Dostaną zawiasy i PO sprawie
|
|
A jak Państwo zarabia na każdym litrze 3 zł to nie jest przestępstwo....
|
|
ale to jest w majestacie prawa, to tak samo jak w filmach jakiś dealer wejdzie na terytorium innego to tamten na filmie zaraz go likwiduje, bo po co mu konkurencja :-) |
|
Majom rozmach sk..wesyny
|
|
Kilka lat temu też głośno było o grupie z lubelszczyzny co zarabiali ogromną kasę na paliwach i jakoś sprawa ucichła. POtrafili odPOwiednio się wywinąć i teraz cieszą się wolnością i ogromną kasą. W POlsce widocznie niektórzy tak mogą.
|
|
czy ja dobrze zrozumiałem? Kupowali paliwo, te paliwo ZGŁASZALI DO OCLENIA potem sprzedawali firma matka sprzedawała firmie córce i na tym polega przekręt? A jak sprzedawany jest WĘGIEL przez ile firm matek córek przechodzi.
|
|
Poperam Jadzia, najpierw powinno sie zaczac od okradajacego nas panstwa bo to przez nie ceny sa tak wysokie :/
|
|
Szkoda że nie wyjawniono co to za nielegalny proceder. Bo o ile mi wiadomo sprzedawanie i kupowanie jest legalne tak jak i zakładanie i likwidowanie działalności.
|
|
Ty PiSek |
|
"Pozornie wszystko stwarzało pozory" ... no takich byków nawet ja nie robię...
|
|
JUDE ??? |
|
Gdzie tu przekręt? Legalne firmy, legalna sprzedaż. Jeżeli Redaktor nic nie może napisać ze względu na "dobro śledztwa" to po co ten artykuł? Poziom gazety - żenada.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|