Prezydent Żuk zawsze był przeciw zabudowie górek. Potrzebował wyraźnego głosu (wsparcia) mieszkańców przed starciem z TBV.
|
|
w obwodzie zamnkietym nie mogles przyjsc i oddawac glosu, jescze z rodzicami- glosowac mogli tylko "pensjonariusze" Betanii; byc moze byly tam dwie komisje, nie wiem, ale nie ma innego wytlumaczenia
|
|
Referendum w sprawie górek Czechowskich powinno odbyć się tylko na Slawinku i na Czechowie bo to dotyczyło tych dwóch dzielnic bo co obchodzi mieszkańca np Czubów Węglina czy Tatar co tam będzie no chyba że będzie zainteresowany kupnem mieszkania w tamtej okolicy A druga sprawa czy żużlowiec Łaguta wiedział że stał się twarzą tego referendum i czy rozumiał o co tu chodzi ? Dla mnie to dziwne że sportowiec dopiero co przyjechał do Lublina nie zna miasta zostaje od razu wplątany w jakieś referendum no chyba że albo deweloper wykorzystał okazję albo Żuk i Łaguta dostał to w kontrakcie
|
|
Miejmy w świadomości to, że można zorganizować referendum w sprawie odwołania włodarzy miasta, gdyby zaszła taka potrzeba.
|
|
Prezydencie jest Pan mądrym człowiekiem te 12% i tak na Pana zapewne by nie za głosowało więc nie ma się czym przejmować, rób Pan swoje, rozwijaj się Lublinie
|
|
Ci co byli za zagospodarowaniem górek zostali w domu a zagłosować poszli jedynie ci co są przeciwko !!!Widocznie - tak byli za że nawet dupy z domu nie ruszyli. |
|
100% w Domu Pomocy Społecznej.
Nieźle pranie mózgu im tam urządzili.
|
|
I jakie tu ma znaczenie frekwencja, skoro i tak jeśli byłaby wystarczająca to głos referendum jest tylko głosem doradczym a nie rozstrzygajacym, a decyzję i tak podejmuje rada miasta. Kpina z obywateli.
A straszym dziadkom w "Betanii" naopowiadali że z Weglina będą sobie chodzic do parku na Botanik i zagłosowali na tak, ciekawe z jaką frekwencja?
|
|
Za parkiem głosowało 2% mieszkańców Lublina. Reszta była przeciw, lub zbojkotowała tą ustawkę.
|
|
Za parkiem głosowało 2% mieszkańców Lublina. Reszta była przeciw, lub zbojkotowała tą ustawkę.Nie za parkiem a za blokami. Już po referendum i czas skończyć z propagandą. |
|
Jak nic w tym DPSie dostali jakiś niezły odsyp i coś tam naobiecywali tylko rodzi się pytanie czy te obiecanki zostaną zrealizowane skoro ich glosy są o dupę potłuc ale jak by co to trzeba się temu domowi dobrze przyglądać
|
|
mógł być PARK za darmo dla wszystkich, teraz bedzie kolejne 20 lat ugoru
|
|
gołym okiem widać że zainteresowanie górkami było znikome
|
|
Do urn poszło tak mało ludzi, że niedorzeczne byłoby branie pod uwagę wyniku tego referendum
|
|
deweloperską wojenkę wygrały konkurencyjne dla tbv firmy które wydało sporo pieniędzy na trolli internetowych gardłujących na forach przeciwko zabudowie a brukowiec dw wziął w tej wojence czynny udziałNikt mi nie płacił, po prostu nie zgadzam się na tak bezczelną manipulację i niszczenie tego pięknego terenu w imię zysków dewelopera. |
|
Teren niezwykle cenny przyrodniczo...dzikie śmietnisko, chaszcze, grasujący podpalacze, czesm gromadka ćpunów...lubelska bajka. O co wam chodzi ludzie??? Jakoś nikt z oponentów nie zamieniłby swojego mieszkania w skansen rzyrody...
|
|
to już nawet z honorem nie potraficie przegrywać? żal mi was, biedni dewelofrustraci
|
|
Brawo Dziennik Wschodni za wybitnie stronnicze artykuły na temat Górek!To co wyprawiał DW przez ostatnie tygodnie jest zwykłym skandalem. |
|
Żuk obiecał referendum i słowa dotrzymał. Zobaczymy co będzie dalej. Ja liczę, że park jednak powstanie bo te 30% Górek i tak można już zabudować, tyle że nie blokami a galeriami handlowymi i biurami.
|
|
Dewelotrolle partacze ponieśliście sromotną klęskę. Wynocha z tego forum.Brawo Dziennik Wschodni za wybitnie stronnicze artykuły na temat Górek!To co wyprawiał DW przez ostatnie tygodnie jest zwykłym skandalem. |
Strona 5 z 13
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|