zamknijcie te swoje chapy wiecznie niezadowoleni startujcie na prezydenta miasta i bedziecie dzialac zrobicie z Lublina stolice Polski, ciekawe czy tylko tak szczekacie czy zrobiliscie cos realnego , dobrego dla miasta, siedzicie tylko na tych swoich dupskach przy kompie i narzekacie zróbcie to lepiej!!!!! a juz przoduje ta frustratka Monisia zajmij sie czyms kobieto dzialaj na rzecz miasta a nie tylko ujadasz!!!!!!!
|
|
zamknijcie te swoje chapy wiecznie niezadowoleni startujcie na prezydenta miasta i bedziecie dzialac zrobicie z Lublina stolice Polski, ciekawe czy tylko tak szczekacie czy zrobiliscie cos realnego , dobrego dla miasta, siedzicie tylko na tych swoich dupskach przy kompie i narzekacie zróbcie to lepiej!!!!! a juz przoduje ta frustratka Monisia zajmij sie czyms kobieto dzialaj na rzecz miasta a nie tylko ujadasz!!!!!!!Monisia to nie jest żadna kobieta, to facet - zwykły opłacony pisowski troll którego jedynym zajęciem jest ujadanie pod każdym artykułem na Żuka i jego inwestycje |
|
to samo tyczy się tego pana co podpisuje się _DX_ - to drugi opłacony troll, we dwóch siedzą całe dnie i produkują hurtowo hejterskie wypociny gdzie tylko się da, najlepiej nie zwracać uwagi na tych dwóch pożytecznych idiotów tak jak robi większość komentujących, niech sobie spokojnie prowadzą te swoje żenujące monologi
|
|
O 7 drzew więcej. Mają rozmach... Ciekawe ile z tych drzew przeżyje więcej niż 1 rok.Chyba marszałkowi ostro pali się koło dudy, że każe swoim wiernym trollom robić na trzy zmiany. XD |
|
A jaka jest przeżywalność nowych nasadzeń prowadzonych przez lasy państwowe?O 7 drzew więcej. Mają rozmach... Ciekawe ile z tych drzew przeżyje więcej niż 1 rok.Dobrym przybliżeniem przeżywalności jest park bezdrzewny albo osiedle betonik. Może ze 20% ma szanse się uK0rzenić. Reszta PÓjdzie w statystyki "zieloności" Łysogrodu. |
|
Ostrożne szacunki mówią, że P0dczas wszystkich (de)kadencji Rębajły z Jakubowic z P0wierzchni Łysogrodu zniknęło 70.000 drzew. 7 P0dzielić na 70.000 = 0,01%. Czy ta liczba jest imP0nująca?
|
|
Srome_K_, rozumiem, że P0d apelem o "działanie na rzecz miasta" rozumiesz to, co robił przez P0nad 10 lat Rębajło z Jakubowic. Ja, niestety, nie mam ani możliwości, ani ochoty, wychapywać drzew w przeciętnym tempie ok. 20 dziennie, ani ubogacać cwaniactwa w tempie ok. 150 mln na rok. Sorki, ale chyba dewelo-miasto nie będzie ze mnie miało P0żytku, zwłaszcza że nie mam także zamiaru przepłacić 5x za pseudo-apartament w krainie zwijającej się beznadziei - tę przyjemność P0zostawię jelonK0m marzącym o natłuczeniu kapuchy na wynajmie nieistniejącym studenciaK0m. A teraz naklep mi w łapki, dewel0-cieciu.
|
|
O 7 drzew więcej. Mają rozmach... Ciekawe ile z tych drzew przeżyje więcej niż 1 rok.Dobrym przybliżeniem przeżywalności jest park bezdrzewny albo osiedle betonik. Może ze 20% ma szanse się uK0rzenić. Reszta PÓjdzie w statystyki "zieloności" Łysogrodu. |
|
srome_K_ vel fordens i 200 innych fejK0wych loginów ze śmierdzącej dewelosrebrnikami agencji: wiem, cieciu, że staracie się inwigilować przeciwników dewelo-rozboju, do czego wasz Duce nie wahał się zaprzęgnąć P0licji i prokuratury. Ale kiedyś się P0ślizgniecie, bo za bardzo uwierzyliście w nietykalność dewelo-bandy.
|
|
O 7 drzew więcej. Mają rozmach... Ciekawe ile z tych drzew przeżyje więcej niż 1 rok.No to jaka jest ta przeżywalność nowych nasadzeń prowadzonych przez lasy państwowe? XD |
|
Chucpy lubelskich ekologów dzień powszedni. Dzisiaj radość bo posadzą 7 sadzonek, a nie widzą, pozwoli na budowę apartamentowców wśród 70letniego drzewostanu z pomikową klonową aleją na terenie po koszarach przy al. Kraśnickiej. Apartamentowiec wybudowano 5-6 m od dorodnych drzew, które zasłaniają okna w postawionej ścianie, mieszkańcy tego apartamentowca zażądają usunięcia tych drzew, z terenu będącego ich własnością. I tak piekny parkowy drzewostan zniknie, przegra z bezwzględną pazernością dewelopera. Ale cieszście się mieszkańcy Lublina, od dzisiaj, w środku czerwca, w mieście będzie 7 nowych zadzonych drzew.
|
|
O 7 drzew więcej. Mają rozmach... Ciekawe ile z tych drzew przeżyje więcej niż 1 rok.
|
|
O 7 drzew więcej. Mają rozmach... Ciekawe ile z tych drzew przeżyje więcej niż 1 rok.No to napiszesz w końcu, jaka jest ta przeżywalność nowych nasadzeń prowadzonych przez lasy państwowe? XD |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|