Brawo Dziennik Wschodni za wybitnie stronnicze artykuły na temat Górek!
|
|
ale głupole z was, mogliśmy mieć bloki i park a zamiast tego będą bloki ale już bez parku, no chyba że jeszcze radni pójdą po rozum do głowy i uratują temat parku
|
|
Ważne, czy nie, nie ma znaczenia, bo referendum i tak nie zobowiązuje do zastosowania się do jego wyniku. Wystarczyłaby zwykła sonda. Raz, że tańsza, a dwa, że wzięłoby w niej znacznie więcej osób. Jednak ma być prawnie, aby można potem mówić - nie przyszliście, nie zagłosowaliście, więc macie co macie.
Jakby to była władza słuchająca głosu mieszkańców, to właśnie zwykła sonda by wystarczyła, a tu chodzi tylko o podkładki dla swoich z góry przewidywalnych decyzji.
|
|
''Ruch jest po stronie prezydenta, którego podwładni mają już niemal gotowy projekt dokumentu dopuszczającego zabudowę wielorodzinną na części górek czechowskich''. Zdanie kluczowe. I koniec tematu...
|
|
JEST jeden DUŻY PLUS tego referendum.
Za skromne 500.000 PLN Radni wypromowali temat i walory rekreacyjne Górek Czechowskich!!!
Dziękuje także Deweloperowi, że dzięki licznym banerom i kampanii informacyjnej podniósł I rozreklamował walory przyrodniczo-rekreacyjne Górek!
Tego efektu i świadomości Mieszkańców sie już nie cofnie, jak 500+!
Za to należy podziękować Prezydentowi, Radnym i Deweloperowi!
Jest paradoksem, ze w dniu MARSZU w obronie Górek był jednym z pierwszych pogodnych słonecznych dni w tym roku i dużo Mieszkańców Lublina, wydaje się nawet że niewiele mniej niż na MARSZU w Obronie Górek przyszło lub przyjechało pospacerować na Górkach. Ludzie Ci zapewne albo nie wiedzieli o MArszu, ale przyszli bardzo tłumnie zobaczyć Górki, o których tyle się mówi!
|
|
Taka niska frekwencja bo poszła informacja, że ze względów proceduralnych lepiej dla górek zbojkotować referendum niż głosować na NIE.
|
|
Ludzie zostali zmanipulowani przez pseudo-ekologów którzy zdążyli przegrać kilka spraw w sądzie a nawet prostować na łamach gazet swoje kłamliwe wypowiedzi.
|
|
niby całe miasto żyje tym tematem a tu jeb 13%, niezła kpina
|
|
''Ruch jest po stronie prezydenta, którego podwładni mają już niemal gotowy projekt dokumentu dopuszczającego zabudowę wielorodzinną na części górek czechowskich''. Zdanie kluczowe. I koniec tematu...Jest ROK WYBORCZY - Prezydent ani Radni nie powinni zlekceważyć głosu ok. 20.000 świadomych i aktywnych obywatelsko i społecznie Mieszkańców Miasta Lublina! Wydanie zgody na blokowiosko kosztem terenów rekraacyjno-sportowych w tej sytuacji to polityczne Kamikadze na lata! |
|
Referendum pokazało jedynie że LUDZIE MAJĄ W D**IE TE CAŁE GÓRKI
|
|
Ci co byli za zagospodarowaniem górek zostali w domu a zagłosować poszli jedynie ci co są przeciwko !!!
|
|
TBV jak nie dostanie zgody RM to uruchomi ustawę "lex deweloper" i bloki powstaną tak czy siak..
|
|
deweloperską wojenkę wygrały konkurencyjne dla tbv firmy które wydało sporo pieniędzy na trolli internetowych gardłujących na forach przeciwko zabudowie a brukowiec dw wziął w tej wojence czynny udział
|
|
referendum nieważne, także rada miasta nie powinna brać na poważnie tego wyniku
|
|
Poszło tak mało osób że grzechem byłoby te wyniki brać pod uwagę przy podejmowaniu decyzji o przyszłym kształcie górek czechowskich
|
|
ale głupole z was, mogliśmy mieć bloki i park a zamiast tego będą bloki ale już bez parku, no chyba że jeszcze radni pójdą po rozum do głowy i uratują temat parkuHehehe , sam jesteś głupol, ludzie nie dali się zrobić w c..ja. Brawo !!! |
|
Poszło tak mało osób że grzechem byłoby te wyniki brać pod uwagę przy podejmowaniu decyzji o przyszłym kształcie górek czechowskichJakby ludzie xhcchci to by poszli...nie wywala się 500 mln w dupę |
|
niewielkie zainteresowanie świadczy o tym że mieszkańcy mają gdzieś góreczki
|
|
deweloperską wojenkę wygrały konkurencyjne dla tbv firmy które wydało sporo pieniędzy na trolli internetowych gardłujących na forach przeciwko zabudowie a brukowiec dw wziął w tej wojence czynny udziałNie frimy, tylko ludzie becwale ! |
|
" 100 proc. głosów oddano za odpowiedzią „tak”. Takim wynikiem zakończyło się referendum w obwodzie zamkniętym dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej „Betania” przy al. Kraśnickiej."
Jak to jest możliwe, skoro oddawałem tam głos ja i moi rodzice, i wszyscy głosowaliśmy na "nie"?... Specjalnie nie dopisywałem żadnych komentarzy i nic nie kombinowałem z kartą do głosowania, zaznaczyłem prosty "X", żeby głosu nie dało się uznać za nieważny. Co to ma znaczyć??
|
Strona 1 z 13
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|