![]() |
jak prokurator pis będzie miał teraz 43 tys. stołków do obsadzenia dyrektorów w sądach
|
![]() |
Komunę zastępuje komuna - PiS
Nie liczcie na telewizję Narodową tylko partyjną.
|
![]() |
Zapamiętajcie te partyjniackie twarze i nazwiska!
|
![]() |
Pożal się Boże nad tą hołotą...... ( wystarczy spojrzeć na te ryje)!!!!
|
![]() |
I czy to nie jest obrzydliwe??? Do jakiego stopnia to towarzystwo jest pazerne i zdemoralizowane???Czy brak jest prostolinijnych ludzi znających problematykę?? Czy Ci na zdjęciu nie mają co robić?Czy wypełniają swoje obowiązki zgodnie z wyborem? Na pewno nie ,bo wszędzie się robi źle!!! A ja myślałem ,że teraz w PIS-ie idzie w dobrym kierunku? Prawdę mówił śp.gen Jaruzelski :" to jest to samo ,tylko nie tak samo"
|
![]() |
żeeeeeenada Tułajew w telewizji to tylko w ntyle wizji ja abonamentu nie mam zamiaru płacić
|
![]() |
Niedawno Tułajew dostał zadanie od Kaczyńskiego , co wydaje mi się czasowo absorbujące , ale chęć zdobycia jeszcze dodatkowej kasy zaćmiła facetowi oczy.Może by tak poszedł na Chmielną i poddał się kuracji na zaćmę?!
|
![]() |
Abonament płącic na KOR'owe towarzystwo?
|
![]() |
Ostatni akapit: "Partię Kukiz’15 reprezentuje..."
Kukiz'15 to nie jest partia i nie bierze subwencji partyjnych, jest to klub parlamentarny. Prośba do redakcji o korektę i wprowadzanie opinii publicznej w błąd. Walczymy z pantizokracją, a jak Nas się nazywa partią to jest to już dezinformacja.... mam nadzieje, że nie celowa. Pozdrawiam.
|
![]() |
Żenada ze strony PiS. Posłowie tacy biedni, że muszą dorabiać ? Wstyd panie Tułajew, wstyd panie Zawiślak.
|
![]() |
PSL całkowicie wycięty. I dobrze!!!
|
![]() |
Tułajew w radzie programowej - to oznacza, że program TVP Lublin będzie zgodny z linią PiS
|
![]() |
KUKIZ 15 to nie partia tylko obywatelski ruch, który ma za zadanie ODPARTYJNIĆ nasz kraj. Zmienić Konstytucje, wzmocnić siłę referendum i zakazać deficytu budżetu.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|