![]() |
Tvp kaczor rosnie w sile, oby radio lublon sie urodzilo
|
![]() |
i dlatego nie zapłacę wam abonamentu zło...je..
|
![]() |
Paprocka-Piotrowska, czy Stachyra?
|
![]() |
Kto jest krolem Białego? Misiu ty, Misiu ty :)
|
![]() |
A na zdjecou same pis dy, robiace loda prezesowi.
|
![]() |
I w końcu dobra zmiana.
|
![]() |
no proszę - dobra zmiana w natarciu. nawet radio maryja ma w regionie większą słuchalność niż deckertowskie radio lublin. Źródło: ******wirtualnemedia.pl/artykul/trojka-liderem-rynku-radiowego-w-lublinie_2
i choć od lat szorują że swoją misją po dnie (z wyj. red. reportażu!), to kolejne wybory usłużnych ptysiów pokazują, że wciąż dzwonią po pogłębiarkę. pretensjonalny chłam i fastryga. obie stacje do zaorania, nie da się tego słuchać i oglądać. do skansenu.
|
![]() |
komuna wraca... ale i tak nikt już nie ogląda tvpis
|
![]() |
Czyli jednak PO-PiS.
|
![]() |
Strażnicy k.u.r.w.a moralnosci
|
![]() |
Król to po co ?
|
![]() |
Koniecznie trzeba więcej religijnych programów tak by TV Trwam zazdrosne było
|
![]() |
Ależ kwiczą...
|
![]() |
Król? Ten sam co jest czlonkiem pisiu ale zapisac się nie moze? Obronca proletariatu za 10 tysi miesiecznie... kon by sie usmial
|
![]() |
Zapamiętajcie! oto grupa od fałszu kłamstwa i obłudy ! Czy ich bełkot zagłuszy nasze serca ! Nie daj Boże utrzymajmy klasę Dumnego Narodu a nie fobie karłowatego dupka
|
![]() |
nie wierzę w posłów i nigdy nie wierzyłem. Ale naiwnie w styczniu poprosiłem listownie p. Tułajewa o interwencję w sprawie ważnej dla mieszkańców mojej dzielnicy. Zero zainteresowania dla spraw mieszkańców Lublina, nawet grzecznościowo nie odpisali. Interesują się nami tylko tuż przed wyborami. Do zobaczenia przy urnie PANOWIE panujący.
|
![]() |
Mieczkowska to akurat się zna, jako nieliczna w tym gronie.
|
![]() |
Dlaczego tak późno? Komunistyczny beton zalegający w narodowych mediach już dawno powinien dostać kopa.
|
![]() |
NARESZCIE BĘDĄ NIEUSTAJĄCE TRANSMISJE Z KOŚCIOŁÓW
|
![]() |
Przez kolejne 2,5 roku na unijnym stanowisku tuSSek zarobi prawie 3,3 miliona złotych, a jego emerytura wyniesie ok. 23 tysiące złotych - sporo srebrników za afery, likwidację polskiego przemysłu, sprzedaż stoczni, najdroższe autostrady i lizanie andżeli.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|