Po diabła wydane tyle kasy na Be Me Wjo? W dodatku znowu sponsorując niemca!
A np.: Kia Ceed, Hyundai i30 byłby gorszy?
Zwykłych patroli brakuje! Policja jest niewidoczna na drogach! Zobaczcie, co się dzieje na ulicach Lublina w zwykły weekend...ile tego idiotyzmu i prymitywu w blachozłomach nawala, ilu po %% alkoholu!. Wystarczyłoby mieć chęci robić patrole, ruszyć tyłek. A w ilu razach potrzeby jest tak mocny silnik, czy 4x4?
Nie trzeba od razu bizancjum i dalszego zwiększania długu Polski!
Jasno widać, że nasze polityczne pacynki dostały polecenie. Wykonać i raus!
|
|
LU 174GE
|
|
LLU 59613
|
|
Czy łukowskie blachy nie są w pewnym sensie informacją wprowadzającą potencjalnych kierowvców w błąd, jak chcą to niech jeżdża na lubelskich blachach LU. |
|
B OLID M ILICJI W IEJSKIEJ
|
|
Po lublinie będzie jeździł LU po Łukowie LLU. |
|
widziałem dziś w akcji.Brawo. Kierowace sami sie podkładaja. Dobra robota. Tepić bandytyzm na drogach.
|
|
ja bym nie publikował tablic, bo to jest pojazd jakby nie było operacyjny - po co sobie problemy robić.. ach Ci ludzie nie myślą. poza tym i tak zmienią je za miesiąć i tak bo fama pójdzie w miasto
|
|
to się zatrudnij to zawsze dodatkowy człowiek pomoże w walce z łobuzami
|
|
No tak, mamy państwo policyjne i opresyjne w stosunku do obywateli. Zapomniałem. To chyba muszę poszukać kraju bez ekstradycji zanim wystawią za mną nakaz aresztowania. Wideorejestratory powinny zostać wycofane tak jak sławne Iskry. Dokładnie tylko mierzą prędkość radiowozu. A ile nagrywany jedzie to nie wiadomo. Może jechać wolniej albo szybciej. |
|
Policji jest już 103000 osób i ciągle stan się zwiększa,jeżdzą luksusowymi limuzynami ,a emeryci przymieraja głodem.A to jest 9 mln osób.Stan osobowy policji dogania stan osobowy wojska nie licząc obiboków z OT.Co to znaczy?Władza okrada społeczeństwo wprowadzając państwo policyjne.Jak się w pore nie opamiętamy to się obudzimy z reka w nocniku! Złodzieje z solidarności ,nie dość ,że nas zdradzili,to okradaja i zaczynaja straszyć!
|
|
ciekawe jak szybko rozpierdziela za szybkie dla milicji
|
|
Co kilka tygodni jestem w Lublinie . Bardzo często jeżdżę po Zelwerowicza i Poligonowej . Jadąc nawet + 10 na godzinę w oczach miejscowych kierowców jadę jak jakiś dziad . Większość jeździ po 90 i więcej . Będąc co kilka tygodni nie zdarzyło się żebym nie widział na wymienionych ulicach policji w nie oznakowanym radiowozie . Tak jadę i się zastanawiam co trzeba mieć w głowie żeby dać się tam złapać . Lubicie płacić prawda ? To powodzenia .
|
|
Cos tu nie gra. 330-tka to buda typu 300 z 3 litrowym silnikiem. I tak 320 byla by z 2 litrowym.
|
|
Tak było kiedyś. Teraz 330 ma 2-litrowy silnik a 3-litrowy ma 340. |
|
*** na samochodzik kasa jest a ja od 4 grudnia nie moge w lubelskim kupic leku plaquenil hipokryzja wladzy siegnela zenitu
|
|
Znowu Polska sponsoruje niemca. PIS Polin i Syjonizm...
|
|
lubelskie lu 174GE i llu59613
|
|
Nie ma na słuzbe zdrowia, niepełnosprawnych, na łatanie dziurawych dróg, ale sie znalazło na luksusowe nieoznakowane auta dla policji. Dleczego tyle tych tajniaków drogowych, kto to wymyślił?-Jak za komuny, tajniacy tropiący obywateli.To nie podnosi bezpieczeństwa na drogach, tylko słuzy wyciąganiu pieniędzy od ludzi.
|
|
Ciekawe czy też zamawiali od dealera Best Auto :D mam od nich premium selection w dobrej cenie więc mogli się też pokusić :)
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|