jak można pozwolić aby ta pani po udowodnionej współpracy z firmami farmaceutycznymi wygrywającymi przetarghi dla COZL wracała do władzy?
|
|
wreszcie zarobki będą jak w UE
|
|
Żegnajcie, podluzusy PSLu.
Witaj, Zło Wcielone!
|
|
Baronowa wraca - no to kler już zaciera pazerne łapki.
|
|
Do Rejestratorki. Żebyś czasem
|
|
Tragedia -blokowała zamojską radioterapię a teraz staje na piedestałach . Niech ją piekło pochłonie . Staruszka na dyrektora śmiech ? A gdzie młodość . Tylko w Polsce B a nawet C nic nie znaczącej jest to możliwe . K .... i wy chcecie dogonić Europę jak wy Rzeszowa nie możecie .. PA,Pa pa królowa mam nadzieję że zdrowie na długo ci nie pozwoli ,,,,
|
|
Ból dupy pracowników wspierających PSL Start!!!
|
|
Szpital był w pełni rozkwitu za rządów prof. Starosławskiej. Teraz jest gnój. Tylko Ona może coś wskórać.
|
|
To Starosłowiańska stoi za rozwojem COZL co niestety zostało zmarnowane przez Sosnowskiego i świtę
|
|
Bo wszyscy Polscy to jedna rodzina starszy czy młodszy PSLu juz ni ma...
|
|
Mam nadzieję, że wraca żeby przemalować elewacje z tych ohydnie pstrokatych kolorów.
|
|
Piszesz o elewacji swoich obsranych majtasów?
|
|
Brawo !!!!! Nareszcie !!!!
|
|
Życie nabiera barw. Huraaaa
|
|
Tak wyglądają przyspawane stołki . Tylko Sejmik jeszcze nie wie że ze znajomości z ojcem na dobre nie wychodzą . Sejmik będzie dojony jawnie na korzyść COZL a wy niedojdy że szpitali Powiatowych zapomnijcie o dodatkowej kasie .!!!!!!!
|
|
Jeśli piszesz bzdury to lepiej przestań. Właśnie że niczego nie udowodniono i dlatego masz ból tyłka
|
|
A wiosną będzie piękna tego roku
|
|
Wraca do zbudowanego przez siebie gargamela w jarmarcznych, bijących po oczach kolorach, który oszpecił miasto!!!
|
|
mam nadzieję że na dzień dobry w ramach obowiązków służbowych dostanie termin kilka tygodni na osobiste przemalowanie elewacji pod rygorem ponownej dyscyplinarki w przypadku niewywiązania się
|
|
PSL pedałuje teraz w stronę wsi.
|
Strona 1 z 6
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|