Szukam jakiegoś sprawdzonego dystrybutora okien w okolicy Lublina ew. Piachu?
|
|
Sprawdzałeś duże sieciówki czy szukasz czegoś innego?
|
|
Czy ktoś korzystał z usług partnera oknoplastu w Lublinie? Szukam jakiś informacji, ewentualnie proszę jeżeli ktoś zna innego dobrego producenta produkującego na profilach veki lub brugmana. Dziekuje od razu za aluplast, a na pewno nie glsystem.
|
|
Czy ktoś korzystał z usług partnera oknoplastu w Lublinie? Szukam jakiś informacji, ewentualnie proszę jeżeli ktoś zna innego dobrego producenta produkującego na profilach veki lub brugmana. Dziekuje od razu za aluplast, a na pewno nie glsystem.Jeżeli na vece to zdecydowanie Oknoplast, zresztą nie tylko dlatego bo jako marka mają wiele swoich własnych rozwiązań. Cieżko porównać też między jednym a drugim profilem, wszystko zależy od Twojego budżetu i potrzeb. |
|
Na co zwrócić uwagę przy tym porównaniu ? Wiesz, jestem trochę laikiem w temacie, a nie chcę zbędnie poddawać się marketingowi ;)
|
|
Gdzie się budujesz/remontujesz? Jakiś wolnostojak czy blok?
|
|
W Tomaszowicach, dlatego najbliżej mi będzie do Lublina, chyba że jest coś w Nałęczowie.
|
|
Jeśli chodzi o lublin to śmiało możesz korzystać z oferty firmy Atos. mają świetne okna, a w dodatku w niskich cenach. jeśli chcesz to też je dla ciebie zamontują - ja skorzystałem bo wszystko zostało szybko i sprawnie wykonane. okna sprawdzają się doskonale, więc moim zdaneim jak najbardziej warto.
|
|
Warto było zdecydować się na Okno Plus, widzę to po zimie gdzie te koszty ogrzewania wyszły wyjątkowo niskie. I też to było odczuwalne że nic mi nie wlatywało oknami do domu, nawet te mocne podmuchy wiatru zostawały na zewnątrz, nie wychładzały pokoi.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|