Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Czy osoba odpowiedzialna za to czyli jakiś dyrektor z ZTM zostanie za to pociągnięty do odpowiedzialności? Trąbili o tym od ponad pół roku i się nie przygotowali. Kpina z pasażerów !!
Odpowiedz
Czy osoba odpowiedzialna za to czyli jakiś dyrektor z ZTM zostanie za to pociągnięty do odpowiedzialności? Trąbili o tym od ponad pół roku i się nie przygotowali. Kpina z pasażerów !!
 A skąd u Ciebie pewność, zajadły człowieczku, że wina nie leży po stronie sklepu Google Play?
Odpowiedz
System zniechęcania do komunikacji miejskiej, do poruszania się rowerem czy nawet pieszo, w Lublinie działa znakomicie. Najtaniej opłaca się kupić kolejnego rupiecia (średnia wieku pojazdów to prawie 20 lat) i parkować nim za darmo na chodniku czy trawniku.
Odpowiedz
Dlaczego mieszkańcy nie jeżdżą rowerem, tylko wolą stać w korkach czy płacić za miejsca postojowe? Wczoraj namalowano lewoskręt rowerowy na Ewangelickiej? I ta inwestycja za 500 złotych nic nie dała? Przecież inwestycja 500PLN na oznakowanie poziome to prawie tyle samo co np. 60mln PLN na wiadukt. Jeżeli rowerzystom to nie wystarcza, to niech też jeżdżą samochodami i korkują miasto.
Odpowiedz
A skąd u Ciebie pewność, zajadły człowieczku, że wina nie leży po stronie sklepu Google Play?
 A na czyje zlecenie ten sklep play to opracowywał? Dla czego nei było właściwego nadzowu? I dla czego nei działa poprawnie pomimo ponad pólrocznego czasu od kiedy o tym trąbią?
Odpowiedz
Dlaczego mieszkańcy nie jeżdżą rowerem, tylko wolą stać w korkach czy płacić za miejsca postojowe? Wczoraj namalowano lewoskręt rowerowy na Ewangelickiej? I ta inwestycja za 500 złotych nic nie dała? Przecież inwestycja 500PLN na oznakowanie poziome to prawie tyle samo co np. 60mln PLN na wiadukt. Jeżeli rowerzystom to nie wystarcza, to niech też jeżdżą samochodami i korkują miasto.
 Nic nei dała i nie da, bo rowerzyści wolą jeździć po chodnikach !!
Odpowiedz
Wszedłem na: ***s://lubika.ztm.lublin.eu/eshop/Application/MobileApp , zczytałem kod QR i z linka pobrałem aplikację.
Odpowiedz
Zróbcie aktualizację, bo aplikacja jest już dostępna.
Odpowiedz
 Szkoda, etatowe pisowskie szczekaczki nie będą miały o czym pisać. A przecież dniówkę trzeba gdzieś wyrobić.
Odpowiedz
Wszedłem na: ***s://lubika.ztm.lublin.eu/eshop/Application/MobileApp , zczytałem kod QR i z linka pobrałem aplikację.
Tak ci kazali wazelinować w ztm czy bezP0średnio w rathausie, troliku z agencji PR?
A ty, idioto, jak zwykle walczysz z faktami. Odpaliłem przed chwilą Google Play i bez trudu znalazłem Lubikę. Instalacja też jest możliwa. Więc nie kłam, matole, bo krytykujesz wszystko, co zleci miasto dla samej krytyki, nawet nie sprawdzisz.
Odpowiedz
Macie gorącą linię z rathausem, cfelku z agencji?
Nie, mamy dostęp do Internetu i możemy to sprawdzić osobiście. Nie musimy, jak ty, czekać na instrukcje z Nowogrodzkiej, matołku.
Odpowiedz
Potwierdzam, apka już dostępna w Google Play.
Odpowiedz
Zakorkowywania miasta ciąg dalszy. Jeżeli przejazd autobusem drożeje, to liczba osób jadących swoim autem się zwiększa. Wtedy częstość kursowania autobusów się zmniejsza (bo mniej osób nimi podróżuje) i znowu mniej osób wybiera komunikację miejską kosztem samochodu. Miasto działa całkowicie w przeciwną stroną niż powinno.
Odpowiedz
Urzędnicy z ZTM zamiast stracić pracę za nierzetelne wykonywanie swoich obowiązków to jeszcze pewnie dostaną premię od Żuka za wdrożenie tego biletowego bubla.
Odpowiedz
Zakorkowywania miasta ciąg dalszy. Jeżeli przejazd autobusem drożeje, to liczba osób jadących swoim autem się zwiększa. Wtedy częstość kursowania autobusów się zmniejsza (bo mniej osób nimi podróżuje) i znowu mniej osób wybiera komunikację miejską kosztem samochodu. Miasto działa całkowicie w przeciwną stroną niż powinno.
 Ale wiesz, źe przejażdżki swoim autem też są z roku na rok coraz droższe? Czy nie wiesz tego? Za obecnego rządu wszystko drożeje i to w tempie jakiego do tej pory nigdy nie było.
Odpowiedz
Tak ci kazali wazelinować w ztm czy bezP0średnio w rathausie, troliku z agencji PR?
A ty, idioto, jak zwykle walczysz z faktami. Odpaliłem przed chwilą Google Play i bez trudu znalazłem Lubikę. Instalacja też jest możliwa. Więc nie kłam, matole, bo krytykujesz wszystko, co zleci miasto dla samej krytyki, nawet nie sprawdzisz.
 Co z tego, że jest dostępna jak nie działa. Dlaczego urzędnicy z ZTM nie przetestowali nowego systemu? Dlaczego kolejny raz wdrażany jest w Lublinie niesprawdzony bubel? W prywatnej firmie jakby pracownik nierzetelnie wykonywał swoje zadania to wyleciałby z pracy. Było tyle czasu na testy dlaczego wszystko jest robione w ostatniej chwili i na odwał?
Odpowiedz
Urzędnicy z ZTM zamiast stracić pracę za nierzetelne wykonywanie swoich obowiązków to jeszcze pewnie dostaną premię od Żuka za wdrożenie tego biletowego bubla.
Odpowiedz
Ale wiesz, źe przejażdżki swoim autem też są z roku na rok coraz droższe? Czy nie wiesz tego? Za obecnego rządu wszystko drożeje i to w tempie jakiego do tej pory nigdy nie było.
 I co z tego, że są droższe. Każdy kto ceni sobie swój czas i zdrowie nie będzie korzystał z beznadziejnej komunikacji miejskiej.
Odpowiedz
Co z tego, że jest dostępna jak nie działa. Dlaczego urzędnicy z ZTM nie przetestowali nowego systemu? Dlaczego kolejny raz wdrażany jest w Lublinie niesprawdzony bubel? W prywatnej firmie jakby pracownik nierzetelnie wykonywał swoje zadania to wyleciałby z pracy. Było tyle czasu na testy dlaczego wszystko jest robione w ostatniej chwili i na odwał?
 Skoro nie działa to czemu mam ją włączoną na telefonie? Poproś centralę o jakieś nowe instrukcje. Etatowa pisowska szczekaczko, myślisz, że ludzie nie mają telefonów i nie mogą sami sprawdzić?
Odpowiedz
Macie gorącą linię z rathausem, cfelku z agencji?
 A może to sami urzędnicy siedzą na tym forum? Zamiat testować nowy system to piszą tu komentrze, kłamią, minusują i prowadzą hejt wobec czytelników DW i mieszkanców Lublina.
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...