Czy dożyjemy czasu kiedy zostaną wyciągnięte konsekwencje za łamanie ustawy o dostępie do informacji publicznej?
|
|
Sankcje finansowe wobec prezydenta i radnych głosujących za zmianą SUiKZP w Lublinie: ***s://***facebook.com/photo/?fbid=322248783292730&set=a.106478418203102
|
|
Pan Redaktor łatwo stawia tezę, ale zapomina o wyroku NSA który przyznał racje ze można ten teren zagospodarować. To co zrobiło WSA to wyjście poza przedmiot sprawy. Miasto robi wszystko aby utrzymać w mocy umowę, dzięki której zyskało teren zielony.
|
|
a co jeśli miasto straci teren? aktywiści będą walczyć o wywłaszczenie właściciela? komedia
|
|
Na Ukrainie wojna, ludzie umierają, cała Polska zaangażowała się w pomaganie a w dzienniku jak zwykle "wojenka". Wstyd! Ludzie opamiętajcie się! Pomijam już to, że w tym przypadku media i "obrońcy" działają na naszą szkodę, przez nich stracimy park!
|
|
Jestem zdziwiony , że nie ma artykułów Smagi już od kilku dni i wpisów trola Monisi . Czyżby to jakoś było powiązane ?
|
|
Mam nadzieję, że miasto wygra ten spór, a na terenie górek powstanie Park tak jak obiecał to pan Żuk
|
|
Szkoda, że dążą do tego, by nie doszło do parku, obawiam się tylko o to, co stanie się z tym terenem, ścieżka pokazała, że ludzie chcą korzystać z tego miejsca.
|
|
a co jeśli miasto straci teren? aktywiści będą walczyć o wywłaszczenie właściciela? komediaPrzewidujesz aneksję Górek Czechowskich przez zbrodniczą Rosję? Nawet gdyby, to fizycznie Górki Czechowskie nadal leżeć będą w tym samym miejscu i pełnić między innymi rolę korytarza przewietrzającego nasze miasto nie tylko w czasie pokoju, ale również nie daj Panie Boże wojny. |
|
ciągle mam nadzieję, że ten park jednak powstanie
|
|
ciągle mam nadzieję, że ten park jednak powstanieNadzieja matką głupich |
|
Na Ukrainie wojna, ludzie umierają, cała Polska zaangażowała się w pomaganie a w dzienniku jak zwykle "wojenka". Wstyd! Ludzie opamiętajcie się!Tak, to naprawdę przykre że prezydent walczy z mieszkańcami w interesie prywatnej firmy i to za ich własne pieniądze. To niezmiernie przykre że prezydent w obliczu było nie było zagrożenia nuklearnego chce zablokować kanał napowietrzający który komuna zostawiła celowo wolny od zabudowy żeby miasto mogło być oczyszczanie ze skażeń chemicznych, biologicznych oraz radioaktywnych. |
|
Telenowela Górki Czechowskie, odcinek 9145.
|
|
ja również mam nadzieję, że sprawa zakończy się pozytywnie i park w końcu powstanie. A teraz pora ruszyć d*py i zająć się pomocą potrzebującym!
|
|
Naprawdę dziennik nie może sie powstrzymać nawet w takim momencie? Najlepiej dla dziennika gdyby ten teren stał bezużyteczny dla ludzi, wtedy dziennik byłby zadowolony. Tylko kosztem ludzi
|
|
Zadam wprost pytanie Panu Wiejakowi - jaka jest alternatywa? W obecnej sytuacji są dwa wyjścia. Kompromis, o którym mówi NSA lub utrata tego terenu. Pan Redaktor podkręca emocje, ale nie daje żadnego rozwiązania. Rozmawiamy tutaj o ogromnych kwotach jakie straci samorząd, bo już o korzyściach dla mieszkańców nie będę nawet wspominał. Stoimy przed ważna decyzją!
|
|
Matko boska... O czym Wy ludzie piszecie... Przecież miasto już dawno zawarło umowę, na mocy której do samorządu wraca 75 ha za 1 zł. Gdzie tu wojna z mieszkancami, to że miasto za 1 zł dostaje coś co jest warte ponad 200 mln?
|
|
Już nawet wojnę na Ukrainie aktywiści wykorzystują do siania propagandy? ŻenadaNa Ukrainie wojna, ludzie umierają, cała Polska zaangażowała się w pomaganie a w dzienniku jak zwykle "wojenka". Wstyd! Ludzie opamiętajcie się!Tak, to naprawdę przykre że prezydent walczy z mieszkańcami w interesie prywatnej firmy i to za ich własne pieniądze. To niezmiernie przykre że prezydent w obliczu było nie było zagrożenia nuklearnego chce zablokować kanał napowietrzający który komuna zostawiła celowo wolny od zabudowy żeby miasto mogło być oczyszczanie ze skażeń chemicznych, biologicznych oraz radioaktywnych. |
|
3 Wojna się zaczęła, niewykluczone że pocisk jądrowy lada dzień gdzieś yebnie, a dla tej gazeciny news dnia to obszar gdzie sierściuchy na spacerze się wypróżniają! Tego mistrz Mrożek albo Bareja by nie wymyślili. Pierwszy przychlast Lublina - BudŻet vel LotNik vel BusinessOwner vel SmoCzek już w gotowości niczym myśliwiec MiG 25
|
|
I znowu o górkach, już by dali spokój, jak aktywiści przestali swoich akcji to teraz dziennikarze zaczynają. Ciekawe komu tak naprawdę zależy aby ten teren pozostał dalej nieużytkiem?
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|