli z PiS, ponieważ starzy członkowie zostali pominięci w roszadach kadrowych a pracę dostały osoby jak wyżej wskazałem popierające przeciwny obóz władzy. Reasumując, takie działania bardzo Polsce, nie mówiąc już o PiS, przy wyborach będzie za późno na otrzeźwienie.
|
|
Szkoda, że w artykule o stanowiskach nie ma słowa o wykształceniu i kompetencjach p. Filipek-Sobczak. Jeżeli prawnik z wieloletnim doświadczeniem w funduszach i w zarządzaniu nie jest dobrym kandydatem, to kto jest.
|
|
Pracownicy Krus powinni cieszyć się ze mają takiego dyrektora bo to dobra osoba i pracowita
|
|
Indy_QG: ŁATWO PISAĆ TAKIE BREDNIE!! Tak najprościej jest zaszkodzić kobiecie!!! Wpisujesz niby niewinny tekst.
|
|
Oj, Madzia, fajne mają chłopaki ze starego LAWPu wspomnienia ze szkoleń wyjazdowych.A waginosceptycy zazdroszczą |
|
baba która jest w pis to musi być albo stara dewota, albo chciwa karierowiczka innej opcji nie widzę. kobiety które rozumieją co mówi o nich Kaczuszkin nigdy nie splamiły by swojego honoru poparciem dla takiej kreatury chyba że niczego nie kumają albo wiąże się to z kasą i stanowiskami.....BLEEE
|
|
Od razu widać ze komentujacy chce oczernic i zupelnie nie zna Pani MagdyOj, Madzia, fajne mają chłopaki ze starego LAWPu wspomnienia ze szkoleń wyjazdowych.A waginosceptycy zazdroszczą |
|
Ostatnie drenowanie Polski przed przegranymi wyborami parlamentarnymi...
|
|
Znam. A oczernia się tylko autor tego durnego wpisu [quote]Oj, Madzia, fajne mają chłopaki ze starego LAWPu wspomnienia ze szkoleń wyjazdowych.Oj, Madzia, fajne mają chłopaki ze starego LAWPu wspomnienia ze szkoleń wyjazdowych.[/quote] A waginosceptycy zazdroszcząOd razu widać ze komentujacy chce oczernic i zupelnie nie zna Pani Magdy |
|
Madzia poleciła wczoraj nawet na jakieś kongres PiS o rolnictwie, bo teraz już jest rolnikiem, a gdyby nie została dyr Krus ta na pewno nie pojechałby na taki kongres. Zgadzam się, dostała stołek po aby robić siebie kampanie, mam nadzieje ze ludzie się poznają i szybko pogonią takie ukady. Zastanawiam się gdzie ci wszyscy specjaliści będę pracować jak starca władze? Będzie wycie i zgrzytanie.
|
|
Jeszcze nie tak dawno jej plakaty wisiały na wiejskich tablicach ogłoszeniowych w Radawcu i okolicy. A tu proszę jaka kariera. Założymy się ze będzie ministrem?? Ministrem karierowiczem ale ministrem
|
|
Nie znam osobiście. Ale wspominała ciotka, że rozmawiała z nią na jakimś festynie. Po roku spotkała ją w podobnych okolicznościach. Pani Dyrektor sama zapytała ją o sprawę o której rozmawiały. Dużo pamiętała. Ciotka do tej pory w szoku, że polityk może czuć problemy mieszkańców. Ja zatem kibicuję.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|