Czyli połowa całorocznego budżetu miasta na walkę ze smogiem i 1/10000 skumulowanej straty PLL.
|
|
Nie ma to jak nasi Ratusz. Na kulturalny ale mizerny spektakl finans jest ale dla nauczycieli forsy nie ma. POdlegają szkoły Ratuszowi i co. Ratusz obsadza szefów placówek oświatowych wg nasiego ale. A jak trzeba POmóc braci nauczycielskiej to wtedy na ulicy krzyczeć, żeby Rząd dał i PO sprawie. I jest tak jak jest. Albo marny nasi Ratusz albo marni szefowie miejskich placówek oświatowych.
|
|
Lubelskie lemingi zadowone?
|
|
Łysy to ma gest za nasze pieniądze
|
|
Ale sobie liczą.... Tez bym chciał zarabiać tyle za 12 minut.
|
|
Scyzoryk w kieszeni sam mi się otwiera!
|
|
Poważnie nie ma ważniejszego celu na zagospodarowanie pieniędzy??
|
|
Nie po to głosowałem na Żuka żeby teraz dziadować.
|
|
No i dobrze. Zaproszenie gości
|
|
Poziom tekstu .. ma być, mają, mogą.
|
|
Łysy to ma gest za nasze pieniądzeNie "łysy", lecz Pan Prezydent Żuk. Resztę sarkastycznej wypowiedzi popieram, nie zapominając o roli Rady Miasta, z różnymi "Komisjami do spraw . . ." |
|
Nabijanie kasy kolesiom brawo
|
|
Jak to mówił Korwin, jest takie społeczeństwo którego jedynym celem życia jest się nażreć i napić, takie rurkowce z dna oceanu. Im to może przeszkadzać.
|
|
Wreszcie coś dla wszystkich ludzi, a nie tylko patologia+
|
|
To załóż swoją firmę cymbale i zarabiaj.
|
|
I mówił to Korwin, który z tego co wiem sam w swoim życiu normalnie nie popracował godzinę. Jedzie na hajsie z partyjnej dotacji i dorobku bogatej rodziny. Sam zawodowo klepie ozorem farmazony a i wydał jeszcze kilka gównoksiążek.
|
|
Wystarczyło ogłosić konkurs dla studentów informatyki i za kilkanaście tysięcy mielibyśmy kilka projektów do wyboru, no ale cóż kogo sobie wybraliście tego macie.
|
|
Najpierw niech ilum8nację pałacu przy litewskim placu naprawią i pocztę główną włączą !!!!!
|
|
Ulice w Lublinie wyglądają jak drogi polne a na jakies pierdoły wydaja pieniądze brawo nieudacznik żuk.
|
|
Budżet pokazu wynosił 229 tysięcy a oferta 227.6. Pytanie kluczowe. Czy kwota zarezerwowana przez miasto była podana w warunkach przetargu? Jeśli nie to nieomylny znak, że jedyny oferent znał ją skądinąd a przetarg jest ustawiony !
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|