Brawo Stock Polska! Świetna postawa, promujmy odpowiedzialnych. Zaszczepiony ma dużo mniejszą szansę na zachorowanie, a więc prawdopodobnie nie pójdzie na zwolnienie, a to dla pracodawcy plus. Brawo!
|
|
Chyba właściciel firmy ma prawo wydawać swoje w końcu pieniądze w taki sposób jaki uzna za stosowny?
|
|
Wielkie brawa dla firmy STOCK ! Od dziś kupuję tylko Wasze wyroby
|
|
Naprawdę znaleźli się chętni aby przekazać swoje dane medyczne chronione konstytucją i RODO za chiński gadżet warty 10USD??? Nie ma więcej pytań :)Przekazali jedynie informację o jednym, konkretnym szczepieniu, a nie dane medyczne - nie panikuj. |
|
"spółka od lat realizuje programy prozdrowotne" no to widać jak dba o pracowników skoro zmusza to przyjmowania nieprzebadanych preparatów. Nie kupuję już produktów tej firmy.
|
|
Bardzo dobrze promowanie postaw pro- społecznych i dbania o ogół . Niezaszczepieni niech sobie będą niezaszczepieni ich sprawa posiedzą w domu to zmądrzeją
|
|
Nie rozumiem, pracodawca ma prawo nagradzać pracowników według swojej subiektywnej oceny, a premie nie są obowiązkowe. Nieszczepionym proponuję znaleźć inną pracę, np. w szpitalu covidowym. Jako niespodzianki dla niezaszczepionym proponuję pulsoksymetry albo domowe generatory tlenu...
|
|
Antyszczep Gerard Wolski, podhalański krytyk "segregacji szczepionkowej" i lockdownu zachorował na COVID-19. "10 dni podróży ku bramom piekieł" - napisał. Leczył się w domu amantadyną, aż z ostrą niewydolnością oddechową trafił do szpitala. ***s://wiadomosci.radiozet.pl/amp/full/1517384/Polska/Krytykowal-przymus-szczepien-i-obostrzenia.-Zachorowal-na-COVID-19.-Podroz-ku-bramom-piekiel
|
|
Nie chcesz się szczepić twoja sprawa pracodawca daje nagrody zaszczepionym Jago sprawa nie twoja
|
|
"spółka od lat realizuje programy prozdrowotne" no to widać jak dba o pracowników skoro zmusza to przyjmowania nieprzebadanych preparatów. Nie kupuję już produktów tej firmy.Po pierwsze nikogo do niczego nie zmusza, a jednynie nagradza tych, którzy się zaszczepili. Po drugie preparaty są przebadane, więc przestań kłamać. |
|
Czy to prawda ze na szyje beda zakladane ? Bo ja chciałbym.
|
|
Czy to prawda ze na szyje beda zakladane ? Bo ja chciałbym.Odmawiam założenia opon zimowych, ponieważ: - To mój samochód, mój wybór, moja wolność... - Skuteczność opon zimowych nie jest udowodniona, poza badaniami przeprowadzonymi przez produentów... - Moja sąsiadka miała wypadek po założeniu opon zimowych... - Niektórzy mają już 3 komplet opon, to dowodzi ich nieskuteczności... - Nie wiemy z czego są robione... - Producenci opon zimowych straszą nas zimą, żeby się wzbgacić. Poza tym, to oni wymyślili śnieg i rozrzucają go po nocy, gdy śpisz... - Jesli mam opony, rząd może mnie śledzić w śniegu... OTWÓRZCIE OCZY I PRZESTAŃCIE BYĆ OWCAMI!!! W TYM ROKU OPONOM ZIMOWYM MÓWIMY NIE!!! |
|
Żal doopę ściska ? Trzeba było się zaszczepić też byście dostali a tak to do siebie miejcie pretensje a nie do pracodawcy który nagrody daje tym którzy na to zasługują
|
|
Dlaczego inni mają gorsze hamulce niz ja mam w moim mercedesie ? Kazdy powinien miec takie same dobre hamulce jak my w mercedesach . Powinni zakazac jezdzic innymi samochodami.Czy to prawda ze na szyje beda zakladane ? Bo ja chciałbym.Odmawiam założenia opon zimowych, ponieważ: - To mój samochód, mój wybór, moja wolność... - Skuteczność opon zimowych nie jest udowodniona, poza badaniami przeprowadzonymi przez produentów... - Moja sąsiadka miała wypadek po założeniu opon zimowych... - Niektórzy mają już 3 komplet opon, to dowodzi ich nieskuteczności... - Nie wiemy z czego są robione... - Producenci opon zimowych straszą nas zimą, żeby się wzbgacić. Poza tym, to oni wymyślili śnieg i rozrzucają go po nocy, gdy śpisz... - Jesli mam opony, rząd może mnie śledzić w śniegu... OTWÓRZCIE OCZY I PRZESTAŃCIE BYĆ OWCAMI!!! W TYM ROKU OPONOM ZIMOWYM MÓWIMY NIE!!! |
|
Tylko czekać, aż płskoziemne antyszczepy zaczną blkowac punkty szczepień i prześladować chcących sie zaszczepić. Ja idę za 2 tyg. po 3-cią dawkę Pfizer'a i z popocornem w ręku oraz kielszkiem trunku zacnej firmy STOCK będę patrzeć, ile tępaków opusćiło te n ziemski padół
|
|
Zarząd firmy bardzo sensownie podchodzi promocji szczepień, nie to co nasz rząd, który praktycznie boi się cokolwiek zrobić, żeby nie narazić się antyszczepionkowcom.
|
|
Na zdjęciu Mi Band 3.
|
|
Chyba mnie przekonaliscie. Z taka opaska bede w koncu czuł sie bezpiecznie.. Mój pracodawca bedzie obserwował moje tętno, cisnienie , temperature ciała. Rewelacja.
|
|
Chyba mnie przekonaliscie. Z taka opaska bede w koncu czuł sie bezpiecznie.. Mój pracodawca bedzie obserwował moje tętno, cisnienie , temperature ciała. Rewelacja.Grubo ci beret zryło... |
|
Ziemia jest płaska wiadomo
Matka Boska jest Polką ponoć
Rządzą nami jaszczury
Kosmici zbudowali Pałac Kultury
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|