Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Nowe widowisko w fontannie na pl. Litewskim. 12 minut za 227 tys. zł

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 26 lutego 2019 r. o 06:43 Powrót do artykułu
Czyli w okreslonym horyzoncie czasowym przekaze ogladajacym za pomoca energii i zasobow okreslone doznania. Ciekawe ile proba kosztuje (choc moze ich suma jest wliczona w cene jednego ostatniego widowiska). Janusz O (podpisane). Powinny powstac w kazdym powiecie takie animatornie sztuki, wtedy mozna by robic konkursy na to ktora ladniejsza. Czy to zly pomysl? U mnie raz puszczono pare w zimie nad wejsciem do kosciola i wygladalo to fajnie. Regularne interesujace przedstawienia (np. armageddon nad kosciolem, jadace rydwany, przejscie przez moze czerwone itp) tego chyba brakuje w miastach.
Odpowiedz
wolę żeby wydawali na pokazy multimedialne niż mieliby przelewać do kieszeni Rydzyka
 To ty nie Polak jesteś jak nie chcesz, żeby szaman z Torunia sie bogacił.
Odpowiedz
Czy teraz już rozumiecie dlaczego a Polsce za PO trzeba było podnosic VAT, podatki, wiek emerytalny , ograbić OFE itd. ???
Odpowiedz
Wlasnie, jakie sa koszty jednej proby kiedy sa do wyboru 2 warianty? Gdzie mozna to praktykowac zeby potem umiec zrobic cos takiego nad miastem?
Odpowiedz
Czy teraz już rozumiecie dlaczego a Polsce za PO trzeba było podnosic VAT, podatki, wiek emerytalny , ograbić OFE itd. ???
 Nie rozumiemy-podatek vat niby uszczelnili a dług narodowy najwiekszy w historii  Polski przekracza właśnie bilion złotych. Słuszna linie ma dojna władza.
Odpowiedz
A mozna bylo pocalunek Adama i Ewy, potem wielki waz sunacy przez raj, pochod izraelitow przez moze czerwone , widok Egiptu z gory! Na miejscu Boga tak bym to przedstawial - oniesmielenie i mozliwosc zblizenia sie do czlowieka.
Odpowiedz
Lepszy taki pokaz niż ławka niepodległości.
Odpowiedz
A mozna bylo pocalunek Adama i Ewy, potem wielki waz sunacy przez raj, pochod izraelitow przez moze czerwone , widok Egiptu z gory! Na miejscu Boga tak bym to przedstawial - oniesmielenie i mozliwosc zblizenia sie do czlowieka. Aaaa no tak - PULAPKA. : )
Odpowiedz
Dziurawe ulice a Żuk urządza igrzyska . Brawo
  A mozna bylo pocalunek Adama i Ewy, potem wielki waz sunacy przez raj, pochod izraelitow przez moze czerwone , widok Egiptu z gory! Na miejscu Boga tak bym to przedstawial - oniesmielenie i mozliwosc zblizenia sie do czlowieka.Czyli nie igrzystka a PULAPKA. (moze beda zbierac nasienie)? Prezydent miasta tworzy sobie komune wybranych i zorganizuje im drzewa rodzinne? Powiedzieli Wam rodzice?
Odpowiedz
Mam nadzieję, że ,,Historia Placu Litewskiego na wesoło też będzie w tym roku wyświetlana :)
Odpowiedz
Lepszy taki pokaz niż ławka niepodległości.
 Ja tam wole betonowa ławke, jak sobie na niej siade widze oczami wyobraźni cały ten sprzet wojskowy co nam Antonio obiecał.
Odpowiedz
Ja pierdziele takie pieniądze za pokaz multimedialny na fontannie ........ Nic tylko taką firmę zakładac,a może jakiś spiewak by przyjechał i zaspiewał w tej fontannie 2-3 piosenki i by na to samo wyszło ?
Odpowiedz
Ja pierdziele takie pieniądze za pokaz multimedialny na fontannie ........ Nic tylko taką firmę zakładac,a może jakiś spiewak by przyjechał i zaspiewał w tej fontannie 2-3 piosenki i by na to samo wyszło ?
 Rozumiem,że twoja firma da 3 razy tańszą oferte a zapomniałem ty nie masz firmy i nie masz pojęcia ile taki pokaz kosztuje :)))
Odpowiedz
Jak dowoodzi powyższy komentarz Polacy to taki naród co sie znaja na wszystkim i wszystko by zrobili lepiej i taniej - drogi,mosty, pokaz laserowy,ba nawet konsmodrom by taniej i lepiej zbudowali :)))
Odpowiedz
Strona 4 z 4

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...