... Niedzielbaumy: .. wy, bez elksiru ! NIE możecie siadać na tej ławce…. Wejście na basem – tylko dla tych z pełną dawką elksiru…. bez paszportu eliksirowego nie możesz być członkiem naszej drużyny sportowej…. Dzieci bez szprycy nie mogą bawić się na naszym placu zabaw… jedzenie i zakupy dla nieszprycowanych tylko od 6 do 7ej pm .... NIEDZIELBAUM chyba sam zapomniał , że te "proste na poczatku zakazy" skończyły się KOMORAMI GAZOWYMI i EKSTERMINACJĄ LUDZI nieco ponad 70 l...
|
|
2 lata temu.... Obozy dla niezaszczepionych Ograniczenia w podróżowaniu i korzystaniu z usług Ograniczenie praw obywatelskich Opaski odróżniające jednych od drugich. Przymus szczepień karany więzieniem Wszystko to było wyśmiewane jako bajania foliarzy. I wszystko to ma obecnie miejsce!
|
|
KOINCYDENCJA - --- 2021 - 111 pilotów zmarło ... a grudzień trwa i eliksiry pieknie działaja ;) (Air Line Pilot Magazine, Oct-Nov 2021 issue)
|
|
Być może się mylę, ale zrozumiałem, iż foliarze nie zostali wykluczeni z systemu socjalnego w miejscu zatrudnienia, a jedynie nie ujęci w programie "ekstrasów"! Pracodawca w żaden sposób nie złamał obowiązującego prawa! O co więc całe zamieszanie?
|
|
"... nie możemy ryzykować, jeśli za ... cztery lata szczepionka wykaże skutki uboczne" - powiedział agencji Reutera Ruud Dobber, członek zarządu AstraZeneca. - W zawartych przez nas umowach prosimy o zwolnienie z odpowiedzialności kontraktowej - mówił
|
|
Krytykował „segregację szczepionkową”, leczył się amantadyną. Uratowali go lekarze. O kim mowa?
|
|
"... nie możemy ryzykować, jeśli za ... cztery lata szczepionka wykaże skutki uboczne" - powiedział agencji Reutera Ruud Dobber, członek zarządu AstraZeneca. - W zawartych przez nas umowach prosimy o zwolnienie z odpowiedzialności kontraktowej - mówił94% przypadków jazdy po alkoholu NIE KOŃCZY SIĘ WYPADKAMI (dane z IDzD)... Segregacja toksykologiczna jest niezgodna z KONSTYTUCJĄ!!!... Brak dowodów na skuteczność trzeźwości! OSOBY ALKO-UJEMNE TEŻ POWODUJĄ WYPADKI!!!... Dziś obowiązkowe badanie trzeźwości, jutro CERTYFIKATY TRZEŹWOŚCI, PO JUTRZE ZAKAZ PRZYCHODZENIA DO PRACY PO PIJAKU!!!... POLAKU NIE DAJ SIĘ ZNIEWOLIĆ!!!... |
|
W końcu ktoś powiedział jak jest. Zaszczepieni są chorzy z nienawiści do tych, ktorzy WYBRALI nie przyjmowanie preparatu. Szczepienia są DOBROWOLNE i nikt nie powinien być piętnowany za to, że nie chce się szczepić. Chcieliście być nieśmiertelni - wybraliście szczypawki. Korzystjcie z życia i cieszcie się zdrowiem. Pozwólcie innym w ten sam sposób decyować o swoim zdrowiu, bez wyrzucania ich poza nawias.
Chorują za- jak i nie- szczepieni, umierają i jedni i drudzy.
Nie jestem szczepiony. Odkąd trwa "plandemia" ani razu nie byłem na zwolnieniu, izoacji, kwarantannie. Dlaczego jestem gorszym pracownikiem skoro mam 100% obecności w pracy? Nawet nie byłem przeziębiony. Ludzie zaszczepieni zaczynają świrować i popierać bezsensowne nakazy, zakazy i chore prawo.
|
|
Anka-anka BRAWO! Masz w 100% rację.
|
|
W końcu ktoś powiedział jak jest. Zaszczepieni są chorzy z nienawiści do tych, ktorzy WYBRALI nie przyjmowanie preparatu. Szczepienia są DOBROWOLNE i nikt nie powinien być piętnowany za to, że nie chce się szczepić. Chcieliście być nieśmiertelni - wybraliście szczypawki. Korzystjcie z życia i cieszcie się zdrowiem. Pozwólcie innym w ten sam sposób decyować o swoim zdrowiu, bez wyrzucania ich poza nawias. Chorują za- jak i nie- szczepieni, umierają i jedni i drudzy. Nie jestem szczepiony. Odkąd trwa "plandemia" ani razu nie byłem na zwolnieniu, izoacji, kwarantannie. Dlaczego jestem gorszym pracownikiem skoro mam 100% obecności w pracy? Nawet nie byłem przeziębiony. Ludzie zaszczepieni zaczynają świrować i popierać bezsensowne nakazy, zakazy i chore prawo.HAHAHAHA. Ale to przecież antyszczepy mają ból dudy, że nie są głaskani po główkach, i plują na tych zaszczepionych. Przypominam też, że to antyszczepy zaatakowały punkt szczepień i pobiły pracowników i to antyszczep podpalił jeden taki punkt w Zamościu. Kto tu jest więc chory z nienawiści? I czy naprawdę uważacie, że tak duża firma o światowym zasięgu nie sprawdziła wcześniej czy takie obdarowanie niektórych pracowników upominkiem jest zgodne z prawem? I wy się jeszcze dziwicie, że jesteście wyśmiewani na każdym kroku. XD |
|
"... nie możemy ryzykować, jeśli za ... cztery lata szczepionka wykaże skutki uboczne" - powiedział agencji Reutera Ruud Dobber, członek zarządu AstraZeneca. - W zawartych przez nas umowach prosimy o zwolnienie z odpowiedzialności kontraktowej - mówiłOdmawiam założenia opon zimowych, ponieważ: - To mój samochód, mój wybór, moja wolność... - Skuteczność opon zimowych nie jest udowodniona, poza badaniami przeprowadzonymi przez produentów... - Moja sąsiadka miała wypadek po założeniu opon zimowych... - Niektórzy mają już 3 komplet opon, to dowodzi ich nieskuteczności... - Nie wiemy z czego są robione... - Producenci opon zimowych straszą nas zimą, żeby się wzbgacić. Poza tym, to oni wymyślili śnieg i rozrzucają go po nocy, gdy śpisz... - Jesli mam opony, rząd może mnie śledzić w śniegu... OTWÓRZCIE OCZY I PRZESTAŃCIE BYĆ OWCAMI!!! W TYM ROKU OPONOM ZIMOWYM MÓWIMY NIE! |
|
Ja żądam zeby wszyscy mieli takie dobre hamulce tak jak my mamy w mercedesach. Powinni zakazac jezdzic innymi samochodami. Jezdzac innymi samochodami narazaja siebie i innych.
|
|
2 lata temu.... Obozy dla niezaszczepionych Ograniczenia w podróżowaniu i korzystaniu z usług Ograniczenie praw obywatelskich Opaski odróżniające jednych od drugich. Przymus szczepień karany więzieniem Wszystko to było wyśmiewane jako bajania foliarzy. I wszystko to ma obecnie miejsce!W tym obozie to ja strażnikiem będę. |
|
A ja bede komendantem tego obozu.2 lata temu.... Obozy dla niezaszczepionych Ograniczenia w podróżowaniu i korzystaniu z usług Ograniczenie praw obywatelskich Opaski odróżniające jednych od drugich. Przymus szczepień karany więzieniem Wszystko to było wyśmiewane jako bajania foliarzy. I wszystko to ma obecnie miejsce!W tym obozie to ja strażnikiem będę. |
|
Zapomnij. To stanowisko już jest obsadzone. Wiesz, koneksje. Nawet na oddziałowego już wakatu nie ma.A ja bede komendantem tego obozu.2 lata temu.... Obozy dla niezaszczepionych Ograniczenia w podróżowaniu i korzystaniu z usług Ograniczenie praw obywatelskich Opaski odróżniające jednych od drugich. Przymus szczepień karany więzieniem Wszystko to było wyśmiewane jako bajania foliarzy. I wszystko to ma obecnie miejsce!W tym obozie to ja strażnikiem będę. |
|
W końcu ktoś powiedział jak jest. Zaszczepieni są chorzy z nienawiści do tych, ktorzy WYBRALI nie przyjmowanie preparatu. Szczepienia są DOBROWOLNE i nikt nie powinien być piętnowany za to, że nie chce się szczepić. Chcieliście być nieśmiertelni - wybraliście szczypawki. Korzystjcie z życia i cieszcie się zdrowiem. Pozwólcie innym w ten sam sposób decyować o swoim zdrowiu, bez wyrzucania ich poza nawias. Chorują za- jak i nie- szczepieni, umierają i jedni i drudzy. Nie jestem szczepiony. Odkąd trwa "plandemia" ani razu nie byłem na zwolnieniu, izoacji, kwarantannie. Dlaczego jestem gorszym pracownikiem skoro mam 100% obecności w pracy? Nawet nie byłem przeziębiony. Ludzie zaszczepieni zaczynają świrować i popierać bezsensowne nakazy, zakazy i chore prawo.Ale czy ten pracodawca nakazał się szczepić. Przymusza kogokolwiek? Nie!!! Wprowadził ekstra prezenty i ustalił swoje zasady komu może je przyznać. I przyznał. To tak jakby inny pracownik tam dostał premię ekstra za coś tam, a Ty wyskoczysz, że też byś chciał. Czy przez ten zegarek musisz się szczepić? Nie!!! Twój wybór. Ekstra zegarek wynika z regulaminu pracy bądź wynagradzania jako obligatoryjne świadczenie dla każdego pracownika? Co prezent w postaci zegarka ma wspólnego z segregacją sanitarną? Ci bez zegarków mają teraz z tego powodu jakieś dolegliwości ze strony pracodawcy? Odbierasz to że nie dostałeś zegarka jako karę, a jest wręcz odwrotnie. U ciebie nic się nie zmieniło, w stosunku do stanu poprzedniego. Nie pogorszyły się Twoje warunki pracy. Pracodawca ma święte prawo przyznawać ekstra nagrody, czy prezenty według własnych kryteriów i nie jest to segregacja pracowników. |
|
Daj spokój. Tego bólu dudy tak łatwo nie uśmierzy. Polaczków boli każda nadprogramowa złotówka u współpracownika. XDW końcu ktoś powiedział jak jest. Zaszczepieni są chorzy z nienawiści do tych, ktorzy WYBRALI nie przyjmowanie preparatu. Szczepienia są DOBROWOLNE i nikt nie powinien być piętnowany za to, że nie chce się szczepić. Chcieliście być nieśmiertelni - wybraliście szczypawki. Korzystjcie z życia i cieszcie się zdrowiem. Pozwólcie innym w ten sam sposób decyować o swoim zdrowiu, bez wyrzucania ich poza nawias. Chorują za- jak i nie- szczepieni, umierają i jedni i drudzy. Nie jestem szczepiony. Odkąd trwa "plandemia" ani razu nie byłem na zwolnieniu, izoacji, kwarantannie. Dlaczego jestem gorszym pracownikiem skoro mam 100% obecności w pracy? Nawet nie byłem przeziębiony. Ludzie zaszczepieni zaczynają świrować i popierać bezsensowne nakazy, zakazy i chore prawo.Ale czy ten pracodawca nakazał się szczepić. Przymusza kogokolwiek? Nie!!! Wprowadził ekstra prezenty i ustalił swoje zasady komu może je przyznać. I przyznał. To tak jakby inny pracownik tam dostał premię ekstra za coś tam, a Ty wyskoczysz, że też byś chciał. Czy przez ten zegarek musisz się szczepić? Nie!!! Twój wybór. Ekstra zegarek wynika z regulaminu pracy bądź wynagradzania jako obligatoryjne świadczenie dla każdego pracownika? Co prezent w postaci zegarka ma wspólnego z segregacją sanitarną? Ci bez zegarków mają teraz z tego powodu jakieś dolegliwości ze strony pracodawcy? Odbierasz to że nie dostałeś zegarka jako karę, a jest wręcz odwrotnie. U ciebie nic się nie zmieniło, w stosunku do stanu poprzedniego. Nie pogorszyły się Twoje warunki pracy. Pracodawca ma święte prawo przyznawać ekstra nagrody, czy prezenty według własnych kryteriów i nie jest to segregacja pracowników. |
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|