![]() |
Banda PSLowskich koleżków.
|
![]() |
Oj chyba to nie to kol.Marszałku !Można było powołać człowieka z doświadczeniem i oddaniem w pracy ale jak zwykle pseudo-opinie potakiwaczy-lizodupów psuja wszystko
|
![]() |
Energiczny facet z doświadczeniem. Szpitalem w Łukowie zarządzał bardzo dobrze. Dureń, który przed chwilą się wpisał nie wie że Gomoła nie ma nic wspólnego z PSL. Grzegorzu powodzenia;.
|
![]() |
Jak taki dobry, to sprawdzimy to, jeszcze dziś.
|
![]() |
Hahaha!Energiczny facet?Tak-energicznie to on za przyzwoleniem PSLu nabija sobie kieszenie.
|
![]() |
W Łukowie mu podziękowali w Siedlcach nie chcieli ale Sosnowski wyciągną bratnią PSLowską dłoń.Stopa chory ale dyrektorską pensyjkę bierze ale czemu by innym lizusom nie dać troszkę więcej?
|
![]() |
kmioty i pokraki wg starej zasady kto ma władzę ten sadza na stołek kogo chce i kiedy chce. tylko nie stosować żydowskiej zasady nasi git a gojów trefny. jak to samo robi pis to aj waj giewałt. no ale takim ćmilom jak kmioty czy pokraki nie ma co się dziwić. wszak ich herb :" najlepsi w ue czy zielona wyspa itp ***rele". ludzie to lubią, ludzie to kupią. byle na chama, szybko i głupio.
|
![]() |
Ze wszystkich podległych Marszałkowi szpitali tylko ten w Chełmie zarządzany jest przez platformersa niejakiego Buczka.
|
![]() |
Ale chlopcy maja wesołe miny, czyżby mieli wszyscy naraz zatwardzenie. :):):)
|
![]() |
Sosnowski!Kończ Pan wstydu oszczędź "normalnym" członkom PSLu!
|
![]() |
Znam tego pana, jakość w sensie medycznym nie ma dla niego znaczenia, liczą się tylko procedury. wielka szkoda dla tej placówki i jej pracowników
|
![]() |
Ja nie wiem - czy w tym mieście nie ma kogoś na dyrektorski stołek, kto nie ma w swoim CV jakiejś afery ??
|
![]() |
Wieśniaki zarządzają takim obiektem? To obora zapewniona. Zielono mi, jak pewnie zabrzęczałaby mucha.
|
![]() |
W tym szpitalu trzeba po pierwsze posprzątać, po drugie przewietrzyć, po trzecie ustawic na nowo. Najgłośniej krzyczą ci, którym w tym burdelu żyje się wyśmienicie. Powodzenia Grzegorzu !!!
|
![]() |
Panie Dyrektorze, nie ma Pan łatwo. Gratuluję odwagi! Życzę powodzenia!
|
![]() |
osoba po takiej aferze znalazla zatrudnienie w cozlu ? to w cozlu tez pacjenci maja w fekaliach lezec? to jakis skandal i pokazuje ze osoba skompromitowana dostaje prace znowu na stanowisku. co to za klika i kolesioskie powiazania pozwalaja takiej osobie znowu kierowac szpitalem.a gornik zaproponowal pielegniarkom pensje 3 tys brutto czyli 2 tys miesiecznie i skaralo go niebo bo nie wolno tak traktowac nasze kochane pielegniarki. czasy niewolnictwa sie juz skonczyly.
|
![]() |
3.000 tys. zł zasadniczego plus dodatki plus dyżury to mało??????????????????? A ile powinny zarabiać pielęgniarki? Sto tysięcy?
|
![]() |
milion powinne zarabiac jak nie wiesz ile zarabiaja pielegniarki w szpitalach
|
![]() |
Bardzo się cieszę że w tym szpitalu dyrektorem została osoba z tak bogatym doswiadczeniem. Będąc pacjentem słyszałem wiele drobnego o Panu Grzegorzu że dla Niego najważniejsza jest pomoc i wsparcie dla chorych ludzi a przecież dla każdego pacjenta to jest najważniejsze. Jest mi niezmiernie przykro jak zdrowi ludzie tak łatwo opluwaja Dyrektora Grzegorza za to że bezgranicznie poświęca się dla ludzi cierpiących i robi wszystko by znaleźć dla nich ratunek. Jest Wielki Tydzień proszę więc wszystkich czytelników o modlitwę w intencji Dyrektora Grzegorza wszystkich pracowników COZL oraz pacjentów
|
![]() |
to jest zwykły pajac - najlepsza była by robota w cyrku , najlepiej w cyrku Zalewskim
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|