"Przesadziliśmy z inwestycjami" powiedział radny, który co chwilę dopomina się o kolejne inwestycje. Czy radni z PiS muszą się co roku przy okazji absolutorium, kompromitować i opowiadać zwykłe dyrdymały?
|
|
Z pewnością największą bolączką dla mieszkańców są Górki Czechowskie. Co weekend takie tłumy na placach zabaw i ścieżce, że ledwo się ludzie mieszczą. Kwestia czasu jak będzie trzeba poszerzać. Oby tylko takie bolączki mieli w przyszłości mieszkańcy, to będzie dobrze.
|
|
Pochwały specjalnie nie dziwią - wszyscy widzą jak się Lublin zmienia. Brawo panie prezydencie.
|
|
Aż łzy ze szczęścia zalewają mi twarz. Nigdy w ponad 700letniej historii Lublina nikt nie zadłużył tak miasta. Mnóstwo nietrafionych inwestycji ( lotnisko, skate park). Największy pracodawca UMSC czyli jednostka budżetowa. Jesteśmy jednym z najbardziej zadłużonych miast w Polsce. Dług wynosi 1,45 mld zł. Ja i wszyscy Lublinianie mamy zadłużenie 4665zł niezależnie od wieku. Poważnych firm ZERO. Co chwilę kolesie z LPEC i MPWiK podnoszą ceny. Koszty podatku od gruntu i nieruchomości rok w rok o kilka procent w górę. Komunikacja MPK chyba edzie tylko dla bogaczy. Koszty wywozu śmieci to jakiś kosmos. **** takiego Prezydenta.
|
|
Górki Czechowskie to jedna z lepszych rzeczy jakie przytrafiły się Lublinowi, a szczególnie dzielnicom slawin i Czechów! Brawo dla miasta i TBV, ze pokazali jak można pogodzić interes prywatny i publiczny. Brawo!
|
|
"Przesadziliśmy z inwestycjami" powiedział radny, który co chwilę dopomina się o kolejne inwestycje. Czy radni z PiS muszą się co roku przy okazji absolutorium, kompromitować i opowiadać zwykłe dyrdymały?A najlepsze, że chwilę przed stwierdzeniem, że przesadziliśmy z inwestycjami, rzucił że Lublin jego zdaniem za wolno się rozwija. Dowcipniś z z tego radnego, ale wiadomo od dawna że Bielak na ogół nie ma nic ciekawego do powiedzenia, zwykły krzykacz i awanturnik. |
|
Chyba czas donieść do odpowiednich służb by sprawdziły skąd nadaje ta farma trolli. Nie wierzę że +/- dają myślący ludzie. Pamiętamy peowską farmę trolli Brejzy we Urzędzie Miasta Włocławek ... sprawa została wyciszona ... bo nadawali przez TOR'a ale skoro tam można to dlaczego nie w Lublinie.
|
|
Aż łzy ze szczęścia zalewają mi twarz. Nigdy w ponad 700letniej historii Lublina nikt nie zadłużył tak miasta. Mnóstwo nietrafionych inwestycji ( lotnisko, skate park). Największy pracodawca UMSC czyli jednostka budżetowa. Jesteśmy jednym z najbardziej zadłużonych miast w Polsce. Dług wynosi 1,45 mld zł. Ja i wszyscy Lublinianie mamy zadłużenie 4665zł niezależnie od wieku. Poważnych firm ZERO. Co chwilę kolesie z LPEC i MPWiK podnoszą ceny. Koszty podatku od gruntu i nieruchomości rok w rok o kilka procent w górę. Komunikacja MPK chyba edzie tylko dla bogaczy. Koszty wywozu śmieci to jakiś kosmos. **** takiego Prezydenta.Ale zadłużenie Polski 1,5 biliona złotych już ci nie przeszkadza? Ile to będzie na jednego mieszkańca kraju? 37-38 tyś zł? |
|
Mozna wiedzieć dlaczego jest Pani tak chamska i butna? Mocodawca z Motycza sie bardzo denerwuje?
|
|
Alez boli fanatyków, że ludziom podoba się ścieżka. Oj boli. Szkoda, że ten ból jest sztuczny bo w rzeczywistości działacie na zlecenie…
|
|
Lubliniak widzę że lubisz cyferki, więc pewnie wiesz że również nikt w 700-letniej historii Lublina nie powiększył dwukrotnie majątku miasta, 2010 - 3 mld, 2020 - 6 mld, straszny ten Żuk oj straszny, zadłużył na niecałe 700 mln a zrealizował inwestycje za 3 mld
|
|
Dziwny ten rok, więc ciężko cokolwiek ocenić, ale jak zawsze tematyka górek musi być. Jak widać niektórzy nie mogą pogodzić się z tym, że mieszkańcy chętnie korzystają ze ścieżki.
|
|
a co to jest Lubliniak ? Chyba Lubelak... ale fakt, w Rosyji mogą mieć problem z nauką odmiany.
|
|
Jak zwykle górki i górki. Ścieżka się udała, widzę jak codziennie korzystają z niej ludzie, dzieci się bawią, są organizowane treningi biegowe, więc pora skończyć męczyć ten temat.
|
|
To wszystko można podsumować 3 słowami: propaganda, propaganda i jeszcze raz propaganda.To niestety nie są trzy słowa. Trzy słowa to np. ból du py trolla. |
|
Stałe tematy górki i aktywiści, ale jak się okazało park się dobrze przyjął, stadion, dla którego każde miejsce jest złe, dworzec i budżet, który się posypał przez covid. Wniosek jest jeden - wszystkim nie dogodzisz.
|
|
Mam nadzieję, że miasto nie zablokuję budowy parku na górkach, bo odbiłoby im się to czkawką.
|
|
Prezydent Żuk robi bardzo dobrą robotę, mam tylko nadzieję, że sprawa budowy stadionu i parku na górkach zostanie pozytywnie zakończona.
|
|
Wiadomo, że społeczeństwo od zawsze dzieli się na tych, którzy są za bądź przeciwko. Osobiście uważam, że niektórzy jednak zdecydowanie za bardzo wybrzydzają, zwracając uwagę na nieistotne szczegóły. Co do samych górek - popieram i korzystam, tak jak sporo innych osób z Lublina.
|
|
Prezydent Żuk ma moje pełne poparcie:)
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|