Czyli w okreslonym horyzoncie czasowym przekaze ogladajacym za pomoca energii i zasobow okreslone doznania. Ciekawe ile proba kosztuje (choc moze ich suma jest wliczona w cene jednego ostatniego widowiska). Janusz O (podpisane). Powinny powstac w kazdym powiecie takie animatornie sztuki, wtedy mozna by robic konkursy na to ktora ladniejsza. Czy to zly pomysl? U mnie raz puszczono pare w zimie nad wejsciem do kosciola i wygladalo to fajnie. Regularne interesujace przedstawienia (np. armageddon nad kosciolem, jadace rydwany, przejscie przez moze czerwone itp) tego chyba brakuje w miastach.
|
|
wolę żeby wydawali na pokazy multimedialne niż mieliby przelewać do kieszeni RydzykaTo ty nie Polak jesteś jak nie chcesz, żeby szaman z Torunia sie bogacił. |
|
Czy teraz już rozumiecie dlaczego a Polsce za PO trzeba było podnosic VAT, podatki, wiek emerytalny , ograbić OFE itd. ???
|
|
Wlasnie, jakie sa koszty jednej proby kiedy sa do wyboru 2 warianty? Gdzie mozna to praktykowac zeby potem umiec zrobic cos takiego nad miastem?
|
|
Czy teraz już rozumiecie dlaczego a Polsce za PO trzeba było podnosic VAT, podatki, wiek emerytalny , ograbić OFE itd. ???Nie rozumiemy-podatek vat niby uszczelnili a dług narodowy najwiekszy w historii Polski przekracza właśnie bilion złotych. Słuszna linie ma dojna władza. |
|
A mozna bylo pocalunek Adama i Ewy, potem wielki waz sunacy przez raj, pochod izraelitow przez moze czerwone , widok Egiptu z gory! Na miejscu Boga tak bym to przedstawial - oniesmielenie i mozliwosc zblizenia sie do czlowieka.
|
|
Lepszy taki pokaz niż ławka niepodległości.
|
|
A mozna bylo pocalunek Adama i Ewy, potem wielki waz sunacy przez raj, pochod izraelitow przez moze czerwone , widok Egiptu z gory! Na miejscu Boga tak bym to przedstawial - oniesmielenie i mozliwosc zblizenia sie do czlowieka. Aaaa no tak - PULAPKA. : )
|
|
Dziurawe ulice a Żuk urządza igrzyska . BrawoA mozna bylo pocalunek Adama i Ewy, potem wielki waz sunacy przez raj, pochod izraelitow przez moze czerwone , widok Egiptu z gory! Na miejscu Boga tak bym to przedstawial - oniesmielenie i mozliwosc zblizenia sie do czlowieka.Czyli nie igrzystka a PULAPKA. (moze beda zbierac nasienie)? Prezydent miasta tworzy sobie komune wybranych i zorganizuje im drzewa rodzinne? Powiedzieli Wam rodzice? |
|
Mam nadzieję, że ,,Historia Placu Litewskiego na wesoło też będzie w tym roku wyświetlana :)
|
|
Lepszy taki pokaz niż ławka niepodległości.Ja tam wole betonowa ławke, jak sobie na niej siade widze oczami wyobraźni cały ten sprzet wojskowy co nam Antonio obiecał. |
|
Ja pierdziele takie pieniądze za pokaz multimedialny na fontannie ........ Nic tylko taką firmę zakładac,a może jakiś spiewak by przyjechał i zaspiewał w tej fontannie 2-3 piosenki i by na to samo wyszło ?
|
|
Ja pierdziele takie pieniądze za pokaz multimedialny na fontannie ........ Nic tylko taką firmę zakładac,a może jakiś spiewak by przyjechał i zaspiewał w tej fontannie 2-3 piosenki i by na to samo wyszło ?Rozumiem,że twoja firma da 3 razy tańszą oferte a zapomniałem ty nie masz firmy i nie masz pojęcia ile taki pokaz kosztuje :))) |
|
Jak dowoodzi powyższy komentarz Polacy to taki naród co sie znaja na wszystkim i wszystko by zrobili lepiej i taniej - drogi,mosty, pokaz laserowy,ba nawet konsmodrom by taniej i lepiej zbudowali :)))
|
Strona 4 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|